Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Vartotojo avataras

Justle

Dalyvis

Klaipėda

6,860.45 Lt

Standartinė » 2008 Lap 21, 22:00

Sako rašė:ai dar buvau padegus mašina,su draugem stebejom kaip nusirenginėja bernai,bėgau naktim iš namų,istūmiau kažkokia merga į vandeni ir pabėgau,išpižadavojau kažkokius forsus ir pabėgau,dar su draugem metidavom visokius daigtus per balkona ant žmoniu.Ot geri laikai.

Tu padegus mašiną? Nu kažkaip netikiu... 8)

--------------------------------------

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 21, 22:09

taip,taip net galėčiau pasakyt kur ją rast.Buvo šaltą turėjom daug degtukų,primetėm į bardačioka šiukšliu,ir uždegėm.It's easy.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Lap 22, 22:19

Fainiausia tai kai į damafoną skambindavom ir sakydavom:Jūs pica su česnakais užsisakėte?(arba kažką panašaus) xD ir dar skambindavom iš taksofono į policiją/į greitąja ir pan. ir klausdavom kiek laiko...Dabar tikrai neskambinčiau...xD o juokingiausia tai kai sudaužėm gelę trečioj klasėj (neatsimenu kas) susėdom aplinkuj tas šukes ir sėdim nežinodami ką daryt...Paskui aprekė visą klasę ir liepė tvarky...Ot susibarėm kam teks tvarkyt ...Uoj dabar taip juokinga prisiminus...xD :D Nepamenu kas ten dar tokio įdomaus buvo... :D

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2008 Lap 24, 18:13

Vakar kai maudžiaus, nuroviau visas etiketes nuo mamos balzamų, šampūnų ir t.t. , tai negalėjo atskirt, kur šampūnas, kur depiliacinis kremas... ;'DD

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2008 Lap 27, 21:56

Gal ir ne didžiausia, bet viena iš linksmesnių :D
Prieš kokią savaitę nakvojau pas draugę ir kokią trečią nakties sumąstėm fotosesiją daryt. Nubėgom į vonią, prisivogėm dažų, prisidažėm kaip tos "gatvinės" bet tik po pusę veido :lol: :lol: kai galop atsibodo vienoms svaigt, nuėjom į jos brolio kambarį ir su blykste tiesiai jam į veidą :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Gibbet

Lankytojas

Pakruojis

373.86 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 00:18

iš sanatorijos geriausi prisiminimai. Pasiemi nosinaitę nosiai pūsti, ją sušlapini taip, kad vanduo lašėtų, išeini į balkoną, ir į langą. PŪKŠT :haha: :excite: bet kaip gerai limpa! :haha: arba, palauki kol užmigs, nueini į kambarį ir delnus išteplioji dantų pasta, o ryte, kai prabunda, nusivalo veidą sau gražiai pats su pasta. Skaityk net neprisidedi beveik :D geriausias tai iš vis. Susirask barzdaskutę ar epiliatorių, svarbu, kad būtų tas burzgimo garsas. Tą garsą įsirašyk į telefoną ar ausinuką (jei tokia funkcija yra) tada pasiemi šepetį, su ta pačia ranka laikai ir tel su tuo garsu. jį įjungi ir priėjęs iš nugaros žmogui su šepečiu perbrauki per plaukus. 100% jausmas toks , kad skuta :excite:

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 18:08

aj cia dar pernai kai klasiokes visos buvo labai pasele :
yra tulikuose tokie kraneliai tai mes atsukom ta kraneli ir palikom ;D o kriauklese is apacios uzsukom vandeni ;D tai ant kitos dienos buvo nuimta rankenele nuo kraneliu visuose tulikuese (nu del bernu wc nzn ;D )
Dar berniuku kuprines surisdavom ;D , o jie savaime aišku musu... :lol:

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 22:24

Klasiokė "Fairy" indų ploviklio ant žemės pripylė, mes su visais klasiokais ir klasiokėm išstumdėm stalus į šoną ir slidinėjom po visą klasę, o valytoja ten vagšė bando išvalyt... :haha:

Arba vieną kartą klasiokai mergas uždarydavo mergų tulike, tiesiog laikydavo duris. Tai vieną kartą klasiokai pagalvojo, kad tulike klasiokė, o ten buvo biologijos mokytoja, o ta ten stumdo duris, bando ištrūkt xD, o mes galvojam, kur gi ta mokytoja, gal pamokos nebus...? ;'DDD

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 22:41

Uh... Jų daug buvo, bet šian prieš kūno kūlturą su klasiokėm persirengimo kambaryje žaidėm sportinių maišėlių futbolą ir tinklinį :D pasičiupom trijų mergų (ir tarp jų mano) maišelius ir mėtom. Vienu metu aš gavau visus tris maišelius ir mečiau klasiokei kuri buvo prie durų. Tai tuo metu atidaro duris kūncės mokytojas ir ta klasiokė pasitraukė, o maišeliai nukrito tiesiai prie mokytojo kojų! :lol: Bet nepyko mokytojas, tik keistu žvilgsniu į mane pažiūrėjo ir pasakė: Nereikia čia sportinių maišelių man aukoti... ir išėjo. Nieko nepaėmes :lol:

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2008 Gru 27, 21:58

Stovykloje išdažėme tokias mergas. Aš ir kitos mano draugės labai pykomės su tokiom kvailėm. Naktį įslinkom į jų kambarėlį ir su akvarele išdažėme plaukus tada su dantų pasta ant veido ištepliojome. Gerai, kad dar turėjau atsivežusi grietinėlės ir jos privarėme pas jas į lovas. Pižamas buvome išdažiusios su guašu ir akvarele. Rytą kai jos atsibudo tai nepastebėjo ( nesupratau kaip, bet jos turėjo būti tokios debilės, kad nepamatytų savo pižamų ištepliotų ). Tik vėliau tokia Monika ( iš tų mergų ) nuėjo ir pasiskundė administracijai, bet jie nesurado kaltininkų, o mes su draugėmis raitėmis iš juoko. :D :clap:

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 15:56

mano visą vasarą vienos išdaigos :D
bėgom nuo jaučio, nes užpuolė nakti. Bėgdavom iš namų nakti nes dažniausiai miegodavom ukiniuose pastatuote arba palapinese, tada eidavom maudytis arba į karjierą arba į žmonių baseinus kieme visiškai nuogos. šiaip dar tuoletiniu popierium mašonas apklijuodavom kai jau neturėdavom ką veikti, vogdavom braškes, eidavom iki miesto iš kaimo. Nu net neprisimenu :D bet nakti gyvenimas vykdavo ;)

Vartotojo avataras

Ievvaa

Lankytojas

99.26 Lt

Standartinė » 2009 Sau 12, 21:10

Atsiminiau ;) Susikoliojom mes sutokiais bernais cia neseniai, as su suolo drauge jiems po kojom pakisom kramtoma guma vaizdas buvo nrealus. Ziauriai zvengem. Apsitraukimas jiems juodas :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Spiritual Wrath

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

12,841.56 Lt

Standartinė » 2009 Sau 12, 22:55

Kažkada vaikystėje su "zelionke" (briliantine žaluma) buvau nudažęs katiną...:sweet:

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Sau 12, 22:57

Spiritual Wrath,Vargšas katinas. :D

Aš tai nuleidau dėdei mašinos padangas,kad negalėtų išvažiuot. :D

Vartotojo avataras

Gabfitera

Įsijaučiantis

Vilnius

2,930.03 Lt

Standartinė » 2009 Sau 13, 20:40

Oj buvo daug...
Viena karta darzely labai norejau kirpciuku, tai palindau po lova ir nusikirpau. Plaukus ikisau i stalciu savo, o aukletojos nieko nepastebejo tik kazkaip abejojo ar tai kirpejos darbas ta diena buvo ziema as isejau su aukletoja i lauka ir pabuciavau tvora tapau visa kruvina kol atlupau lupa xD
po to atejo tevai pasiimt sake pabalo kai mane pamate...
Bet barti negavau.
:play:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių