Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 19:00

nu bet tu tikrai visada tvarka padarai:]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 21:08

Prisiminiau dabar kai mes su Rowe pas ją buvom...
Nu tipo nieko nebus po vieną kiaušinį išmesim pro langą..
Jinai į eglė pataikė, o aš netyčia bobutei einančiai į galvą..
Arba vasara ten mano pažįstamos erzindavo tokia bobute ji nuosavam name viena gyveno aš buvau netoli jos kiemo norėjau varlytė baloj padaryt, bet Miglė mane pastūmė ir gavos taip, kad akmuo skrido tiesiai į tos bobulės šiltnamį jai į galvą.... Praskėliau iškvietė policija, bet mes jau kniaudiškėse buvom ;D

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 15, 13:42

Mmmm... mama pasakojusi tokią įsoriją kurios niekada neamiršiu.
Kartą kai man buvo 2-3 metai aš žiauriai norėjau valgyi ir paprašiau mamos pagaminti. Ji pagamino šaltibarščiu ir pastatė ant stalo ir nuėjo į kambarį pažiūrėt ką veikia brolis, o mane paliko ant kedės, aš neištvėrusi pasiėmiau tą puodą su šaltibarsčiais ir jie man išslido iš rankų tiesiai ant galvos :D :lol: Aš aišku kaip ir kiekvienas vaikas ėmiau verkti ;D Mama sakė kad atrodžiau kaip su auskarais, nes burokai buvo ant ausu :D

Štai tokia mano įsimintiniausia istorija. :lol:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 14:07

Nors ir nelinksma, bet mum buvo linksma. :D Vakar per etikos pamoką(mum penktokam su šeštokais sujungta) sugalvojom įjungti vienam kompe CS 1.6 ir pakūrėm serve 100 bot'ų. Tada paleidom pilnu garsu ir palikom tą CS. Botai šaudosi, o mes ekrana išjunge. Mokytoja nesuprato iš kurio kompo sklido garsas :D Bet vėliau liepė visus kompus išjungti :D

P.S. Etikos pamoka mums būna informatikos kabinete :D

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 15:16

Turner rašė:Nors ir nelinksma, bet mum buvo linksma. :D Vakar per etikos pamoką(mum penktokam su šeštokais sujungta) sugalvojom įjungti vienam kompe CS 1.6 ir pakūrėm serve 100 bot'ų. Tada paleidom pilnu garsu ir palikom tą CS. Botai šaudosi, o mes ekrana išjunge. Mokytoja nesuprato iš kurio kompo sklido garsas :D Bet vėliau liepė visus kompus išjungti :D

P.S. Etikos pamoka mums būna informatikos kabinete :D

Geras man šitas patiko... :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 19:33

eglaitea rašė:
Turner rašė:Turner rašo:
Nors ir nelinksma, bet mum buvo linksma. Vakar per etikos pamoką(mum penktokam su šeštokais sujungta) sugalvojom įjungti vienam kompe CS 1.6 ir pakūrėm serve 100 bot'ų. Tada paleidom pilnu garsu ir palikom tą CS. Botai šaudosi, o mes ekrana išjunge. Mokytoja nesuprato iš kurio kompo sklido garsas Bet vėliau liepė visus kompus išjungti

P.S. Etikos pamoka mums būna informatikos kabinete
Geras man šitas patiko... :D

Malonu, kad kam nors patinka :D

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 21:10

Aršūrė rašė:Arba vasara ten mano pažįstamos erzindavo tokia bobute ji nuosavam name viena gyveno aš buvau netoli jos kiemo norėjau varlytė baloj padaryt, bet Miglė mane pastūmė ir gavos taip, kad akmuo skrido tiesiai į tos bobulės šiltnamį jai į galvą.... Praskėliau iškvietė policija, bet mes jau kniaudiškėse buvom ;D

vat taip padaryti dar talentą turėti reikia :shock: neįsivaizduoju,kaip tai įmanoma :D

Vartotojo avataras

hellokitty100

Lankytojas

candyland ;]*

989.53 Lt

Standartinė » 2009 Geg 08, 14:07

dabar i musu klase geriau neateit.

puse klases sugalvojo nauja
atrakcija kuri vadinasi
kuprine - parasiutas :)

t.y. kuprines rankenos isveriamos
visaip sutraukomos,
belekaip surisamos prie
kedes.

ir tadam turi visa pamoka laiko
ja issipauniot o jeigu nepavyksta
tai kita karta ji [kuprine] skrenda pro langa :lol:

P.S. o jeigu nenori patirti sito malonuma prasome kuprine
nesiotis visa laika su savimi :cry:

[as prie sitos atrakcijos buvau viena karta prisidejus xD
pasekmes: nemokama kelione i direktoriaus kabineta]

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 22:44

Čia iš mokyklos gyvenimo kokioj 8oj klasėj :D Su klasioke labai nemėgom chemikės, tai kai ji atsistojo prie manęs atsukus man nugarą, aš ėmiau su rašaliniu parkeriu taškyt ją :D Draugė pamatė, kad man nekaip sekasi tad puolė į pagalbą :D Aišku mokytoja pajuto kad jos rankos visos rašalinuotos ir atsisukus pradėjo klykt, nes pasirodo visas rašalas kliuvo klasiokui su BALTU džemperiu ;D:) O aš pasiteisinau kad parkeris nerašė tai ir kračiau ;DDDD

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 14:43

Šalia manęs gyvena tokia bobutė prasigėrus [nuosavam name] Tai mes su draugasi [Auste, Tadu, Martynu, Edgaru, Giedre] einam jei elektrą atjungt... :lol: Tada ji greit išbėga pro duris su šluota ir rėkia :
Blecha mūcha, rupūžes jūs, paskūsiu tėvams tai žinosit ka aš galiu.. ! :D
----------
Praeita vasarą pas klasioką sodyboj su palapinėm miegojom ir ten visa mūsų klasė buvo. Tai naktį su drauge atsikėlėm ir nuvarėm kur miegojo bernai, aplaistėm juos su tomatu, apipylėm limonadu ir į plaukus pripuškėm grietinėlės.. :lol:

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 16:22

Aš vakar tai netyčia į kaimynų namą su lazeriuku pašviečiau :D Paskui mama pasivogė irgi šviest pradėjo :D šiaip daug pridirbus esu bet nepamenu kokias :D

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 17:02

Kai buvau kokių 7 metų su draugais žaidėm kieme. Ir buvo tokia bobutė žiauriai pikta. Nu ir mes spardėm kašio kamuolį (futbolo kamuolį netyčia susprogdinom) ir man bespardant įspyriau į tos bobutės langą kamuolį. Tai mes visi pradėjom tepti slides, bet ji mane matė. Paskui kai parėjau namo galvojau, kad tėvams nebuvo pasakius, bet tėvai mane pašaukė ir atskaitė moralą, o paskui turėjau ravėti jos daržą, kad viską atpirkčiau. ;DD

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2009 Geg 30, 11:39

Kai su broliu ir mano klasioke skambinėjo į mamos buvusį darbą ir užsisakinėjom cepelinų ir po to reikėjo atsiprašinėt, didžiulę gėdą mamai padarėm. :D :D

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Geg 30, 14:28

Kai su draugeliais pririšom prie piniginės zylka (permatoma, sunkiai nutraukiama) ir numetėm ant gatves ir pasislėpėm už gyvatvorės per kurią mūsų nesimatė. Kai kas nors eidavo ir jau lengdavosi pasiimti mes trugteldavom kad atrodytu kad piniginė šokinėja :D Tai po to kai mes išlysdavom pradėdavo juoktis, o mes kartu :D smagi diena buvo :mrgreen:

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 01, 18:56

Čia prieš porą dienų vykom į festivalį (saugumo sumetimais nepasakosiu kur ir kaip :D ) ir gyvenom poilsio namuose. 4 mergaitės. Žodžiu. Balkone stovim, kalbamės ir matom eina tokios mergos. Viena iš mūsų nubėgo į kambarį ir pripylė vandens į puoduką. Tada nuvarė prie balkono ir sušukusi : "paleistu*ės!" tėškė vandenį tų mergų pusėn :shock: Kitą dieną sakėsi geriau: ėjo daugiau merginų, apie 15 ir su butelių jas laistėm. Dar vėliau dešreles į praeivius kambariokė mėtė. Ai ir šiaip smagu buvo : susirenkam pas mus vidurnaktį 7 mergaitės ir pradedam nežinomiems numeriams skambinti ir visokias nesąmones kalbėt. Smagu buvo, gaila, kad vakar viskas baigėsi :piktas:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių