Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 21:43

Bijau visko, kas yra nepaaiškinama moksliniais faktais. Bijau nežinomybės.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

en.

Aktyvus dalyvis

Kernavė

216.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 22:01

hm... :roll: O aš bijau... Na nežinau ko aš bijau :D Kartais kai būnų kur nors ne savo namuose pati mintyse sakau Deduk atsisesk ant lovos krašto tada niekada neatsisuku nes bijau pamatyti to ko prašiau :lol: Bijau savo klasioko, kuris iniršes savęs nevaldo ir gali tave ir pridaužyt, vieną kartą jau gavau iš kumščio į žandikauli...

Vartotojo avataras

sony_plazza

Apšilinėjantis

1,017.87 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 12:05

Na yra,bet as bandau negalvoti apie tai,ir manyt,kad tai tik kvailas sutapimas,gal tai tik issigalvojimas.\na pvz\; Visa laika juda zaliuzes,nrs langas neatidarytas,radiatoriai nesildo.paaiskinkit?

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 12:06

gal tu jas judini? : DD

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 01, 18:08

Manau jog tai galima paaiškiniti. Arba gal kas nors nori su tavimi pasišnekėti. :roll:

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 17:38

Smyyte rašė:Ne man bet mano sesei buvo nutikę, kaip buvo ji viena.
žodžiu kažką valgė salione ir ten atsinešė druską.
Tada ėjo į virtuvę ir pamatė, kad virtuvėj ta pati druska.
O salione jos jau nebebuvo.
Nežinau kaip paaiškint šitą dalyką net.

Labai paprasta
1. jos atmintis trumpalaike,
2. ji issigalvoja

vienas is dvieju, nebent abudu

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 18:19

Bet būna prikolų tokių :D mes vakar su klasioku per pertrauką nieko neveikėm ir ateina klasiokė atiduoda sasiuvinį kur knygą perskaitytą aprašė ( prieš tau būvo lietuvių pamoka, turbūt nepasiėmė ) jis ten photoshop knygą perskaitęs buvo, komentaras kad skaitytų grožinės literatūros knygas, įsidėjo į kuprinę, o šiandien tai per LT pamoka sėdim, ir mokytoja sako ignai ateik sasiuvinį pasiimt tik kitą kartą skaityt literatūrines knygas, o komentaras toks pat likęs buvo, tai nesuprasi iš kur sasiuvinys vėl pas mokytoją atsidūrė :/

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:36

Gyvenam mes dideliam, galima sakyti, senam name. Tą vakarą tėvai buvo išvažiavę tai vieną namie buvau. Guliu. Ir girdžiu viršuj (palepėj) kažkas vaikšto. Tokiais mažais žingsneliai. Jėėėėzau kiek bijojau.. O pasirodo ten šeškai ar kas įsikūrę buvo, nu žodžiu žiauru. :D

Ai dar. Anksčiau, kai buvo maža, kokių 6-7 metų, tai sapnuodavau, kad mūsų namo kai kuriuose kambariuose mirusios močiutės vaidenasi, tai bijodau į tuos kambarius net eiti. Kartais net dabar šiurpas pagalvojus pereina. O tuose kambariuose negalėčiau miegoti.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:40

kartą banždiau kept blynus, ir staiga!!!!!viskas užsidegė!!!!man atrodo ten buvo kažkokia šmėkla, o gal čia aliejus padėtas ant elektrinės plytelės?

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 20:41

Vykst rašė:kartą banždiau kept blynus, ir staiga!!!!!viskas užsidegė!!!!man atrodo ten buvo kažkokia šmėkla, o gal čia aliejus padėtas ant elektrinės plytelės?

Cia taspat kaip man su vabalais lovoj :D kazkas pradjeo lovoj judet o ten vabalioku pilna xDD taip ir nesupratau is kur ten ju :)

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 21:44

aš tai kažkada sėdžiu kambary duris truputį praviros, galvoju karšta, atidariau langa ir pyst bedarant duris atsidarė

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 08, 20:14

Nuo skersvėjo manau. :)

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 08, 20:17

SummerGirl rašė:Cia taspat kaip man su vabalais lovoj :D kazkas pradjeo lovoj judet o ten vabalioku pilna xDD taip ir nesupratau is kur ten ju :)

ech, manau pats laikas apsilankyt pas ginekologą :]
AI THINK JU HAVE CRABS!!!!!

Vartotojo avataras

en.

Aktyvus dalyvis

Kernavė

216.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 08, 20:19

TNTguy rašė:aš tai kažkada sėdžiu kambary duris truputį praviros, galvoju karšta, atidariau langa ir pyst bedarant duris atsidarė

Nuo skersvejo. :lol:

Vartotojo avataras

rruuggiillee

Patyręs forumietis

kėdainiai

846.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 21:15

Būvau viena namuose.Jau guliu lovoje ir bandau užmikti satiga man kažkas nubraukė nuo veido plaukus.Galvoju tėvai grįžo atsimerkiu o man prie akių kažkas blykstelėjo ir dingo.Pašaukiau "Mamaaaaa?" niekas neatsiliepė nlėkiau iki tuliko da pažiedam į tėvų kambarį.Jis buvo tuščias staigiai nepadariusi "reiklaiuko" dūmiau į lovą ir drebėjau kl tėvai grįžo da ir db nemoku paaiškint kas man nuo veido nubraukė plaukus.Langai visi buvo uždaryti ir tiesiog jaučiu kad kažkas mane liečia :( .Tėvai nepatikėjo.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių