Mistika namuosehm...
![]() ![]() ![]()
Labai paprasta 1. jos atmintis trumpalaike, 2. ji issigalvoja vienas is dvieju, nebent abudu Bet būna prikolų tokių
![]() ![]() Gyvenam mes dideliam, galima sakyti, senam name. Tą vakarą tėvai buvo išvažiavę tai vieną namie buvau. Guliu. Ir girdžiu viršuj (palepėj) kažkas vaikšto. Tokiais mažais žingsneliai. Jėėėėzau kiek bijojau.. O pasirodo ten šeškai ar kas įsikūrę buvo, nu žodžiu žiauru.
![]() Ai dar. Anksčiau, kai buvo maža, kokių 6-7 metų, tai sapnuodavau, kad mūsų namo kai kuriuose kambariuose mirusios močiutės vaidenasi, tai bijodau į tuos kambarius net eiti. Kartais net dabar šiurpas pagalvojus pereina. O tuose kambariuose negalėčiau miegoti.
Cia taspat kaip man su vabalais lovoj ![]() ![]() ![]() Būvau viena namuose.Jau guliu lovoje ir bandau užmikti satiga man kažkas nubraukė nuo veido plaukus.Galvoju tėvai grįžo atsimerkiu o man prie akių kažkas blykstelėjo ir dingo.Pašaukiau "Mamaaaaa?" niekas neatsiliepė nlėkiau iki tuliko da pažiedam į tėvų kambarį.Jis buvo tuščias staigiai nepadariusi "reiklaiuko" dūmiau į lovą ir drebėjau kl tėvai grįžo da ir db nemoku paaiškint kas man nuo veido nubraukė plaukus.Langai visi buvo uždaryti ir tiesiog jaučiu kad kažkas mane liečia
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |