Jūsų įsimintiniausia išdaigaPrisiminiau dabar kai mes su Rowe pas ją buvom...
Nu tipo nieko nebus po vieną kiaušinį išmesim pro langą.. Jinai į eglė pataikė, o aš netyčia bobutei einančiai į galvą.. Arba vasara ten mano pažįstamos erzindavo tokia bobute ji nuosavam name viena gyveno aš buvau netoli jos kiemo norėjau varlytė baloj padaryt, bet Miglė mane pastūmė ir gavos taip, kad akmuo skrido tiesiai į tos bobulės šiltnamį jai į galvą.... Praskėliau iškvietė policija, bet mes jau kniaudiškėse buvom ![]() Mmmm... mama pasakojusi tokią įsoriją kurios niekada neamiršiu.
Kartą kai man buvo 2-3 metai aš žiauriai norėjau valgyi ir paprašiau mamos pagaminti. Ji pagamino šaltibarščiu ir pastatė ant stalo ir nuėjo į kambarį pažiūrėt ką veikia brolis, o mane paliko ant kedės, aš neištvėrusi pasiėmiau tą puodą su šaltibarsčiais ir jie man išslido iš rankų tiesiai ant galvos ![]() ![]() ![]() ![]() Štai tokia mano įsimintiniausia istorija. ![]() Nors ir nelinksma, bet mum buvo linksma.
![]() ![]() ![]() P.S. Etikos pamoka mums būna informatikos kabinete ![]()
Geras man šitas patiko... ![]()
Malonu, kad kam nors patinka ![]()
vat taip padaryti dar talentą turėti reikia ![]() ![]() dabar i musu klase geriau neateit.
puse klases sugalvojo nauja atrakcija kuri vadinasi kuprine - parasiutas ![]() t.y. kuprines rankenos isveriamos visaip sutraukomos, belekaip surisamos prie kedes. ir tadam turi visa pamoka laiko ja issipauniot o jeigu nepavyksta tai kita karta ji [kuprine] skrenda pro langa ![]() P.S. o jeigu nenori patirti sito malonuma prasome kuprine nesiotis visa laika su savimi ![]() [as prie sitos atrakcijos buvau viena karta prisidejus ![]() pasekmes: nemokama kelione i direktoriaus kabineta] Čia iš mokyklos gyvenimo kokioj 8oj klasėj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šalia manęs gyvena tokia bobutė prasigėrus [nuosavam name] Tai mes su draugasi [Auste, Tadu, Martynu, Edgaru, Giedre] einam jei elektrą atjungt...
![]() Blecha mūcha, rupūžes jūs, paskūsiu tėvams tai žinosit ka aš galiu.. ! ![]() ---------- Praeita vasarą pas klasioką sodyboj su palapinėm miegojom ir ten visa mūsų klasė buvo. Tai naktį su drauge atsikėlėm ir nuvarėm kur miegojo bernai, aplaistėm juos su tomatu, apipylėm limonadu ir į plaukus pripuškėm grietinėlės.. ![]() Kai buvau kokių 7 metų su draugais žaidėm kieme. Ir buvo tokia bobutė žiauriai pikta. Nu ir mes spardėm kašio kamuolį (futbolo kamuolį netyčia susprogdinom) ir man bespardant įspyriau į tos bobutės langą kamuolį. Tai mes visi pradėjom tepti slides, bet ji mane matė. Paskui kai parėjau namo galvojau, kad tėvams nebuvo pasakius, bet tėvai mane pašaukė ir atskaitė moralą, o paskui turėjau ravėti jos daržą, kad viską atpirkčiau.
![]() Kai su draugeliais pririšom prie piniginės zylka (permatoma, sunkiai nutraukiama) ir numetėm ant gatves ir pasislėpėm už gyvatvorės per kurią mūsų nesimatė. Kai kas nors eidavo ir jau lengdavosi pasiimti mes trugteldavom kad atrodytu kad piniginė šokinėja
![]() ![]() ![]() Čia prieš porą dienų vykom į festivalį (saugumo sumetimais nepasakosiu kur ir kaip
![]() ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |