Įvairūs Mistika

Mistika namuose

mazhojii

Dalyvis

Marijampole

3,796.14 Lt

Standartinė » 2010 Kov 31, 18:06

cookie rašė:aš tai kažkada sėdžiu kambary duris truputį praviros, galvoju karšta, atidariau langa ir pyst bedarant duris atsidarė

Nuo skersvejo užsidaro .. ; D šiaip Taip , kad manau, kad tikrai kažkas keisto pas tave . ;D [nenoriu gąsdint] ; P

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MisMelamori

Įsijaučiantis

Kaišiadorys

478.02 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 20:58

Man tai buna kad kai kur nors susikaupus ziuriu tai lyg sone kazkas juda. Atsisuku - nieko ner.

Vartotojo avataras

caramelli

Dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 22:02

Man tai kai buvo 4iki 8 metu sapnuodavau vaiduokliu tai turiu didziulia trauma....Ir as tikiu kažkaip jais...Pas Manes prieškambari nėra įrengta šviesa tai labai tamsu atrodo kad kažkas juda kažkur sviesa žiuriu prieškambary bet nematau kur lyg niekur nera ziuriu kazkas sedi tevams papasakoju netiki nervina.... as labai bijau tamsos tai laiptais begu kai pasiutus zaibu;DD :D DAR kai kas viena karta sapnavau kad darau duris nnueinu tvarkyt spintos...girdziu balsa tolumoj "Milda kur vaikstai?" galvoju kas cia per nesamones sneka ;D atsimerkiu o as antram aukste spinta isvertus tvarkau :D :D kai durne tikra;d

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 21:58

Rūt. rašė:Tai lauke - taip. Bet name, ypatingai viena tai aš nejaučiu kažkokio didelio jaukumo..

O koks skirtumas? Jei jau esi klaustofrobė, tai tavo bėdos.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 12:55

papasakosiu savo istoriją ;DD
Tai va. Gyvenu 2 aukštų name. Pirmame aš su mama,tėčiu,broliu gyvenau, o antrame - mano senelis ir močiutė.
Kai mirė mano senelis antrame aukšte prasidėjo keisti dalykai. Kažkas krebždėdavo sienoje. Labai garsiai. Močiutė ne vieną kartą girdėjo. Taip va kelis kartus į dieną.
Viena kartą su močiute antram aukšte sėdim ir prasidėjo tier barbenimai.
Aš ten tokia permyžus iš baimės sėdžiu, net bijau kažką daryt. O paskui pasirodo, kad tenai brolis antram aukšte sėlino link mūsų :D
Po metų mirė močiutė ir visi barbenimai baigėsi. Dabar gyvenu viena antram aukšte, tai kartais tikrai nejauku pasidaro.

jbmaluske

Apšilinėjantis

Migiskiu kaimas

374.91 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 18:38

Siaip man tai daznai buna toks jausmas, kad kazkas mane stebi, arba jeigu einu kur nors tomsoje, tai kad kazkas seka, o kartais tai ir matosi kazkokie kaip siluetai, bet tai as stengiuosi juos ignoruot, kad ir kaip basu butu :lol:

.engiiL

Apšilinėjantis

5.36 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 19:40

Vienintelė mistika mano namuose tai tik aš pati :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 19:44

Ev. rašė:Ar patyrėte ką nors nepaaiškinamo, mistiško namuose ar iš savo patirties.

kai sėdžiu ir darau didelį dažnai verkiu, paaiškinkit šitą mistiką.
ne, man rudo tikrai negaila, tai kodėl tada?

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 12:36

Kažkaip nieko baisaus ar keisto namuose nepatyriau. Didžiausia mistika pas mane yra ta, kad kiekvieną dieną aš vis randu besimėtančių litų, nors nieks jų iš piniginių ar kišenių nemėto po kojom.

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 12:40

Pas mane tai po kilimuku durų mėtosi belenkiek centų, nuo to karto, kai man netyčia vienas centas nukrito tarpe to kilimuko

Vartotojo avataras

Gabi.

Patyręs forumietis

Kaunas

8,424.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 17:34

Kažkada seniai, seniai (: D) atsikėliau nektį, ir pamačiau visokius ten "baubus", besėdinčius ant lovos kampo, spintos, stalo. Taip ir neišsiaiškinau, ar ten sapnavau, ar kaip ten buvo. ; D

Vartotojo avataras

Lukask.

Įsijaučiantis

Prienai

1,043.14 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 20:21

baisiausia kai lieki vienas tamsoje jau berots uzmiegi ir kazkas krebzda o ten pasirodo tavo kate kuri nori ieti i kambary :lol: arba kai akvariume zuvis kasineja akmenukus tai nakti irgi siurpu nes nezinai kas ten

Vartotojo avataras

eugute:*

Dalyvis

marijampole

1,920.93 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 17:11

Gabi. rašė:Kažkada seniai, seniai (: D) atsikėliau nektį, ir pamačiau visokius ten "baubus", besėdinčius ant lovos kampo, spintos, stalo. Taip ir neišsiaiškinau, ar ten sapnavau, ar kaip ten buvo. ; D

būna, būna.... paaiškinimai yra trys:
1.Prisisapnavo:
2. Šviesų žaismas:
3. Realybė ;)

Vieną kartą aš pas močiutę peršikau.... ant sienos, kur aš miegu, kabo didelis paveikslas, kuriame nutapyta Jėzus sėdintis ant kalno (na žinot kaip pas močiutes būna ;) ) naktį prabundu ir kažkas tame paveiksle neryškiai šviečia... pasirodo, Jėzaus marškiniai baltai nutapyti ( na ten su neryškiais atspalviais), ir kaip senas guašas, tai jame buvo fosforo, kuris kėkvieną naktį skleidžia neryškų švytėjimą :lol:

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 17:54

Geras, aš to to paveikslo kai buvau maža paniškai bijojau. Pas auklę kur miegojau kambary būdavo tas paveikslas ir dabar netgi kelia šiurpą. Toks š, o kiek baimės įvarė : D

Rexera

Lankytojas

Radviliškis

153.82 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 19:46

Aš galiu papasakotb viena įviki kur man pasakojo viena klasioke(ta istorija jei kazkokia kita drauge papasakojo),tai wa:iejo kazkokia mergaite i toleta mergu(šulei) maža gal koke 5, ir kai ji iejo i kabna(ten kur visos žino ka darai :D ) užsidare duris nu viska padary tai darydama ji lyg išgida kažka prašvilpant ar pralekent,jei prieš išeinant kažka pabaladojo i langdo o ten nieko nebuwo(be to ji buwo 3 aukšte) ji išsigando,o duri pasirodo neatsidaro lyg ir užstrigusios,pradejo ji klykt,verkt,daužyt duris,ko po kokiu 1
ja išgirdo ir išleido,ir bego neatsigreždama,daugo nuo to laika,labai retai kas ten eina,dažnausiai kelios,... Tai wa,nežinau ar jum patiko,bet kai aš ja pirma karta išgirdau,tai šiurpuliukai per nugara perejo... :shock:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių