Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Vartotojo avataras

inetutea

Įsijaučiantis

kaunas

2,217.36 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 23:26

Na, pasipasakokim kokias įsimintiniausias išdaigas esate iškrėtę per savo gyvenimėlį :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dargo

Dalyvis

Kedainiai

13,783.04 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 17:59

Jei bent kelias papasakočiau, iškart adminas pamatęs baną uždėtų :D :lol:

Na bet viena galiu:
Nusimaudžiau visiškai nuogas prie triju ~ 16 metų panelių, visiškai nepažįstamų. Keisčiausia, kad pastaruoju metu neturėjau nei lašo alkoholio ir nebuvau susilažinęs. Tai padariau iš principo, nes draugas tvirtino, kad neišdrįsčiau - dar ir kaip išdrįsau, tik lupa skaudėjo po to, mat įsikandau į ją, kad "nesusižvengt" kai tai dariau. O kas man įsimintiniausia - tai merginų reakcija. Iš pradžių šios dengėsi, o jau po kelių minučių akių atitraukt nebegalėjo.. :hoorey: Neužmirštant draugo, tai tas iš juoko vos nuo užtvankos nenukrito :lol:

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 18:36

Geras žodynas. :lol:
O man ir tų istorijų daug buvo. Bet va viena iš paskutinių tai darbų kabinėto naikinimas. Mokytojas niekad nepasirodo klasėj tai pasiėmiau pjūklą ir perpjoviau kėdę. Klasiokai su lentom daužė lubas, na jos trupėjo. :lol: Paskui įkirpom mokytojo kedės medžiagą ir ten sniego prikišom. Tai taip menkai.
Bet vat kokio vieno įvykio tai negaliu išskirt. Daug tokių nesamonių buvo. Aaba na čia ne išfaiga bet vistiek smagus įvkykis. Žaidėm prie ežero kortom. Ir kas pralošia turi pasiimt savo rankšluostį ir persinešt jį prie kito (nepažystamo) žmogaus, ir lyg niekur nikeo šalia atsigult. Tai man reikėjo prie savo fiznio mokytojo atsigult. Priėjau išsitiesiau rankšluosti, o tas taip apsidžiaugė. :lol: Vos ne vos grįžau atgal. Siūlė dar pasedėt. Arba kažkada su daruge kai buvom aštuonmetės jos namuose užsidėjom jos mamos liemenukus užsivilkom tokias maikutes , kad tik labiau matytus ir ji mane namo parvežė su dviračiu. :lol: Blemba dabar kai pagalvoju, tai šakės kokia nesamonė. O tada kietos jautemės. xDD

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 19:13

Miega toks bernas.O aš su tokia Diana sėdžiu ant lovos ir šnekam ka tam bernui padarius :lol: Tai paimem skutimosi putu ir visa veida nupurškėm.Neatsibudo.Nuskutom kojas.Neatsibudo.Galu gale paimem degtuka ir idėjom i tarpupiršti ir uždegem iškart pabudo bet pamatė tik putas ant veido. :? mus aprėkė ir nuėjo miegot.Ryta jis visvien nepastebi.Tik kai vėliau važiavom maudytis pamatė kojas.Jis nešaukė jis tesiog klykė ir vos neverkė. Tai paskui prie ežero vis taikės tai maudimuka atrišt ar aptaškyt.Kiek žinau jis jau nebe pyksta :D

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 16:55

Na tu ir žiauri! Man nekiltų niekada tokia idėja(nuskusti kojas) :D

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 22:40

Kartą su trefke važiavom į Palangą su nakvyne ir miegojom keturviety kambary. Su viena gera drauge tokiai mergai ant galvos konfeti pribarstėm, pastos užpylėm ant plaukų ir veido, čipsų primėtem irgi ant galvos :D Po to atsikėlė ir belekaip užsisėdo... :dry: :rock:

Zygintas

Įsijaučiantis

2,007.12 Lt

Standartinė » 2008 Bir 24, 23:25

Pries 4m karate stofkej,Palagoi is manes vienas kambariokas tyciodavosi. Man buvo 11m, o jam buvo 13m. ir kazkuria diena tas man liepe ismest jo jogurto indeli,as paemiau,bet vietoj to, kad ismesciau ykisau y spinteles gala :clap: :lol: Kai kitas kambariokas aptiko ta "lobi" pradejo klausinet kas ce taip padare.As aiskus turejau proto neprisipazint.Kadangi niekas neprisipazino tai jis apkaltino pati jauniausia kambarioka kuriam buvo 9m ir kuris nemokejo apsigint. :( Jo aiskinimais,kad jis to jogurto nekiso y spintele niekas epatikejo

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Bir 25, 11:47

Įsismintiniausia? Gal kai 3 metų pabėgau iš namų, man tai neišdaiga, bet tėvams tikiu, kad tai buvo didelė išdaiga... :D

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2008 Bir 25, 14:14

mane vaikystėj vasarą tėvai namie užrakindavo vieną, tipo per daug namie nebūdavau, tai kelias sav taip kankino, bet aš nesikankinau, iššokdavau pro langą ir varydavau pas vaikų ir prieš jiems grįštant vėl įlipdavau, taip ir dbr jie nežino, kad aš ne namie būdavau..;p o šiaip gera, rami mergaitė esu..;]

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2008 Bir 25, 17:41

Kažkada su drauge informatikoj sedėjom ir neturėjo ką veikt tai sugalvojom per google Bilano paveiksliukus pažiūrėt. Nu žiūrim žiūrim ir pamatėm tokią nuotrauką kur jis nuogas tik apačioj su kažkokiu šalmu užsidengęs. :lol: Tai visiems pasakėm susirast tą foto ir uždėt ant desktop'o. Po to žiauriai bijojom, kad auklėtoja sužinos, bet nesužinojo.

Vartotojo avataras

SmileXD

Įsijaučiantis

Wilnius

3,184.43 Lt

Standartinė » 2008 Bir 29, 14:06

ai tokiu labai idomiu nezinau neprisimenu 8) bet tokia viena neseniai buvo
tai va pas mus technologiju mokytoja turi didele sedyne (turiu omenyje didele) tai kai ji viena pamoka isejo pasiimti dienyno mes i jos kede ikisom adata kai ji grizo atsisedo nieko nepajaute tik po desimt minuciu sako kazkas man cia duriai visos vos sulaikem juoka, bet musu laimiai ji vel isejo mes visos taip jupkemes pilvai plyso

Vartotojo avataras

nightshadow

Dalyvis

Vilnius

18,289.56 Lt

Standartinė » 2008 Bir 29, 17:02

aš gera mergaitė. nieko blogo nedarau ;D

Vartotojo avataras

Fyfa

Aktyvus dalyvis

Kelmė

17,323.79 Lt

Standartinė » 2008 Bir 29, 21:49

karta su draugais kieme miegojom palapinese, visi miegojom ant tokiu pripuciamu ciuziniu( neplaukiojimo) ti kai atejo laikas miegoti visi sulindome kas kur norejo, aišku ilgai neužmigom, bet po to kažkaip vienas po kito lužo, tad su drauge sugalvojom eiti paišdykauti, ilindom kiekvienam y palapine, pribarstem krekeriu(sausainiu), ištraukem ciuziniu kaištukus, paslepem batus( sumetem y medi :lol: ) oj buvo joko kai ryte visi atsikele skaudanciom nugarom,ir murzinom pižamom ir dar plius basi... :clap: :lol: su drauge juokemes, o kita nakti mes kentėjom :roll: :roll:

Vartotojo avataras

ievu_x

Lankytojas

sun_city

901.17 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 16:07

Karta po kuno kulturos pamokos su drauge paskutines persirengt nuejom...O kasiokes tai uzsirakinusios..Tai pradejom sukaut(pamoka dar buvo nepasibaigusi) spardyt duris..ir netycia isspyrem...Tai atleke direktori pradejo drauges galva i siena dauzyt...;DD po to isikalinejom, kad ne mes...Tai sukviete visus mokyklos mokytojus ir per kamera parode kaip ten viskas buvo..O mums su drauge kaip juokinga tada buvo..Sake turesim naujas duris istatyt tai isejom i kitas mokyklas..Buvau atejus paziuret kaip ten tos durys besilaiko...;DD šiferiu pakalta truputi ir tiek;D ;) :clap: :mad:

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Bir 30, 17:48

siferiu pakalta ne neisivaizduoju kaip gaima siferiu pakalti duris siferis naudojamas stogams uzdengti ir dar jei pas jus sulioj net kameros irengtos tai tipo mokykla duru nauju negali nupirkti :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių