Va pavyzdžiui as esu siaubo filmu gerbeja, nuo vaikystes daug gasdindavomes ir iš tikrųjų pavyzdžiui man labai idomu tokie nepaaiskinami dalykai

Nu tai zodziu kai buvau kokiu 8 metu (dabar 14) musu kieme prisirinkdavo daug vaiku ir mes visi ziuredavom toki seriala per lnk rodydavo neprisimenu labai gerai jo bet tik zinau kad ten buvo kazkoks vyras Judas ir jis turejo zmona kuri numire kazkokiom aplinkybem ir kazkokiam rusy ar nuzudyta buvo ir zodziu tipo tam rusy vaidendavosi jos smekla ir kas ateidavo i ta rusi tai tp juos nuzudydavo ir ten atsirado jaunuoliu grupe kuri nusprende filmuoti ir zodziu jie ten eidavo ir juos zudydavo

Jeigu cia kazkur netikslumu yra tai sorry jau mazai ka is ten prisimenu. Nu ir zodziu mes pagal sita seriala sukurem zaidima. Is pradziu zaisdavom kieme o paskiau sugalvojom daugiabucio rusy pazaisti. Zodziu viena tipo ta mirusi judo zmona o jos daiktas nu tp kuri mes turedavom paimti budavo pagalys mes ten sueidavom i ta rusy pasislepdavom po kelis ir visur tos lazdos ieskodavom o jeigu mus judo zmona pagaudavo mes ten tp kaliniai ir pan. Nu zodziu as su tokia mergaite nuejom ten prie tokio vienu duru ir zodziu ten toks langelis maziukas buvo (nu kaip buna) ir kazkaip pasirode kad apsiniauke kazkaip labai prro ji nu ir zodziu as sakau gal jau einam is cia ji sako ok ir mes jau apsisukam eiti ir kazkas pradejo ziuuuuuriai klykti pirma karta girdejau toki keista garsa mes aisku dar labiau klykdamos pabegom is ten . Paskiau as prigalvojau visokiu paaiskinimu bet esu tikra kad ten nebuvo pokstas ar kazkas pan.