Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Vartotojo avataras

tomuxas

Aktyvus dalyvis

kaunas

9,859.68 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 17:50

Fyfa rašė:karta su draugais kieme miegojom palapinese, visi miegojom ant tokiu pripuciamu ciuziniu( neplaukiojimo) ti kai atejo laikas miegoti visi sulindome kas kur norejo, aišku ilgai neužmigom, bet po to kažkaip vienas po kito lužo, tad su drauge sugalvojom eiti paišdykauti, ilindom kiekvienam y palapine, pribarstem krekeriu(sausainiu), ištraukem ciuziniu kaištukus, paslepem batus( sumetem y medi :lol: ) oj buvo joko kai ryte visi atsikele skaudanciom nugarom,ir murzinom pižamom ir dar plius basi... :clap: :lol: su drauge juokemes, o kita nakti mes kentėjom :roll: :roll:

Ir ka jum padare po to kad kentejot ?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fyfa

Aktyvus dalyvis

Kelmė

17,323.79 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 19:04

oj kentejom 8) 8) ...draugai prigaude varliu primete y palapine ir miegmaisius... :cry: kai miegojom pajutom kad griuva palapine, kol ja iš naujo pasistatem tie slapta apipylė mus, ir y miegmaisius :cry: ...
kai viska susitvarkem susitarem nieko kitiem nebedaryti ir nuejome miegoti. bet draugai pažada netesejo ir vel puole y ataka.. su savo vandeniu, sausainiais.. karevom tol kol mano mamai truko kantrybe ir neatejo musu tildyti.. :roll:

Vartotojo avataras

ievu_x

Lankytojas

sun_city

901.17 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 22:06

Knopke..Ne siferiu, o kazkokiu panasiu. Be to mokykla ta tuoj bankrutuos;}

Vartotojo avataras

Gabriuš.;*

Apšilinėjantis

2,689.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 22:18

Vieną kartą su kiemo draugais (Domu, Aurimu,Kristina, Juste ir Andrium)nusprendėm ''pagardinti'' kaimynės duris.Atsinešėm dantų pastos, cukraus, skalbimo miltelių ir limonado.Na, iš pradžių užtepliojom dantų pastos, paskui cukraus, skalbimo miltelių ir galiausiai apipylėm limonadu.Beje, ta boba nieko gero niekam niekad nedarė tik bloga.Tai mes atsikeršijom. :twisted: :twisted: :mad: :clap:

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 22:22

su tais kaimynais..mes tai dažnai kilimelius sukeitaliodavom iš trečio aukšto nunešdavom į 1aukšta..ir t.t :D

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 23:10

kadangi mana atmintėlė negali pasigirti savo ilgom rankom, tai toliau šiandie nesigilinsiu. va neseniai buvom su kambaroku miške, te riešutmedžio tokio lapą nusilupom 1m ilgio, pauostėm ūglio nulaužtą galvą - apsinešėm :shock: suktis galva ėmė..
einam link barako - o te netoli sėdi kursiokai, alų murkia.. buva pasitraukęs toks vycka nuo savo turto, o aš kaip tik valgiau riešutus žemės cukruje, inmerkiau vieną į jo alų, šiaip, nieko bloga nemanydamas, dėl skonio... žiūriu - geeras, burbuliukai ima kilt, paskui dar daugiau, paskui išvis putodamas ėmė alus per viršų plaukt :lol: kaip juokėmės tada :haha: :haha:

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 11:12

Ko gero tai buvo ketvirtoje klaseje,kai su drauge pravaiksciojau mieste pamoku metu..O paskui bandziau sumeluoti aukletojai,kuri paskambino,kad buvau mokykloje..Tada labai stipriai gavau i kaili ir nuo to laiko nieko panasaus nebedarau..

Vartotojo avataras

sofa

Aktyvus dalyvis

9,494.62 Lt

Standartinė » 2008 Lap 02, 21:59

neber
Paskutinį kartą redagavo sofa 2012 Rgs 08, 17:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

just_re

Apšilinėjantis

klaipeda

559.75 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 10:42

maza su draugais bekvailiodama esu padegus kilimeli prie kaimynu duru :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 17:44

as kai buvau visai mazike buvau pasislepus lauko tolete nes tevai neleido padet malku kraut ; D o as taip norejau... supykus pasislepiau.. kai tevai pasigedo, pradejo ieskot bijojau išlįst kad bart negauciau o jie visokiu nesamoniu prisigalvojo: gal pas kaimyne pabegau, gal i suliny idribau.. =D kai surado tai dave per sikna ir nuvare miegot.. : D
Pernai atsimenu su klasiokais keliais metem "pamarskomu" ir kas pralos tures ismest pro langa gele.. tai klasiokai mete i egle kad ne taip sviestusi o as kai meciayu tai ne i egle o tiesiai po langu.. xDD nu ten is antro auksto gal tik buvo.. bet kai ejom namo nuo gatves gerai atrode ta gele :haha: dar tam paciam kabinete viena visa suola markeriu aprasinejom.. labai nemegom to kabineto.. : D
dar maza budama kai buvo patvinus upe mes ten braidem ir as nuejau truputi giliau ir 'murktelejau' bet kaimyne greit uz pakarpos istrauke : D
Buvau ir ziema i vandeni iki puses ikritus bet draugas su kuriuo buvau istiese pagali ir istrauke mane.. xD
dar is poros metru aukscio nudribau ant nugaros.. kai bustines statemes xD kazkaip mes stoga kalem su broliu ir per pati viduri buvo plonos lentos, liepe man ten nelipt bet as pati ne nepajutau kaip ten atsiduriau o po to ant zemes ;D
Dar budavo labai linksma su draugu is kaimynes darzo rugstynes skintis : DD
nu daug visko as prisidirbdavau .... o ypac su broliu =DD

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 21:31

ai dar buvau padegus mašina,su draugem stebejom kaip nusirenginėja bernai,bėgau naktim iš namų,istūmiau kažkokia merga į vandeni ir pabėgau,išpižadavojau kažkokius forsus ir pabėgau,dar su draugem metidavom visokius daigtus per balkona ant žmoniu.Ot geri laikai.

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 23:36

mes su drauge is balkono spjaudydavom per vamzdeli popierelius ant zmoniu;D Dar su pusbroliu vos malkines neuzdegem.. ;D

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 23:55

Fu,kaip šlykštu : / blia,reikėtų tokius spjaudalius apšikt ,būtų kaifas?ane?

..kaip kažkas pasakęs buvo , kad mano visas gyvenimas - išdaiga : D
nežinau..nežinau

Vartotojo avataras

rudaake_mergicka

Aktyvus dalyvis

London

13,433.39 Lt

Standartinė » 2008 Lap 17, 12:11

Prieš kokius 8 ar 7 metus aš gyvenau kitur.Ir ten kur gyvenau, gyveno toks labai piktas senis, nuolat klykdavo kad mes per daug kriokiam lauke, neduodam jam ramybės.Tai mes jam į duris skambinėdavom ir po to pabėgdavom, kelis kartus buvom durų akutę užklijavę, nu žodžiu kompanija su kuria augau buvo velnių prisiėdus kaip ir aš, tai laiką leisdavom laaabai turiningai :lol: :haha:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 21, 21:24

Labai daug. Puse tokiu iskrypelisku o kita puse.. :D Pvz per naujukus tiek prisigeriau kad pradejau dauzyt su pagaliu lubas islindau pro langa ir wisi mate kaip as su tokiu pagaliu taskausi . Kokioj 6 klasej su klasiokem adata i spyna sukisom o rusu mokytoja viduj buvo :D nebegalejo iseijt ,o mes apsimetem kad nezinom kur jinai ir mus pvaduotoja paleido namo. Arba kj pas mane buvo ateje kazkokie mamos seni draugai mano katinas ant kilimo ciuost pradejo visur sudu primete as paskui ejau rinkt . Tookia geda buvo ! Paskui is drauges balkono kazkius mazvaidius apmetem su maiseliais su vandeniu ziema , su kiusais masinas 1000 kartuskambinedavom ir pabegdaom , skambinedavom i telefonus ir nesamones snekedavom ir t.t.Dar duris mokykloj pora kartu tulike islauzem , patvindem ne viena karta tulikus .

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių