Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2009 Kov 18, 21:33

Per jonines apie 4 ryto keturi mes bludijom truputį dar tai iš kumpio tokio pasisklonim arbūzą, iešmą, mineralinį. Po kokio pusvalandžio atnešėm arbūzo žievę ir padėjom ant šiukšlių dežės :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2009 Kov 19, 16:06

Mokyklos foje yra kavos aparatas į kurį reikia įdėti pinigus ir paspausti ko nori. Draugė įdėjo pinigus ir nespėjo paspausti kavo mygtuko, nes aš jai tik įmetus pinigus paspaudžiau ant karšto pieno.:D Po to ji man atkeršijo kai aš norėjau nusipirkti kavos ir paspaudė ant sultinio.;)

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Kov 19, 20:04

inetutea rašė:Na, pasipasakokim kokias įsimintiniausias išdaigas esate iškrėtę per savo gyvenimėlį :lol:

kai buvau maza ir [gal kokiu 6metu]zaidziau su drauge barbem ir turejau toki lagamineji zaislini tai i ji pripyliau vandens ir imeciau barbe :D ir dar kazkokiu siuksliu :D ta lagamina mano mama rado tik pries du metus ,, uz lovos :D
taip kad jis ten stovejo 4 metus
beje labai prasmirdes
gerai kad antram aukste kur beveik nieks nevaiksto :up:

Vartotojo avataras

Gabi.

Patyręs forumietis

Kaunas

8,424.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 22, 14:37

Pamenu tada buvo mano pirmas kartas kada už durų išvarė.
Žodžiu buvo taip: Per pamoką aš sedėjau viena, ir prie dviejų mano draugių buvo laisvas suolas [prieš jas]. per pamoką aš ten nubėgau ir atsisėdau. Nu sėdžiu, sėdžiu ir jos man nugaron pabaksnojo aš atsisukau ir pasakiau ko? Jos pasakė, kad nori paplepėt su manim. Nu aš su jom plepu, plepu, o mokytoja sako, kad man užtilt arba nutilt. Atsisukau ir užsižiopsojau į vadovėlį. Girdžiu mokytoja kažko rėkia, aš pakėliau galvą ta ir sako: Jau penktą kartą klausiu, o tu nesiruoši atsakyt??! Nu tiek to. Kito paklausė Po to girdžiu tos klasiokės pradėjo plepėt, o man jos trukdyt pradėjo, atsisukau, ir pradėjau jas tyldit, jos vistiek plepa, ta, kad aš sviedžiau tos vienos klasiokės penalą, klasės galan kažkur, mokytoja išvijo tada mane už durų ir "chame" pavadino, o aš pamiršau, kad mokytoja mane taip pavadino, ne draugė ar panašiai. Tada aš ir atšoviau: ,,Pati tu chamė". Tai tada dar ir pažymkės pareikalavo. Tai pareinu namo ir skaitau: ,,Mokinė trugdė pamoką, todėl drausmės 2. Yra pikta, nemandagi". Ne kas, bet vis šis tas.

Vartotojo avataras

hellokitty100

Lankytojas

candyland ;]*

989.53 Lt

Standartinė » 2009 Kov 22, 18:40

tiek nerealiu izdaigu prikretus buwau ;DD

penktoj klasej pas mus mokesi tokia 'slykstuke dzo' jos niekas nekente..
tai prisimenu nedariau k. kulturos tai leido man ir tokiai klasiokej irmai pasilikt persirengimo kambary..
nuleidom tos slykstukes penala i tulika :lol:
paskuj bandem bata nuleist tai pastrigo :lol:

pektoj klasej is aukletojo kabineto maisus 'Maximos' su wadnieniu metem..
prisipylem maisa, nesem iki lango...
jis suplyso xDD\
wisa klase buwo slapia..
po 5 min. parejo man sms nuo aukletojo, kad jis grista is susirinkimo ;DD
o klase slapia...
walem su wiskuo su kuo imanoma \

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 21:36

oj kiek ju daug buvo, prisimenu kaip su draugem po repeticijso ejom namo per pozemine pereja ir garsiai rekem :D :lol: ta sena kazkokai buvo kuprota vos ne iki zemes susilenkusi, pradejo msu tldyt as sakau : ka norim ta darom, mano drauge sako o ka pavydi, o dar kita drauge uzdainavo ostapenko daina ant visos pazemines O CIGONELE MANO CIGONELE. mes ten luzom is juoko dar prisimenu kaip drauge buteli vandens laike rankoj ir kazko rausesi savo kuprinej ir apipyle mane :D geras buvo tada. dar kaip sikti norejau su savo drauge tada abi ejom i tulika (universitete kai buvo repeticija) ir sikom ten stenejom taip atrodo kad gimdem tada as vos iki tuliko dabegau nes .. is siknos pradejo listi mokykloj buna labai linskmas, na siaip visas gyvenimas tai linksmybes dar prisimenu kai kontrole musu nesugavo

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Kov 29, 20:22

O aš geras vaikas esu 8) Čia kai visų paskaičiau tai tiek prisižvengiau :D

Vartotojo avataras

Orestas

Aktyvus dalyvis

KAUNAS

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 29, 22:03

kai buvau ketvirtokas mes su tokiais bernais susilazinom kad kas pralaimes "pamaskomu" isdaus langa... spekit kas pralaimejo?... tai aisku kad as. paimiau akmeni ir kaip meciau ilanga mes visi bektom... ateinu po svaites ziuriu lango nera ir kas kaip isejo kad rudeni mane pakviete i sena mokykla ir turejau su tevais ta langa atpirkt jie ar nufilmavo ar ka? nzn gal jie mano daikta rado koki prie lango ar ka nu neswarbu tsi gerai kad mano mama pazinojo direktore tai issisukau... :P

Vartotojo avataras

kacuika

Įsijaučiantis

klp

501.76 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 13:19

as tai 2 klasei pro mokyktos pirmo auksto langa issokau :lol: Nes norejau iroditi klasiokui kad nesu baile as isdrysau isai ne.Bet ir gaidys buvo nes mokytojai iskaziolino....Oi kaip mane tevai tada apreke :whata: :lol: :roll:
Dar atsimenu ir 2 klaseje norejau grifkos o mama sakydavo nukirpsiu,nukirpsiu bet taip ir nenukirbdavo(mano mama kirpeja)tai as susinervinau ir mokykloi pati nusikirpau,o ta pati vakara man mama noreja ja nukirpti ;DD

Vartotojo avataras

ŽuŽu

Dalyvis

Kaunas

5,265.37 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 14:04

Kai bute gyvenau. Pradinėj mokykloj dar buvau, o gal išvis nėjau na dzin. Mėtydavom pro langą iš šešto balionus su vandeniu, o kai balionų nebelikdavo tada į politileninius maišus, nebijokit, nieko neužmušėm :D Kartais kiaušinius mėtydavom į mašinas, bet čia jau retai ir iš pirmo aukšto. Šiaip aš geras vaikas, nieko blogo nedarau. Bijau. :cry: :D
Ai dar čia pernai buvo. Su klasioke Savo klasėj savo spinteles juodai su markeriu išpaišėm. Bet tokios juodos ir liko, tai atėjo valytoja, pamatė, apšaukė, kad iš mokyklos išmes : D pakvietė direktorę, pasakė ji, kad išvalytume ir tada valėm. Smagu buvo valyt : D bwahaha : D
O daugiau kažkaip nieko ypatingo neatsimenu. : D

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 18:33

dabar neseniai viena sekmadienio vakara(apie 22h) su puske skambinejom i durus ir tepdavom.. labai mazvaikiskai, bet prizvengem is zmoniu :lol:

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 18:36

Esu kažkokiam pradinukui į akis kvepalų pripurškus.
O daugiau tai tokie maži, kai eina vaikai jiem baksnot į nugaras, bet aš dažniau glostau plaukus :DDD.
Dar kojas jiem kaišioji.
Per pamoką esu sms'inus su garsu. Nu gal viskas, neprisimenu daugiau :D

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 18:40

Hiphoper64 rašė:oj kiek ju daug buvo, prisimenu kaip su draugem po repeticijso ejom namo per pozemine pereja ir garsiai rekem :D :lol: ta sena kazkokai buvo kuprota vos ne iki zemes susilenkusi, pradejo msu tldyt as sakau : ka norim ta darom, mano drauge sako o ka pavydi, o dar kita drauge uzdainavo ostapenko daina ant visos pazemines O CIGONELE MANO CIGONELE. mes ten luzom is juoko dar prisimenu kaip drauge buteli vandens laike rankoj ir kazko rausesi savo kuprinej ir apipyle mane :D geras buvo tada. dar kaip sikti norejau su savo drauge tada abi ejom i tulika (universitete kai buvo repeticija) ir sikom ten stenejom taip atrodo kad gimdem tada as vos iki tuliko dabegau nes ... is siknos pradejo listi mokykloj buna labai linskmas, na siaip visas gyvenimas tai linksmybes dar prisimenu kai kontrole musu nesugavo

Randa žmonės kuo girtis...

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 18:43

nu nu sita ir as paskaiciau, dar stebejaus ko nieks nesikabina;D

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt