Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 09, 22:06

O Dieve aš tai išprotėčiau. Nežinau, nieko nebandžiau daryt ir tikrai laaabai džiaugiuosi kad nieko tokio nėra nutikę. Man tai tie žaidimai su dvasiom ir kitu pasauliu atrodo per daug pavojingi, tikrai neketinu ten kištis.

--------------------------------------

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 14:28

Na iš tikrųjų manau kad mane kažkokia dvasia persekiojo. Pirmiausia masiškai ėmė dingti daiktai (knygos, etc). Tuomet man pradėjo masiškai (:D) sektis - tarkim man reikia lapelio, pasiimu sąsiuvinį kad jį išsiplėščiau ir kaip tik vienas laisvas likęs. čia aišku smulkmena, bet iš tų smulkmenų viskas ir susidėjo. Pvz kai ant stalo kokį pieštuką padėdavau ir jis pradėdavo riedėt, tai ant pačio stalo galo jis sustodavo ir nenukrisdavo. :P ir vat taip sekėsi gal 2 savaites. Tomis savaitėmis buvau kažkokia svetima, ne tokia, kokia būdavau anksčiau. Mane lyg kažkas apsėdo. Sakykim, pas mane kambaryje yra dvi lovos. vienoj miegu aš , kitoj - niekas. vidury nakties atsibudau ir sau pasakiau- reikia eit dvasiai pakloti lovą. tada atsikėliau, paklojau kitą lovą ir vėl nuėjau miegot O.o arba dar buvo per tas dvi savaites toks įvykis. sėdim su visa šeima svetainėje. ir įsijungė kažkaip kitam kambary magnetofonas ir pradėjo tą dainą grot: ameno, ameno nananana, ameno... vos širdis neiššoko :whata:

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 14:44

Aš tai naktim visad girdžiu kad kažkas 'grūdasi' rūsy, bet jau pripratau. Bet tai taip galingai, galvodavau kad pelės ten, nu bet per stipriai.

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 15:47

koewrar rašė:sėdim su visa šeima svetainėje. ir įsijungė kažkaip kitam kambary magnetofonas ir pradėjo tą dainą grot: ameno, ameno nananana, ameno... vos širdis neiššoko :whata:

Srry, braukiu juoko ašarą :D :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 15:27

Aš ir :cha:

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 03, 15:39

mano draugė gyveno pries kelis metus senam name pas ja dejosi ziauriai keistas dalykas:
Kiekviena nakti svetaineje, prie zidonio stovedaves magnetafonas isijungdavo ir grodavo visokias dainas. Po kiek laiko neiskente jos tevai paskamgino kubigui ir paprase, kad atvaziuotu ir palaimintu ta zidini. Kai jis atvaziavo ir atsistojo prie zidinio visas ziauriai isbalo pradejo kratytis ir iskart isvyko kuo tuoliau nuo ten.

Vartotojo avataras

Loralu

Lankytojas

172.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 04, 21:03

O man tai toks keistai kraupus dalykas yra nutikes :D Mūsų šeima susideda iš 4 asmenų (mama, tėvas, vyresnė sesuo, ir aš) Ir viena diena vartau šeimos albumą, ir žiūriu, jog nėra mano daugumos nuotraukų. iš karto nueinu pas sese klausiu kur dejo nuotraukas, o ji sako, kad nieko neėme ir jai nereikalingos mano nuotraukos. Tas įvykis kažkaip užsimiršo, ir gal po kokio mėnesio tvarkau palėpę, ir spėkit ka randu? 12 per puse suplėšytų savo nuotaukų. Tai iki šiol nesuprantu kas ir kodėl taip padarė, nes su tėvais ir seserimi sutariu tikrai puikei... :|

Fabulous...

Apšilinėjantis

386.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 24, 16:17

Viena nakti guliu lovoj ir toks garsas lyg neusugtas ciaupas butu ir stipriai begtu vanduo.Atsisedu lovoj jokio garso atsiguliu ir vel :whata: , bet toks lyg ausyse skambetu.
Ir kitas kartas kai ejau nakti atsigert vandens pasivaideno mano mazas sunenas zaidziantis su masinelemis :shock: (Cia jau jauciu nuo nemigos taip buvo, ir sunenas pas mus viesejo kaip tik).Ir aplamai as bijau visokiu tokiu dalyku...
Paskutinį kartą redagavo Fabulous... 2011 Rgs 24, 16:18. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 20:56

man ir buvo toks nutikimas.atsibundu ketvirta val ir matau vaika prie sofos as i ji ziuriu o tas juda slepias nuo manes,nu galvoju cia kas per nesamones gal haliucinacijos kazkaip visa nakti negalejau normaliai megot kaip ir mano mama,pasitaiko musu name fintu taj duris darinejasi,pries kucias zaislai skraide nuo egles ir pan.

Vartotojo avataras

svajoklis

Dalyvis

Kaunas

2,133.84 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 20:23

buvau vienas. susirašinėju su drauge,ir staiga didelis bum,kitam kambaryje išsijungė šviesa.ir taip pasikartojo kelis kartus.buvo baisu :lol:

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 21:52

safka rašė:man asmeniskai namie pastovei dedasi kazkas panasaus namas kurem gyvenu galbut prakeiktas ar ka žodžiu trumpiau paiskinsiu jau 7 metu namie maciau smekla na sis namas tikrai senas buvo taip nuejau y kalidoriu mamai atnesti rankenuko nuejau y kolidoriu o ten stovi kaskoke moteris pasikabinus mamos rankenuka ant rankos bet ta boba buvo persviecema kaip koks seselis na buvau mazas pagalvojau kad kaskoke boba tai nuejau y kambari mamai pasakiau kad ten kaskoke moteris turi jos rankenuka mama pagalvojo kad ten koks vagis nuskubejo bet ji staiga isnyko ir mama pasake kad per daug fantazuoju bet šiaip ar taip ji visai neseniai man 19 metu dbr suprato kad pas mus namie yra kazkas nes retai bet buna gal per metus du tris kartus pavyzdiui mano kambario duru kablys paima atsikabina is lempos ir durys truputi prasivere o viena kart priejau vel uzkabinau tai tik nuejau nuo duru tas kablys taip stiprei spriege y virsu kad net pasiurpau :annoy: bet baisiausia buvo nakti kai pajutau kažką alsuojant man y veida tai buvo tarsi zmogus kvepuotu bet aplink nieko nebuvo

ilgiausias sakinys kokį esu skaitęs

Vartotojo avataras

apelsininee

Apšilinėjantis

1,391.84 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 01:41

ai nežinau, kažkada kai viena namie buvau, kitam kambarį spintelė pasitraukė per metrą, nieko nesupratau. dar girdėjos, kad kažkas trauktų per grindis. nuėjau ir į vietą nustūmiau. viskas. visokie uodai ir kandžiai baisiau kai vasarą įskrenda į kambarį :DD

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių