Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

H.F.

Apšilinėjantis

587.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 29, 01:42

Gal koks įkyrus uodas? :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 29, 01:52

H.F. rašė:Gal koks įkyrus uodas? :)
Abejoju ; D Tas garsas panašus buvo į nesuteptų vyrių cypimą ; D

sephanous

Lankytojas

Molėtai.

1.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 11, 19:37

Nemačiau jokių dvasių, lyg ir.
Nebent kai vaidenasi.
Vieną kart vaidenosi kad naktį kažkas maigo kompo klaviatūrios mygtukus, labai greitai, o kitą kartą buvo toks garsas, lyg kažkas ant kėdės kitam kambary sėdėtų ir suktųsi (kai pasuki tą kėdę, tai labai girgžda, nes jau sena). Tėvai sakė nieko negirdėjo ir namie naktį nevaikščiojo. Baisu.
Be to, kartais bijau tamsos, nes kai prisižiūrėjus aš visokių filmų, tai mano vaizduotė labai tokia.. em.. nu kažkokia baisi. Lipu laiptais, tamsu, ir atrodo kad kas nors pagriebs už kojos. Juokinga, bet rimtai man baisu. šiaip tai naktį man baisiau namie nei lauke. :D

sandriusiux

Lankytojas

1.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 19:14

man ir taip pat...
bt kartais man apsiriskia mires senelis :pray: ir sako kad nori but zemej kartu su manima(jis man ir mano puske labai myljo)ir man tai labai baugina :shock:

kamiliuxea38

Lankytojas

Siauliai

42.06 Lt

Standartinė » 2009 Gru 19, 17:27

Teko ne karta ir su bildukais ir visokiai kitai taigi viena karta einu i toleta ziuriu kazkas saukstus ima pasirodo bildukai labai jiems patinka ypač sidabriniai :lol:

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2009 Gru 19, 17:35

kamiliuxea38 rašė:Teko ne karta ir su bildukais ir visokiai kitai taigi viena karta einu i toleta ziuriu kazkas saukstus ima pasirodo bildukai labai jiems patinka ypač sidabriniai :lol:

Suskelei. ;D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:14

Dažnai man nutinka štai kas: guliu lovoj, dega stalinė lempa, o kitam kambary tamsa. Tai va, pasisuku aš į tą kambarį, tai laaabai greitai toks šešėlis praskrenda. Kažkada pasirausiau spintelėj tame kambary, tai dviejų mirusių žmonių nuotraukas radau... :cry:

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:58

:DD uodas koks praskrenda

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 22:14

sandriusiux rašė:man ir taip pat...
bt kartais man apsiriskia mires senelis :pray: ir sako kad nori but zemej kartu su manima(jis man ir mano puske labai myljo)ir man tai labai baugina :shock:
Tai gali tave ir tavo puske pasiimti kartu :roll: :cry: Supranti apie ką aš... :(

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 22:38

cookie rašė::DD uodas koks praskrenda

Ale kaip uodas per didelis :D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 22:50

tai prie lempos praskrenda ir šešėlis didelis gi :D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 23, 22:15

cookie rašė:tai prie lempos praskrenda ir šešėlis didelis gi :D

Logiška :D

Vartotojo avataras

Fluffi Bunni

Aktyvus dalyvis

N.Akmene

11,555.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 24, 10:48

Mote18 rašė:Pas mano draugę namie dedasi keisti dalykai:
1. Jos sesę 1-mokė atsidarė rūsio duris pradėjo spiekt tada atbėgo pas tą mano draugę ir pradėjo aiškinti , kad matė kojas (bet laiki ta vaikų fantazija :D )
2. Taip normaliai buwo padėta gėlė ar kuprinė (gerai neatsimenu) , bet tikrai niekaip negalėjo nukris. Ji jeigu ir būtų nukritus tai tik ant stalo parvirtus nes žemė jei per toli, bet ji vis dėlto ant žemės nukrito kaip mes su drauge buwom prie pc (namie nieko daugiau nebuwo) Oo kuprinė buwo kitam kambarį
Ji man pasakojus ir daugiau buwo, bet, kad nelabai tikėjau tai ir neatsimenu

Žiauru gyvent tokiuose namuose jaučiu.... :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 19:27

Kažkada bandžiau kai venuolikos buvau su draugę kviestis dvasias [buvom kažkokios gotės fanatikės : DDD ] Bet nekas ten mum pavyko.. Dar ir prieš veidrodį ten pikų damą atseit kvietėm x D Na žodžiu..
Turiu tokią keistą istoriją man prisiminus net baugu pasidaro.. Tai gi, maždaug prieš metus mama paprašė atvažiuoti pas ją į darbą. Kelias iki to pastato labai šlykštus, kažkoks kaimas vidury miesto, visokie taborai ir neaškūs žmonės, o jau kelias takas koks... Tikra jovalynė : D Purvas Purvas Purvas ; x
Na tai, aš einu tuo taku, ir pamatau kažkokį daiktą purve, taip praeinu ir netikiu savo akim.. Man pasirodė, kad ten žmogaus koja. Žodžiu, pagalvojau gal geriau čia neprisisvaigsiu, turbūt ten koks šuo padvėsė, arba pagalys koks, juk mano rega ne pati geriausia.. Na tai ir pamiršau iki tol kol atėjo metas miegoti...
Visą naktį sapnavau košmarus, tai karšta tai šalta, drebulys iš baimės ir pnš. . . Apsisuku ant kito šono ir kažkodėl pramerkiu akis ir matau ant kitos pagalvės siluetą, net anklodė pasikėlus, lyg gulėtų žmogus. Dieve, mane toks šaltas prakaitas išpylė, apsimečiau, kad nieko nemačiau, apsisukau ir kaip sakant "bluosto nesudėjau", nes man taip baisu buvo, negaliu papasakot - laukte laukiau ryto, kad prašvistų, mama ateitų į kambarį ir pasakytų, kad kelčiausi.

Dar man toks vienas nutikimas:
Kadaise gyvenau su Seneliu, ir naktį susapnavau kad jį laidoja, jis karste. Na ryte atsikėliau antrokė buvau jei neklystų ir išėjau mokyklon... Per paskutinę pamoką man mama skambina skambina įkiriai, na aš jau ir pakėliau.. Man sako "Eik namo, kaikas atsitiko" Na grįžau, žiūriu - veidrodžiai uždengti, tylu, nueinu į kambarį pamatau mamą labai nuliūdusią, o ji man sako "Senelis mirė" , sustingau, ir turbūt pirmą kartą gyvenime taip žliumbiau..Tai buvo ne pirmas kartas, dar buvau susapnavus kaip aš mirštu, bet tą naktį mirė artima šeimos draugė, kuri gimus tą pačią dieną kaip ir aš...

Dar mano draugės patėvis kažkadą gyveno bute antakalny, kur seniau prostitutės , narkomanai ir visokios kitos "šiukšlės" trankėsi... Na tai pasakojo, pastoviai vaidendavosi, daiktus mėtydavo, rėkdavo, vaidendavosi, neleisdavo miegot ir pnš.

Ech.. dar daug istorijų žinau, bet jau tingysi rašyt : D

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 19:33

Žinau tą jausmą,kai lauki nesulauki,kol prašvis :}

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt