‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

en.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kernavė
- 216.00 Lt
» 2010 Sau 24, 01:16
Tai gal telikiukas jau pagyvenes 
--------------------------------------
-

Ev.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 40.00 Lt
» 2010 Sau 24, 23:44
liaulia rašė:Va pavyzdžiui as esu siaubo filmu gerbeja, nuo vaikystes daug gasdindavomes ir iš tikrųjų pavyzdžiui man labai idomu tokie nepaaiskinami dalykai  Nu tai zodziu kai buvau kokiu 8 metu (dabar 14) musu kieme prisirinkdavo daug vaiku ir mes visi ziuredavom toki seriala per lnk rodydavo neprisimenu labai gerai jo bet tik zinau kad ten buvo kazkoks vyras Judas ir jis turejo zmona kuri numire kazkokiom aplinkybem ir kazkokiam rusy ar nuzudyta buvo ir zodziu tipo tam rusy vaidendavosi jos smekla ir kas ateidavo i ta rusi tai tp juos nuzudydavo ir ten atsirado jaunuoliu grupe kuri nusprende filmuoti ir zodziu jie ten eidavo ir juos zudydavo  Jeigu cia kazkur netikslumu yra tai sorry jau mazai ka is ten prisimenu. Nu ir zodziu mes pagal sita seriala sukurem zaidima. Is pradziu zaisdavom kieme o paskiau sugalvojom daugiabucio rusy pazaisti. Zodziu viena tipo ta mirusi judo zmona o jos daiktas nu tp kuri mes turedavom paimti budavo pagalys mes ten sueidavom i ta rusy pasislepdavom po kelis ir visur tos lazdos ieskodavom o jeigu mus judo zmona pagaudavo mes ten tp kaliniai ir pan. Nu zodziu as su tokia mergaite nuejom ten prie tokio vienu duru ir zodziu ten toks langelis maziukas buvo (nu kaip buna) ir kazkaip pasirode kad apsiniauke kazkaip labai prro ji nu ir zodziu as sakau gal jau einam is cia ji sako ok ir mes jau apsisukam eiti ir kazkas pradejo ziuuuuuriai klykti pirma karta girdejau toki keista garsa mes aisku dar labiau klykdamos pabegom is ten . Paskiau as prigalvojau visokiu paaiskinimu bet esu tikra kad ten nebuvo pokstas ar kazkas pan.
O jey.. Mane tas serijalas dr kelis metus kankindavo. Bijodavau po namus vaikščioti ir pan.. Dabar kai bandau prisiminti kaip ta žmona atrodė tai įsivaizduoju kaip kažkokį žmogų su balta paklode ant viršaus ir su juodom skylėm akims. 
-

srageoa
- Dalyvis
-
- 4,081.74 Lt
» 2010 Sau 25, 13:02
As pati bijau tamsos, smeklu ir pan., bet tik kai esu viena:D
Bet kai su draugem tai
Buvo daug tokiu kartu kai menuskei su piestukais kvietem ir pan. nesamones..
Bet ziauriausia buvo kai mano klasiokes susigalvojo kviest nykstuka.
Buvom sulios salej, kuri yra rusy. O ten yra tik vienas langelis, ir mes ji visokiom kuprinem, striukem uzdejom. Zodziu, visiskai tamsu. Sedi drauge ant siulo surisus 12 mazgu ir tyli. Visos ziurim i ta siula. Ir ziurim is niekur nieko tas siulas pradejo judet ir ant kiekvieno to siulo mazgo atrodydavo lyg kazkas idumba, nu typo eina per ta siula. Viena drauge pajeme ir suplese ta siula. Visos sedejom ant suliuko, ir klausem kas ten buvo ir pan. Ir ziurim, per siena, nuo vienos puses iki kitos perejo seselis, visos pradejom spiegt, isleem is ten palikusios visus daiktus. Veliau as pati ten bijojau eit pajimt kuprines, ti kelios drasiausios nuleke pajimt. Sakes. Tada tai jau baisu buvo
O siaip savo namuose nekvieciu 
-

guccino
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 9,243.96 Lt
» 2010 Sau 27, 17:08
Man dažnai dingsta daiktai. Laikau vienoj vietoj bet dingsta.  Nebent brolis ima mano lūpų blizgį, dovanų čekius  D Bet jaučiu čia mano kaltė. Pati nesu kvietus jokių būtybių, bet draugė kvietė naminuką. Sakė klausinėjo įvairių klausimų ir jis moka nusakyti praeitį ir dabartį. Ateitį spėt jam nesiseka. 
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2010 Sau 27, 17:14
guccino rašė:Man dažnai dingsta daiktai. Laikau vienoj vietoj bet dingsta.  Nebent brolis ima mano lūpų blizgį, dovanų čekius  D Bet jaučiu čia mano kaltė. Pati nesu kvietus jokių būtybių, bet draugė kvietė naminuką. Sakė klausinėjo įvairių klausimų ir jis moka nusakyti praeitį ir dabartį. Ateitį spėt jam nesiseka. 
Šiaip manau, tu juos kažkur pasidedi, ir užmiršti kur pasidėjai.
-

BrazilBeat
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas (:
- 1,154.12 Lt
» 2010 Vas 06, 22:17
kaip pamačiau šitą temą, galvoju šiaip pasiskaitysiu, bet prisiminiau kiek pas mane namie visko buvo, tai nusprendžiau parašyt (:
Buvau viena namie. Žiūrėjau TV, nueinu į virtuvę (nes ten mobilų palikus buvau) grįžtu, virš TV spintelė atsidarius iki pat galo visiškai.
Kitą kartą grįžtam namo su drauge, juokiamės ir panašiai, jokie baubai į galvą nelindo, pradarau duris o ji maždaug taip atrodė :  sakė, kad kažkokį vyrą stovintį matė... Po to laiko, visada visada labai lėtai atidarinėju duris, kad jeigu kažkas ten dar ir be mūsų gyvena, tegul spėja pasisilėpt, nenoriu nemalonios akistatos.
Ir pas mane ant komodos muzikinis centras yra, ir ant jo būdavo daug meškinų prikrauta, ir tie meškinai labai krist pradėjo, iki puse kambario nukrisdavo. PVZ: sėdžiu prie pc ir iš niekur nieko jie nukrisdavo visai netoli manęs. Iš pradžių tai šiurpoka buvo, bet paskui jau tai nervint pradėjo, tai visus juos į spintą sukišau.
Ir šiaip namie labai dažnai dingsta daigtai. Tai net mama pastebėjo... Šiurpoka.
-

Gretūtė.*
- Dalyvis
-
- 5,077.76 Lt
» 2010 Vas 06, 22:30
Ow tikrai šiurpoka..
~~~~~~~~~~~
O pas mane tai vieną kartą buvo taip: Mano tėvai išėjo dirbt į naktinę pamainą ir buvo jau po 12,ir man kažkas užėjo,kad užsimaniau išsiplaut galvą,ir palikau TV - nes per jį grojo muzika (nu muzikinis kanalas). Nu ir žodžiu,išsiploviau,gryštu į kambarį ir tv išjungtas jau ir distancinis pultelis buvo padėtas ant lovos,nors visada jį palieku ant pačio televizoriaus. Na nežinau kas buvo kad išsijungė. D
-

Ugg*
- Dalyvis
-
- 1,232.28 Lt
» 2010 Vas 07, 20:44
Mano draugė kartą padėjo ant stalo parkerį ir norėjo eit į kitą kambarį. Kai priėjo prie durų jos šuo pradėjo žiauriai lot. Jinai atsisuka, sako: ,,Viskas gerai, nelok" ir žiūri kad parkerio nebėra. Arba pas mano klasiokę namie tam tikrą valandą koridorium kažkas pereina jinai visiškai viena tada būna, ir kažkas pro koridorių. Nenorėčiau aš taip 
-

iCore.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 338.17 Lt
» 2010 Vas 11, 16:43
Fas rašė:Jei matėt filmą "Paranormal Activity" , va tai reiškia mistiką namuose. Ten pagal tikrus faktus ir pnš. Žiauriai baisus, ypač kai pagalvoji jog tai gali nutikti tau : DDD
Maciau sita pas drauga namuose vos neprisisykom beziuredami...
O ypac ant galo. Kaip sveite ta vyra ta jo apsesta zmona i siena tai net kruptelejom, o as bijojau ei namo
Baisus filmas.
-----------------------------------------------------------------------
Beje man buvo nutike taip: viena karta namie sedziu vienas prie kompo, stalas svarus svarus ne vieno daikto ant jo, nueinu i tuoleta griztu 3 pliusinaiai zailsai padeti. Kaip persikau... Paskambinau mamai sakau pas mane kazkas kiesto dedasi, o mama kaip visada netiki manim
Dar namie buvo visi seimos nariai mama, tetis, brolis, mociute. Ziuriu TV ir kvieciu mama. Neatsilipia. Kvieciu dar garsiau- Neatsiliepa... Ant viso buto saukiu-Neatsiliepa. Nueinu i mamos kambari o jie visi balkone uzsidare kazka kalbasi 
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2010 Vas 11, 16:48
MeKiUS. rašė:Dar namie buvo visi seimos nariai mama, tetis, brolis, mociute. Ziuriu TV ir kvieciu mama. Neatsilipia. Kvieciu dar garsiau- Neatsiliepa... Ant viso buto saukiu-Neatsiliepa. Nueinu i mamos kambari o jie visi balkone uzsidare kazka kalbasi 
Ir kame čia mistika?
-

iCore.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 338.17 Lt
» 2010 Vas 11, 16:48
Nu ne bet pagalvojau kad kazkas nutiko...
-

Death Voice
- Patyręs forumietis
-
- Panevėžys
- 8,943.54 Lt
» 2010 Vas 11, 20:07
Kai būna per filmus rodo, ten tipo pasižiūri į veidrodį ir pamatai ką nors baisaus..
Tai anksčiau, kai mažas buvau bijodavau į veidrodžius žiūrėt, dar pamatysiu savo supuvusį veidą kokį. : DDD
-
mode118
- Patyręs forumietis
-
- 717.84 Lt
» 2010 Vas 11, 23:51
Ir man visai neseniai, prieš kelias dienas, mokykloje nutiko keistas dalykas. Vienu žodžiu "žaidžiau" su rašykliu, jį atsukiau ir pajutau, kad rašyklio priekinė dalis nebėra mano rankose - iškrito. Tada puoliau ieškoti ir neberadau  Tai teko tai kas buvo like iš rašyklio išmesti  Galbūt buvo atsivėrus kokia juodoji skylė ir pagriebė mano rašyklio dalį 
-

Kaboom.
- Apšilinėjantis
-
- 897.88 Lt
» 2010 Vas 12, 18:39
Kaip įdomu čia paskaityti  Eh, ir aš papasakosiu savąją istoriją :
Buvo vasarą, man buvo kokie 9 metai. Tą rytą mano tėvai išėjo į darbą ir mane paliko vieną namie. Na, tiksliau su katinu. Tai va, rytas buvo gan įprastas ir aš kažką veikiau savo kambaryje ir kažką išgirdau virtuvėje. Pagalvojau, kad man pasigirdo ir nekreipiau dėmesio. Paskui garsai tapo aiškesni ir supratau, kad kažkas virtuvėje barškina indus. Biškuti išsigandau, bet pagalvojau, kad katinas ir nusiraminau. Paskui tie garsai baigėsi, bet pradėjau girdėti žingsnius, bet jie greitai baigėsi. Ir paskui vėl pradėjo žvangėti indai, bet dar garsiau nei pirma. Pamenu labai supykau ant katino, kam jis tuos indus barškina. Jau norėjau eiti pro kambario duris tik kai, pati nežinau kodėl atsisukau į lango pusę ir ant palangės pamačiau miegantį katiną ( indai vis dar barškėjo )! Atsimenu, tuomet ant lovos sėdėjau sulaikiusi kvapą ir visa drebėjau : D
Čia visai dar neseniai gal prieš kokius porą mėnesių buvo jau naktis gal kokia 3-puse 4 h. nakties. Mes visada paliekame atidarytas kambario duris, kad katinas galėtų laisvai judėti ir nebraižytų durų. Tai va, jau užgesinau šviesą ir atsisukau į durų pusę, o ten buvo juodas, labai ryškiai juodas žmogaus siluetas. Ir jis spoksojo į mane. Tuomet aš žiūrėjau į tą siluetą ir iš baimės tiesiog sustingau, negalėjau net pajudėti, ar nukreipti kur nors kitus akių. Tas siluetas pažiūrėjęs į mane kokį 20 sec. įėjo į kambarį kuriame miegojo mano tėtis. 
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Vas 12, 20:31
Kaboom. rašė:Kaip įdomu čia paskaityti  Eh, ir aš papasakosiu savąją istoriją : Buvo vasarą, man buvo kokie 9 metai. Tą rytą mano tėvai išėjo į darbą ir mane paliko vieną namie. Na, tiksliau su katinu. Tai va, rytas buvo gan įprastas ir aš kažką veikiau savo kambaryje ir kažką išgirdau virtuvėje. Pagalvojau, kad man pasigirdo ir nekreipiau dėmesio. Paskui garsai tapo aiškesni ir supratau, kad kažkas virtuvėje barškina indus. Biškuti išsigandau, bet pagalvojau, kad katinas ir nusiraminau. Paskui tie garsai baigėsi, bet pradėjau girdėti žingsnius, bet jie greitai baigėsi. Ir paskui vėl pradėjo žvangėti indai, bet dar garsiau nei pirma. Pamenu labai supykau ant katino, kam jis tuos indus barškina. Jau norėjau eiti pro kambario duris tik kai, pati nežinau kodėl atsisukau į lango pusę ir ant palangės pamačiau miegantį katiną ( indai vis dar barškėjo )! Atsimenu, tuomet ant lovos sėdėjau sulaikiusi kvapą ir visa drebėjau : D Čia visai dar neseniai gal prieš kokius porą mėnesių buvo jau naktis gal kokia 3-puse 4 h. nakties. Mes visada paliekame atidarytas kambario duris, kad katinas galėtų laisvai judėti ir nebraižytų durų. Tai va, jau užgesinau šviesą ir atsisukau į durų pusę, o ten buvo juodas, labai ryškiai juodas žmogaus siluetas. Ir jis spoksojo į mane. Tuomet aš žiūrėjau į tą siluetą ir iš baimės tiesiog sustingau, negalėjau net pajudėti, ar nukreipti kur nors kitus akių. Tas siluetas pažiūrėjęs į mane kokį 20 sec. įėjo į kambarį kuriame miegojo mano tėtis. 
Kai žiauru :O
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|