‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Bubble;D~
- Įsijaučiantis
-
- BirzhOOOkaj
- 218.02 Lt
» 2009 Spa 24, 14:51
telefonas ant stalo krašto stovėjo, tai padėjau stalo viduryje, kad nenukristu kj sms atejs (nuo vibracijos). Nuėjau į wc, o grįžus vėl jį radau ant stalo krašto toje pačioje vietoje. Jokios sms nebuvo... nžn kaip jis ten atsirado  Mano atmintis gal šlubuoja  D
--------------------------------------
-

Ev.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 40.00 Lt
» 2009 Spa 24, 16:03
Tai gal telefonas "stipo" ir nuo vibracijos judėjo. ;D
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 24, 16:36
Čia ne namie, bet pasijutau kaip siaubo filme ; D Praeitą sekmadienį su draugais sėdėjom mašinoj ir gurkšnojom alų. Buvom nuvažiavę toliau šiek tiek nuo namų ir pasistatę mašiną prie krūmų. Kažkaip pritylinom muziką ir išgirdom cypimą. Išjungėm grotuvą, vistiek cypė. Pradarėm duris nieko nesimatė. Pajungėm vėl muziką ir vistiek cypia. Dar kartą draugas atsidaręs duris pradėjo dairytis. Užtrenkė staigiai duris ir atsisukęs į mus: - Jis artėja!!!! Jau važiuosim iš ten, mašina neužsikuria, o tas cypimas garsėja. Girdim kad jau visai čia pat cypia, o vairuotojas į paniką puolė ; :) Užvedė šiaip ne taip mašiną, o ta vėl užgeso. Taip porą sykių. Šiaip ne taip užsivedė mašina ir išvažiavom mes iš ten. Bet esmė ta, kad kai grįžom namo. Aš ėjau link namo savo ir girdėjau kaip tas cypimas vis dar artėja ; :)
-

Bubble;D~
- Įsijaučiantis
-
- BirzhOOOkaj
- 218.02 Lt
» 2009 Spa 24, 18:52
Ev. rašė:Tai gal telefonas "stipo" ir nuo vibracijos judėjo. ;D
Kad ne... 
-

Bubble;D~
- Įsijaučiantis
-
- BirzhOOOkaj
- 218.02 Lt
» 2009 Spa 24, 18:53
Sturgelis rašė:Čia ne namie, bet pasijutau kaip siaubo filme ; D Praeitą sekmadienį su draugais sėdėjom mašinoj ir gurkšnojom alų. Buvom nuvažiavę toliau šiek tiek nuo namų ir pasistatę mašiną prie krūmų. Kažkaip pritylinom muziką ir išgirdom cypimą. Išjungėm grotuvą, vistiek cypė. Pradarėm duris nieko nesimatė. Pajungėm vėl muziką ir vistiek cypia. Dar kartą draugas atsidaręs duris pradėjo dairytis. Užtrenkė staigiai duris ir atsisukęs į mus: - Jis artėja!!!! Jau važiuosim iš ten, mašina neužsikuria, o tas cypimas garsėja. Girdim kad jau visai čia pat cypia, o vairuotojas į paniką puolė ; :) Užvedė šiaip ne taip mašiną, o ta vėl užgeso. Taip porą sykių. Šiaip ne taip užsivedė mašina ir išvažiavom mes iš ten. Bet esmė ta, kad kai grįžom namo. Aš ėjau link namo savo ir girdėjau kaip tas cypimas vis dar artėja ; :)
Kraupu 
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2009 Spa 26, 15:48
mano močiutė įsitikinus, kad pas ją gyvena Bildukas, nes ji neranda savo bato! oO
man kažkaip nebūna mistinių dalykų, nebent šiaip nerandu ko. ;\
-

zosike
- Dalyvis
-
- Klaipeda
- 2,930.49 Lt
» 2009 Spa 26, 17:49
As kaime kai miegojau guliu ir girdziu kambary kazkas krebzda tai palindau po kaldra paskuo lyg lksto kazkas pazemiais ryte pasirode kad pelyte uzklydusi buvo 
-

romeo90
- Aktyvus dalyvis
-
- klaipeda
- 3,956.40 Lt
» 2009 Spa 26, 21:44
Sturgelis rašė:Čia ne namie, bet pasijutau kaip siaubo filme ; D Praeitą sekmadienį su draugais sėdėjom mašinoj ir gurkšnojom alų. Buvom nuvažiavę toliau šiek tiek nuo namų ir pasistatę mašiną prie krūmų. Kažkaip pritylinom muziką ir išgirdom cypimą. Išjungėm grotuvą, vistiek cypė. Pradarėm duris nieko nesimatė. Pajungėm vėl muziką ir vistiek cypia. Dar kartą draugas atsidaręs duris pradėjo dairytis. Užtrenkė staigiai duris ir atsisukęs į mus: - Jis artėja!!!! Jau važiuosim iš ten, mašina neužsikuria, o tas cypimas garsėja. Girdim kad jau visai čia pat cypia, o vairuotojas į paniką puolė ; :) Užvedė šiaip ne taip mašiną, o ta vėl užgeso. Taip porą sykių. Šiaip ne taip užsivedė mašina ir išvažiavom mes iš ten. Bet esmė ta, kad kai grįžom namo. Aš ėjau link namo savo ir girdėjau kaip tas cypimas vis dar artėja ; :)
ir kas tai buvo? 
-

Vytauciukea
- Aktyvus dalyvis
-
- Marijampolė
- 14,257.18 Lt
» 2009 Spa 28, 21:48
jo, cia neseniai Sedim su tevais, ziurim TV ir te, is oro statulele nukrenta tep staigiai!!! 
-

H.F.
- Apšilinėjantis
-
- 587.50 Lt
» 2009 Spa 28, 22:08
Buvo toks atvejis prieš du metus. Išvykau pailsėti į užmiestį, dėl vienos rimtos priežasties. Pirmosiomis dienomis buvo sunku įprasti prie aplinkos, bet po truputį atsigavau. Vieną ankstų rytą, mane privertė kažkas pabusti, pakeliu galvą, dairausi po patalpą, ir staiga, iš niekur, ant senos kušetės, atsiranda besėdinti mano senelė, (kuri mirus jau 2metai).Galva jos pasukta į šoną, pečiai nukarę, rankos atmestos į šalis. Odos spalva buvo baisiausia - įrančio lavono.
Užsimerkiau, patryniau akis - viskas tvarkoj, nieko nebėra. Taip ir nesupratau ar čia buvo priežastis to, kad kątik pabudau, ar visgi ištikrųju kažką mačiau.
Tiesa pasakius gana juokinga situacija, nors įdomu ir gana paslaptinga
Daugiau nebepasikartojo? 
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Spa 29, 00:20
Reikejo signalizacija isjunkt.
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 29, 00:22
Abyto rašė:Reikejo signalizacija isjunkt. Baik tu ; D Čiuju net nėra tokio dalyko toj mašinoj ; D Aš juokiausi, kad mašina sugedo, bet sekančią dieną nieko nebebuvo. Ai, neimu į galvą :}
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Spa 29, 00:29
Sturgelis rašė:Baik tu ; D Čiuju net nėra tokio dalyko toj mašinoj ; D Aš juokiausi, kad mašina sugedo, bet sekančią dieną nieko nebebuvo. Ai, neimu į galvą :}
Nu suprasciau ta masina uzkurtu,gaza duotu dirzelis prabuksuot gali nu tada tai cypimas geras,gal koks draugas bagazinej uzdarytas buvo pora dienu,pamirsot isimt?
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 29, 00:32
Abyto rašė:Nu suprasciau ta masina uzkurtu,gaza duotu dirzelis prabuksuot gali nu tada tai cypimas geras,gal koks draugas bagazinej uzdarytas buvo pora dienu,pamirsot isimt? Tai nebent taip DDD Bet garsas tai tikrai iš lauko sklido ir vis garsėjo. Net neįsivaizduoju, kas ten galėjo būt.
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Spa 29, 00:35
Sturgelis rašė:Tai nebent taip DDD Bet garsas tai tikrai iš lauko sklido ir vis garsėjo. Net neįsivaizduoju, kas ten galėjo būt.
 DD dar viena mistiska neisaiskinta,x-failai vnz.
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|