Jūsų įsimintiniausia išdaiga
oj,ir aš prisiminiau, kad iš darželio buvau pabėgus ![]() tik toli nenubėgau, nes kaip tik tėtis važiavo manęs pasiimti ![]() Na kai buvo mano 8gimtadienis man padovanojo kvepalų.Tai kai tėvai išėjo aš su tokiu draugu sugalvojome vieną išdaigą.
Mes paėmėme tuos man dovanotus kvepalus ir jų pripylėm į sriubą,grietinę,pieną ir tiesiog visur,net į sesės pieno buteliuką ![]() Kai tėvai grįžo ir užuodė kvepalus,nuėjo į virtuvę ir apuostė visus produktus. Mama žiauriai supyko.O aš jai aiškinausi taip: "Mama,čia ne aš čia(to draugo vardas), o aš buvau tuolete ir kakojau ![]() Na mama nepatikėjo,bet man patiko ![]() ![]() kažkada pas daktares labai įsterikavau labai, kai labai susirgau atvažiavo pas mane daktarė paimt kraujo, tai aš labai bijojau adatų ir užsirakinau vonioj.
Palaukė 20 min ir išėjo ji. darželiuose labai auklėtojų nemėgau, kažkada neišėjo piešt kažko, tai išvadinau auklytę ragana ir išėjau namo, dar nulupau plentusiuką. po to karto nebeėjau į darželį. šiaip visko ten buvoo ![]() Pro langą kažkada išsviedžiau mega balioną, bomžas gal 10 minučių po langu rėkė.Kai mažesnė buvau į kažkokią poniutę kiaušinį paleidau, tai tokia reakcija " OOOO NEE " , šiaip dažnai mėtau,visko būna, bet kllyšai ![]() Cia Kai buvau 7 metu.
Mama namie vire koldunus na ir neturejom grietines. Ji padejo 5 litus ant stalo ir pasake, -Nupirk grietines, o kas ten liks nusipirk sau saldainiu ar ko. Na as nuejau i parduotuve. grįžau namo su DIDELIU cipsu pakeliu, padejau centus ant stalo ir pasakiau, -nebeuzteko grietinei. Na toks.. ![]() ![]() Cia dar kai buvau maza.
As su kaimyno sunum labai pykdavaus atsimenu, jis yra mano metu. Tai va, viena diena grįžau apsiverkusi namo ir sakau mama, apspjove jis mane. Na mano mama tokia jau yra ir nuejo pas kaimynu, paklaust ko spjaudos, kaimynai pakviete sunu prie duru, ir jis sako, kad ji pirma pradejo. Tada as pasakiau, -bet as nepataikiau. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |