Įvairūs Mistika

Mistika namuose

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 19:37

Kaip aš mėgstu klausytis tokių istorijų. (mm)
Nors po to baugu būna vistiek visada labai klausau įdėmiai kai kas nors pasakoja. : )
Man pačiai tai nieko ypatingo namuose nevyksta. Iš dalies džiaugiuosi. :roll: (:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 16:07

Šiandien irgi labai prastai buvo, košmarai visą naktį sapnavosi, staigiai arba karšta arba šalta, toks drebulys lyg iš baimės ir negaliu kontroliuot jo. Ech...

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 16:31

Aš tai bijau iki tuoleto eiti :D
Čia perkaičiau apie vskias baisenybės :S
O galiu eiti tik per veidrodžius :D

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 21:52

Man neseniai naktį buvo,kad kažkas trankėsi,daužėsi...Visokie garsai.Baisu buvo.Bet ryte pasirodė kad čia mano jūrų kiaulytė griaužia grotas ir bėgioja po narvelį :haha:

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 17:54

MissAngel rašė:Man neseniai naktį buvo,kad kažkas trankėsi,daužėsi...Visokie garsai.Baisu buvo.Bet ryte pasirodė kad čia mano jūrų kiaulytė griaužia grotas ir bėgioja po narvelį :haha:
:D :D Atrodė taip baisiai kai pradžia skaičiau,o ant galo jūrų kaulytė :D :D

Vartotojo avataras

Seya

Įsijaučiantis

3,024.82 Lt

Standartinė » 2010 Sau 12, 16:12

Aš savo namuose keistai jaučiuose. Nieko nebūna namie, tik aš, bet atrodo, kad visada kažkas būna su manim, kažkokie šešėliai, garsai.
Bet tada pagalvoju, kad man miego trūksta ir nekreipiu į nieką dėmesio. :lol:

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 12, 18:10

Vytauciukea rašė:Labai paprasta
1. jos atmintis trumpalaike,
2. ji issigalvoja

vienas is dvieju, nebent abudu

Na tokių nesamonių dar negirdėjau.
23 metų sesė ir išsigalvoja anę?

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 20:44

Oj man irgi daug būdavo visokių istorijų, net neprisimenu jau. ;DDD :lol: budavo kad daiktai dingsta ir atsiranda kitoj vietoj kazkaip :whata: nu zdz visokiu keistenybiu buvo ;D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 21:09

Jei matėt filmą "Paranormal Activity" , va tai reiškia mistiką namuose. Ten pagal tikrus faktus ir pnš. Žiauriai baisus, ypač kai pagalvoji jog tai gali nutikti tau : DDD

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 21:17

Smy. rašė:Na tokių nesamonių dar negirdėjau.
23 metų sesė ir išsigalvoja anę?

tai sry, aš nežinojau kad jai 23 metai.
Bet dar nereiškia, kad suaugęs žmogus nekalba nesąmonių. [tai netaikau tavo Sesei.]

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Sau 15, 22:06

MooNė. rašė::D :D Atrodė taip baisiai kai pradžia skaičiau,o ant galo jūrų kaulytė :D :D

Man irgi baisu buvo :lol: Ir dar naktį :? Bet kai sužinojau,tai juokinga buvo.. :)

Vartotojo avataras

liaulia

Įsijaučiantis

2,108.75 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 18:42

Va pavyzdžiui as esu siaubo filmu gerbeja, nuo vaikystes daug gasdindavomes ir iš tikrųjų pavyzdžiui man labai idomu tokie nepaaiskinami dalykai :D Nu tai zodziu kai buvau kokiu 8 metu (dabar 14) musu kieme prisirinkdavo daug vaiku ir mes visi ziuredavom toki seriala per lnk rodydavo neprisimenu labai gerai jo bet tik zinau kad ten buvo kazkoks vyras Judas ir jis turejo zmona kuri numire kazkokiom aplinkybem ir kazkokiam rusy ar nuzudyta buvo ir zodziu tipo tam rusy vaidendavosi jos smekla ir kas ateidavo i ta rusi tai tp juos nuzudydavo ir ten atsirado jaunuoliu grupe kuri nusprende filmuoti ir zodziu jie ten eidavo ir juos zudydavo :) Jeigu cia kazkur netikslumu yra tai sorry jau mazai ka is ten prisimenu. Nu ir zodziu mes pagal sita seriala sukurem zaidima. Is pradziu zaisdavom kieme o paskiau sugalvojom daugiabucio rusy pazaisti. Zodziu viena tipo ta mirusi judo zmona o jos daiktas nu tp kuri mes turedavom paimti budavo pagalys mes ten sueidavom i ta rusy pasislepdavom po kelis ir visur tos lazdos ieskodavom o jeigu mus judo zmona pagaudavo mes ten tp kaliniai ir pan. Nu zodziu as su tokia mergaite nuejom ten prie tokio vienu duru ir zodziu ten toks langelis maziukas buvo (nu kaip buna) ir kazkaip pasirode kad apsiniauke kazkaip labai prro ji nu ir zodziu as sakau gal jau einam is cia ji sako ok ir mes jau apsisukam eiti ir kazkas pradejo ziuuuuuriai klykti pirma karta girdejau toki keista garsa mes aisku dar labiau klykdamos pabegom is ten . Paskiau as prigalvojau visokiu paaiskinimu bet esu tikra kad ten nebuvo pokstas ar kazkas pan.

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 18:55

mano mistika, kai ant šuns pagalvės atsiranda baltų dėmių. ir spėkit, šalia irgi jų būna!! :D
Ir žinot kas čia yra? ;DD šuo mergų nori :DD

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 13:00

aš kelis kartus sėdėdama prie kompo išgirdau kaip kažkas eina prie sofos atsisėda ir įsijungia teliką. atsisukdavau - tuščia.kartais girdžiu ką nors vaikštant kitam kambary kai nieko nėr namie. bet man su galva viskas gerai nes kartą pas mane buvo draugė ir irgi viska girdėjo
Paskutinį kartą redagavo adeade 2010 Sau 24, 13:19. Iš viso redaguota 2 kartus.

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 17:02

Nu man su teliku panašiai būna. Aš kartais jį žiūriu pas močiutę kambarį, po to kur nors einu ir jį išjungiu, pultą padedu ant stalo apsisuku, žengiu žingsnį ir jis vėl įsijungia. :whata: :whata: ir taip kelis kartus. :whata:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių