as kai buvau visai mazike buvau pasislepus lauko tolete nes tevai neleido padet malku kraut ; D o as taip norejau... supykus pasislepiau.. kai tevai pasigedo, pradejo ieskot bijojau išlįst kad bart negauciau o jie visokiu nesamoniu prisigalvojo: gal pas kaimyne pabegau, gal i suliny idribau.. =D kai surado tai dave per sikna ir nuvare miegot.. : D
Pernai atsimenu su klasiokais keliais metem "pamarskomu" ir kas pralos tures ismest pro langa gele.. tai klasiokai mete i egle kad ne taip sviestusi o as kai meciayu tai ne i egle o tiesiai po langu..

D nu ten is antro auksto gal tik buvo.. bet kai ejom namo nuo gatves gerai atrode ta gele

dar tam paciam kabinete viena visa suola markeriu aprasinejom.. labai nemegom to kabineto.. : D
dar maza budama kai buvo patvinus upe mes ten braidem ir as nuejau truputi giliau ir 'murktelejau' bet kaimyne greit uz pakarpos istrauke : D
Buvau ir ziema i vandeni iki puses ikritus bet draugas su kuriuo buvau istiese pagali ir istrauke mane..
dar is poros metru aukscio nudribau ant nugaros.. kai bustines statemes

kazkaip mes stoga kalem su broliu ir per pati viduri buvo plonos lentos, liepe man ten nelipt bet as pati ne nepajutau kaip ten atsiduriau o po to ant zemes
Dar budavo labai linksma su draugu is kaimynes darzo rugstynes skintis : DD
nu daug visko as prisidirbdavau .... o ypac su broliu =DD