Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 11:19

Kazkada pas drauge buvau,tai buvo apie 8-9 h vakaro.Virtuvei sedejom,tik kazkaip staiga jos tevu kambario duris atsidare,abudu pakraupia ziurim,staiga suo atbego,ikiso iki puses galva tarp duru ir urgzdamas isbego lauk,iskart nuejom i ta kambary sviesa ijungem,bet kaip sakant nei gyvos dvasios.Pasakojo,kad panasiu ivykiu yra ir daugiau buve.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 11:29

Mūsų namai turbūt apsėsti šmėklų kiekvienam kampe, kadangi šuo loja neretai grynai iš idėjos. Jam josios turbūt šitaip paliepia.

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 12:09

jeigu aš klausyčiau savo tojterjeriuko kiekvieno lojimo, tai reiškia kad pas mane namuose gyvena visa kas baisausia :
milijonas dvasių, 999999 bildukų ir t.t. tik jie nieko nedaro ;DD

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 12:19

Pas mane namie tai tikras šabakštynas. Būna, kad daiktas iš niekur nieko nukrenta, durys atsidaro, bet neprisigalvoju nieko ir nueinu padėt daikto į vietą ar uždaryt durų. Su mama pajuokaujam, kad turim nuosavą bilduką. Jei iš tikrųjų toks yra (nors tokiais dalykais nelabai tikiu) tai jis yra iš gerųjų- žalos nepridarantis, bet neleidžiantis užmiršt savo egzistacijos. :lol:

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 12:56

kaip nukris daiktas pradėkit šaukt : ĖĖĖĖĖĖĖ, bilduk, numesk dar vieną daiktą jei tu čia esi, o jei tavęs čia nėta tai nieko nebemėtyk ;DDD

arba dabar ne į temą, bet seniau kviesdavau babaužiukus, su adata ir tais taip, ne raidėm ir skaičiais. tai žodžiu vieną kartą užsiroviau, ir sakau, išeik, ar gerai? tai parodė taip.
po kokių 10 s klausiu : ar tu išėjai?
o jis rodo : TAIP . ;DD giaras buvo, ilgai vargom kol išėjo ;DD bet protingas mat, klausi at išėjai o tas rodo taip xD

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 14:00

Invisibler, prajuokinai mane :D

Pas manęs dažnai nukrenta daigtai. Nors sėdžiu prie kompo o kambarį nėra nieko kas galėtu tokia fizine reakcija sukelt :fear: ... lolz... Šiaip kai kas nors tokio keisto nutinka tiesiog pasakau wtf :D ir toliau nereaguoju...

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 17:04

Močiutė pasakojo, kad prabudo nakty ir kaldra buvo nutempta, ji užsidėjo ją, ir vėl jaučia, kad kažkas tempia tą kaldrą. Paskui pamatė savo mamą, kuri kvietė ją, pas save į dangų. Kitą dieną močiutė nuvažiavo į kapines. Daugiau nieko nebuvo.

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 17:49

Draugė pasakojo, naktį čia sedejo ji prie pc (buvo kokia 2-3h) ir kažkas i lauko duris skambino atidarė nieko, paskui vėl vėl, atsibudo visi namiškiai vėl pradėjo skambinti, jos močiutė atidarė duris žiuri nieko, tai kai uždarė ir laikė ranką prie durų rankenos, tai lyg kaip kažkas palenktų rankeną. Tai paskui sakė kokias 5 min dar skambino i duris ir nutilo..

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 21, 20:49

Omg. Scary. ;D

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 21, 20:54

buvo kartą ir man, parėjau iš mokyklos, pasišildžiau maistą ir nuėjau valgyti į kambarį, girdžiu, kažkas vaikšto virtuvėje, atsisuku, vėjas tik švilptelėjo palei galvą ir tuom viskas baigėsi, nejauku buvo, beja langai ir durys buvo uždaryti...

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Spa 22, 16:08

Kaip iš filmo ane lukof ? :D

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 22, 17:52

Kai buvau maža ir dar nebuvau persikrausčius, tai kai būdavau viena namie girdėdavau juoką. Man atrodydavo kad ten visokios šmėklos. Dabar, kai jau mąstau blaivesniu protu tai suprantu, jog ten kaimynai buvo. ;:)

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 22, 19:12

Aistuolė. rašė:Kaip iš filmo ane lukof ? :D

panašiai :D tik kad pas mane ne kaimynai vaikščiojo, nes namas yra nuosavas :roll:

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Spa 22, 19:28

Man asmeniskai yra irgi buve tokiu nelabai, suprantamu prikolu.Kazkada cia grįžau namo ziema apie 12h~ nakties.Atsigeriau arbatos,Tv paziurejau,miegot kaip uzsinorejau,kaip bandau miegot ir jauciu tokia kaip siluma zando daly,atrodo kad su kuo nors miegotum,toks kaip alsavimas siltas,i kita sona nusisukau vel tas pats,ijungiau sviesa galvoju kas per sh,isjungiau sviesa,viskas normaliai,o kambarys vesus buvo. :whata:

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 23, 13:00

Tai čia nebutinai, gal tiesiog toks šiltas oras buvo ar pan.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių