Jūsų įsimintiniausia išdaigaJei bent kelias papasakočiau, iškart adminas pamatęs baną uždėtų
![]() ![]() Na bet viena galiu: Nusimaudžiau visiškai nuogas prie triju ~ 16 metų panelių, visiškai nepažįstamų. Keisčiausia, kad pastaruoju metu neturėjau nei lašo alkoholio ir nebuvau susilažinęs. Tai padariau iš principo, nes draugas tvirtino, kad neišdrįsčiau - dar ir kaip išdrįsau, tik lupa skaudėjo po to, mat įsikandau į ją, kad "nesusižvengt" kai tai dariau. O kas man įsimintiniausia - tai merginų reakcija. Iš pradžių šios dengėsi, o jau po kelių minučių akių atitraukt nebegalėjo.. ![]() ![]() Geras žodynas.
![]() O man ir tų istorijų daug buvo. Bet va viena iš paskutinių tai darbų kabinėto naikinimas. Mokytojas niekad nepasirodo klasėj tai pasiėmiau pjūklą ir perpjoviau kėdę. Klasiokai su lentom daužė lubas, na jos trupėjo. ![]() Bet vat kokio vieno įvykio tai negaliu išskirt. Daug tokių nesamonių buvo. Aaba na čia ne išfaiga bet vistiek smagus įvkykis. Žaidėm prie ežero kortom. Ir kas pralošia turi pasiimt savo rankšluostį ir persinešt jį prie kito (nepažystamo) žmogaus, ir lyg niekur nikeo šalia atsigult. Tai man reikėjo prie savo fiznio mokytojo atsigult. Priėjau išsitiesiau rankšluosti, o tas taip apsidžiaugė. ![]() ![]() ![]() Miega toks bernas.O aš su tokia Diana sėdžiu ant lovos ir šnekam ka tam bernui padarius
![]() ![]() ![]() Kartą su trefke važiavom į Palangą su nakvyne ir miegojom keturviety kambary. Su viena gera drauge tokiai mergai ant galvos konfeti pribarstėm, pastos užpylėm ant plaukų ir veido, čipsų primėtem irgi ant galvos
![]() ![]() ![]() Pries 4m karate stofkej,Palagoi is manes vienas kambariokas tyciodavosi. Man buvo 11m, o jam buvo 13m. ir kazkuria diena tas man liepe ismest jo jogurto indeli,as paemiau,bet vietoj to, kad ismesciau ykisau y spinteles gala
![]() ![]() ![]() mane vaikystėj vasarą tėvai namie užrakindavo vieną, tipo per daug namie nebūdavau, tai kelias sav taip kankino, bet aš nesikankinau, iššokdavau pro langą ir varydavau pas vaikų ir prieš jiems grįštant vėl įlipdavau, taip ir dbr jie nežino, kad aš ne namie būdavau..
![]() ![]() Kažkada su drauge informatikoj sedėjom ir neturėjo ką veikt tai sugalvojom per google Bilano paveiksliukus pažiūrėt. Nu žiūrim žiūrim ir pamatėm tokią nuotrauką kur jis nuogas tik apačioj su kažkokiu šalmu užsidengęs.
![]() ai tokiu labai idomiu nezinau neprisimenu
![]() tai va pas mus technologiju mokytoja turi didele sedyne (turiu omenyje didele) tai kai ji viena pamoka isejo pasiimti dienyno mes i jos kede ikisom adata kai ji grizo atsisedo nieko nepajaute tik po desimt minuciu sako kazkas man cia duriai visos vos sulaikem juoka, bet musu laimiai ji vel isejo mes visos taip jupkemes pilvai plyso karta su draugais kieme miegojom palapinese, visi miegojom ant tokiu pripuciamu ciuziniu( neplaukiojimo) ti kai atejo laikas miegoti visi sulindome kas kur norejo, aišku ilgai neužmigom, bet po to kažkaip vienas po kito lužo, tad su drauge sugalvojom eiti paišdykauti, ilindom kiekvienam y palapine, pribarstem krekeriu(sausainiu), ištraukem ciuziniu kaištukus, paslepem batus( sumetem y medi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karta po kuno kulturos pamokos su drauge paskutines persirengt nuejom...O kasiokes tai uzsirakinusios..Tai pradejom sukaut(pamoka dar buvo nepasibaigusi) spardyt duris..ir netycia isspyrem...Tai atleke direktori pradejo drauges galva i siena dauzyt...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |