Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

paltas

Įsijaučiantis

Kupiškis

243.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 12, 20:33

Caffeine rašė:Kai žiauru :O

Tai jau taip.... :cry:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vejavaike

Lankytojas

Kps

673.30 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 18:56

Pas mane namas yra labai labai senas. (maždaug 150 metų senumo) jame kažkada buvo ligoninė. Akušerijos skyrius ar kas panašaus. Ir šiaip kiek man žinoma tame name mažiausiai trys žmonės yra numirę.
Seniau, kai dar gyvenau kartu su mama ir brolis dar neišvažiavęs mokytis buvo ir patėvis dar buvo, būdavo, kad visi susitikę ryte ar šiaip nesusitarę pradėdavom pasakot, kad kažkas ne taip.
Labai dažnai barška indai. Nors jie sudėti taip, kad pajudėt jau niekaip negalėtų ir barškėt. Dar kažkada padovanojom patėviui tuos paukščiukus narvely, kur nuo garso skamba arba jei palieti, tai ryte išjungtas jau buvo, sakė naktį pradėjo čiulbėt tie paukščiai, bet tada dar oro bangas kaltinom.
Dažnai būdavo tas jausmas, kad atrodo, kad kažkas stebi, bet šitas dažnai būna, tikriausiai, kad labai bijau, seniau apskritai be muzikos viena namie nebūdavau, vis atrodė, kad kažką išgirsiu.
Baisiausia buvo, kai gulėjau lovoje, kažkodėl nesimiegojo, vasara buvo, todėl visos durys namuose atidarinėtos, tik mama savo kambario uždaro, nes jai nejauku miegoti prie atidarytų durų, tai va guliu. Tylu. Ir girdžiu, garsą lyg atsidarė mamos kambario durys ir ji sėlina po virtuvę, stengiasi tyliai eiti. Tada aš jai garsiai sakau:
-Gali nesėlint.
Ir iki to dar nebijojau, bet kai niekas neatsakė, o tas garsas vėl buvo išsigandau nesveikai. Sukaupiau drąsą nuėjau pažiūrėt, nieko nebuvo tuščia. Ryte mamos klausiau ar ką darė, bet sakė ne.
Kitą kart buvo, kad girdėjau, kad vandenį kažkas atsuka atsigeria ir užsuka.
Bet mes su tais bildukais susigyvenę kažkaip, mama juokauja ir pan. Nebijom, geri jie. Jau įpranti ir nebeišsigąsti.
---
Buvo pas mus koridoriuje šviesa nuo judesio užsidegdavo. Ir pastoviai naktį užsidegdavo taip išsigąsdavau, kad drebėt pradėdavau, bet pasirodo, kad ten šaldiklis suveikdavo ir taip reaguodavo.
O kitą kartą, mama sako, kad ant langų vis pirštų žymės atsiranda. Mažų vaikiškų pirštukų. Sako ir nuvalau ir vėl yra. Ir kelis mėnesius galvojom, kad kažkas kitas palieka, pasirodo, kad mes norėdamos šunį bart barbenam į langą, ten krumplių antspaudai.

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 19:51

pas mus nuolat kas nors vaikšto, sėdi arba guli ant sofos (tiesiog jauti kaip kažkas žiūri, be to, grikinė pagalvė sušiugžda, lova sugirgžda), nors namie nieko nėr. Beje, mano namas beveik 100 metų senumo, per I pasaulinį karą jame buvo apgyvendinti vokiečių kareiviai. Tą sužinojau, parodoj apie I pasaulinį karą pamačiusi nuotrauką.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 21:21

Girdžiu, kaip senas kaimynas viršuj trankosi, girdžiu kaip už sienos loja šuva. Daug ką girdžiu, bet mistiško nieko. O jei jūs matot, ar girdit, gal kreipkitės į psichologą tada? :lol:

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 19:44

Žinau tik tiek, kad mano namas ir visa gatvė ant senųjų kapinių.. Va tas kelia šiurpą ištikro..Dažnai, kai pjaunam žolę kieme , ko ten tik nerandam žemėj.. Ir dantis esu radus..

Vartotojo avataras

Boogie.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

14,544.26 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 19:54

3999059 rašė:Ir dantis esu radus..

:haha: :annoy:
Visa lietuva kaip kapinės,kas gali žinoti ką sukapojo prieš kokius 500metų ir kur atsigulė ant žemės.
šiaip thank GOD jokių pas mane namuose šmėėklų nėra,bet tamsos vistiek bijau,ypač kai viena esu.
Močiutė pasakojo,kai ieškojo buto ir trumpam norėjo kažkur pagyvent,tai išsinuomavo butą. Naktį apie vidurnaktį ir aplamai vėlai kažkokie dundesiai būdavo..galvodavo gal čia kur per radiatorius eina kaip įprastai. Kitą dieną vėl tas pats, atidžiau įsiklausė į tuos dundesius,kažkur ties sienomis dundėjo per visas vietas,taip lyg su kojom daužytų. po to dar vieną naktį tas pats buvo,ir pagalvojo viskas neįmanoma gyvent šitaip. Dieną nuėjo pas kaimynus pasiklaust,kas čia per dundesiai ar ir pas juos taip..tie patylėjo ir pasakė,kad virtuvėj buvo pasikoręs vyras..Todėl prieš ieškant buto apsiklauskit kaimynų kas per žmonės anksčiau gyveno (:

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 20:51

Na, o man asmeniškai tamsoje dar jaukiau nei šviesoj. Ypač smagu naktį žiūrėti į dangų, žvaigždes, mėnulį...

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 21:11

Krce as bijau tos temos- 10 vaiduokliu nuotrauku. Ten baisu?

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 21:19

3999059 rašė:Krce as bijau tos temos- 10 vaiduokliu nuotrauku. Ten baisu?

Kas ten gali būti baisaus? Alfa.lt kaip visad nesąmones rašo ir tiek, tad gali drąsiai žiurėt;D

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 22:58

3999059 rašė:Ten baisu?

Niekiek.

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 13:14

Man šiandien naktį toks baieris buvo.
Kažkur apie 12 nakties einu miegoti ir taip toks duslus garsas kaip per ''paranormal activity'' būdavo. Tai paskui guliu lovoj ir matau lubose prie durų šviečia kažkas tokia kaip varpo forma pagalvoju mieste kažkas bet roletai tai užtraukti kai peršikau tada ir paskui mano jūrų kiaulytė pradėjo gurgėti taip pat kaip aš glostau nu .. tada išvis po kaldra palindau ir taip žiūriu prie spintos piešiniai priklijuoti mano yra tai už lovos kaip su kokia tranco lempute kas nors švitintu į tuos piešinius, taip iš mano lovos galo kur kojos yra tada išvis nežinau iš kur tiek drąsos bet garsiai pasakiau eik iš čia tai toks juodas šešėlis išėjo iš mano kambario. Mama atėjo klausia kas tave apsėdo dabar? :D Kai papasakojau viską mama tai igi ne juokais išsigando nes pas ja miegamajame sakė tas pats vyksta.
Žiauru dabar kai rašau atrodo kad už manęs kažkas yra ir skaito ką rašau o bliam..

Vartotojo avataras

wvikutea

Lankytojas

Šiauliai

197.16 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 13:45

prisiskaičiau čia jūsų istorijų, tai galvoju aš parašysiu savo. Buvom visi virtuvėj aš, mano mama ir mano sesers vyras, kai staiga besikalbėdami persijungė televizijos kanalas nors pultelis buvo padėtas ant stalo. Dar vienas toks buvo nutikas (tikliau man pasakojo) kad mama mano norėjo atsisėsti kai kažkas kėdę patraukė :D . Bet buvo vienas labai žiaurus nutikas kai aš buvau viena namie. Sedėjau aš prie kompiuterio, kol staiga nepradėjo daužytis į sieną lempos laidas aš nekreipiau dėmesio ir toliau būnu prie kompiuterio kol vėl nepasikartojo tik šį kartą per mane perėjo vėjo gūsis. taip įsigandau, kad norėjau jau bėgt iš namų. :oops: :fear:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 13:47

Šiaip yra nutikimas, o ne nutikas. ; D
Tai gal skersvėjis buvo su tuo laidu? :roll:

Vartotojo avataras

wvikutea

Lankytojas

Šiauliai

197.16 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 14:26

sorry už klaidelę. Skervejo nebuvo, nes duris buvo kambario uždarytos, o balkono durys tai pat.

Vartotojo avataras

CatchingFire.

Dalyvis

2,570.42 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 22:06

Man kažkas keisto irgi buvo.
Žodžiu miegojau galiniame kambaryje (Ten visada dedasi kažkas keisto).Ir staiga išgirdau kai kažkas lyg ir praėjo koridoriumi,o paskui sukrebždėjo.Po kiek laiko vėl kažkas man prie ausies pradėjo dūsauti.Gerai kad buvau užsimerkusi,nes neišdrįsau atsimerkti. Taip kelis kartus.Po savaitės mano močiutei miegant tame kambaryje buvo tas pats.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Aleksandras, Jokūbas, Juvenalis, Pilypas, Arvystas, Kantvydė

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias