Jūsų įsimintiniausia išdaigaMokyklos foje yra kavos aparatas į kurį reikia įdėti pinigus ir paspausti ko nori. Draugė įdėjo pinigus ir nespėjo paspausti kavo mygtuko, nes aš jai tik įmetus pinigus paspaudžiau ant karšto pieno.:D Po to ji man atkeršijo kai aš norėjau nusipirkti kavos ir paspaudė ant sultinio.;)
kai buvau maza ir [gal kokiu 6metu]zaidziau su drauge barbem ir turejau toki lagamineji zaislini tai i ji pripyliau vandens ir imeciau barbe ![]() ![]() ![]() taip kad jis ten stovejo 4 metus beje labai prasmirdes gerai kad antram aukste kur beveik nieks nevaiksto ![]() Pamenu tada buvo mano pirmas kartas kada už durų išvarė.
Žodžiu buvo taip: Per pamoką aš sedėjau viena, ir prie dviejų mano draugių buvo laisvas suolas [prieš jas]. per pamoką aš ten nubėgau ir atsisėdau. Nu sėdžiu, sėdžiu ir jos man nugaron pabaksnojo aš atsisukau ir pasakiau ko? Jos pasakė, kad nori paplepėt su manim. Nu aš su jom plepu, plepu, o mokytoja sako, kad man užtilt arba nutilt. Atsisukau ir užsižiopsojau į vadovėlį. Girdžiu mokytoja kažko rėkia, aš pakėliau galvą ta ir sako: Jau penktą kartą klausiu, o tu nesiruoši atsakyt??! Nu tiek to. Kito paklausė Po to girdžiu tos klasiokės pradėjo plepėt, o man jos trukdyt pradėjo, atsisukau, ir pradėjau jas tyldit, jos vistiek plepa, ta, kad aš sviedžiau tos vienos klasiokės penalą, klasės galan kažkur, mokytoja išvijo tada mane už durų ir "chame" pavadino, o aš pamiršau, kad mokytoja mane taip pavadino, ne draugė ar panašiai. Tada aš ir atšoviau: ,,Pati tu chamė". Tai tada dar ir pažymkės pareikalavo. Tai pareinu namo ir skaitau: ,,Mokinė trugdė pamoką, todėl drausmės 2. Yra pikta, nemandagi". Ne kas, bet vis šis tas. tiek nerealiu izdaigu prikretus buwau
![]() penktoj klasej pas mus mokesi tokia 'slykstuke dzo' jos niekas nekente.. tai prisimenu nedariau k. kulturos tai leido man ir tokiai klasiokej irmai pasilikt persirengimo kambary.. nuleidom tos slykstukes penala i tulika ![]() paskuj bandem bata nuleist tai pastrigo ![]() _________________________________________________ pektoj klasej is aukletojo kabineto maisus 'Maximos' su wadnieniu metem.. prisipylem maisa, nesem iki lango... jis suplyso ![]() wisa klase buwo slapia.. po 5 min. parejo man sms nuo aukletojo, kad jis grista is susirinkimo ![]() o klase slapia... walem su wiskuo su kuo imanoma \ oj kiek ju daug buvo, prisimenu kaip su draugem po repeticijso ejom namo per pozemine pereja ir garsiai rekem
![]() ![]() ![]() kai buvau ketvirtokas mes su tokiais bernais susilazinom kad kas pralaimes "pamaskomu" isdaus langa... spekit kas pralaimejo?... tai aisku kad as. paimiau akmeni ir kaip meciau ilanga mes visi bektom... ateinu po svaites ziuriu lango nera ir kas kaip isejo kad rudeni mane pakviete i sena mokykla ir turejau su tevais ta langa atpirkt jie ar nufilmavo ar ka? nzn gal jie mano daikta rado koki prie lango ar ka nu neswarbu tsi gerai kad mano mama pazinojo direktore tai issisukau...
![]() as tai 2 klasei pro mokyktos pirmo auksto langa issokau
![]() ![]() ![]() ![]() *** Dar atsimenu ir 2 klaseje norejau grifkos o mama sakydavo nukirpsiu,nukirpsiu bet taip ir nenukirbdavo(mano mama kirpeja)tai as susinervinau ir mokykloi pati nusikirpau,o ta pati vakara man mama noreja ja nukirpti ![]() Kai bute gyvenau. Pradinėj mokykloj dar buvau, o gal išvis nėjau na dzin. Mėtydavom pro langą iš šešto balionus su vandeniu, o kai balionų nebelikdavo tada į politileninius maišus, nebijokit, nieko neužmušėm
![]() ![]() ![]() Ai dar čia pernai buvo. Su klasioke Savo klasėj savo spinteles juodai su markeriu išpaišėm. Bet tokios juodos ir liko, tai atėjo valytoja, pamatė, apšaukė, kad iš mokyklos išmes : D pakvietė direktorę, pasakė ji, kad išvalytume ir tada valėm. Smagu buvo valyt : D bwahaha : D O daugiau kažkaip nieko ypatingo neatsimenu. : D Esu kažkokiam pradinukui į akis kvepalų pripurškus.
O daugiau tai tokie maži, kai eina vaikai jiem baksnot į nugaras, bet aš dažniau glostau plaukus :DDD. Dar kojas jiem kaišioji. Per pamoką esu sms'inus su garsu. Nu gal viskas, neprisimenu daugiau :D
Randa žmonės kuo girtis... ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |