Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Lady Gaga

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 19:58

illuminated, kuom jos geresnės?Nes klipai ne popsinio stiliaus? :) C'mon čia tiesiog, galima sakyt,marketingo triukas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 21:05

tai,kad patinka man nėra svarbu,tenka tos gagos dažnai išgirst ir klausyt,ir neturiu nieko prieš skonį,bet laikyti tai kažkokia gera muzika - va tai man nepatinka. :D

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 21:16

ai ok nori tai eik badžanų klausyk

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 21:28

tai kad ji karjerą pradėjo ne nuo tokio popso [šiandien Oze, beje, girdėjau, grojo viena senesnė jos daina, tai kaip ir tikiuos, kad radijo stotys atsižvelgs į kitą jos pusę]. rašyt dainas pradėjo, kad padėtų šeimai, o dainuot pati neskubėjo, nes nepasitikėjo savim. kaip žmogus ji ne tik įdomi, bet ir žiauriai geraširdiška, nuoširdi, palaikanti ir t.t., jau nekalbant apie visus labdaros renginius ir pan., galų gale, kalbant apie ją kaip dainininkę, jei nebūtų gera ir nusipelnius, jos negerbtų ir nemėgtų jokie Eltonai Džonai, Yoko Ono ir kiti žmonės/dainininkai, kurie jau seniai nusipelnę pagarbos patys yra. ;} man apskritai tokie varymai nieko nežinant atrodo pavydo formos kokios tai. pasieksit daugiau nei ji - dw, varykit į sveikatą, bent durnai neatrodys. žodžiu, tyngiu db rašyt, bet nu truputį liūdna žiūrėt, kaip kai kurie tuščiai mąsto ir varo nežinodami aplinkybių

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 23:13

tai kad ji karjerą pradėjo ne nuo tokio popso

kodėl ji tada prie jo nepasiliko?
kaip žmogus ji ne tik įdomi, bet ir žiauriai geraširdiška, nuoširdi, palaikanti ir t.t., jau nekalbant apie visus labdaros renginius ir pan.,

iš ko nustatei jos charakterį?iš straipsnių?interviu?iš to kiek paaukojo labdarai?
galų gale, kalbant apie ją kaip dainininkę, jei nebūtų gera ir nusipelnius, jos negerbtų ir nemėgtų jokie Eltonai Džonai, Yoko Ono ir kiti žmonės/dainininkai, kurie jau seniai nusipelnę pagarbos patys yra. ;}

prie ko čia tai?Ką tu tuom nori įrodyt?Kad jeigu ją mėgsta keletas legendinių atlikėjų,tai ji jau kuria įtin gerą muziką?
man apskritai tokie varymai nieko nežinant atrodo pavydo formos kokios tai.

koks čia domėjimasis?aš įsijungiu lady gagos dainą,matau kokybišką klipą,pakankamai tipiškus žodžius,popsovą skambesį ir jokio jausmo jame.Man ji netgi labiau patiko pirmojo albumo laikais,nes ji buvo savo vietoj.O dabar bando išlaužt kažką iš savęs,kuom net nėra.Gaila,kad publikos ji negalės šokiruoti ilgai,taip,kad pažiūrėsim ar tamsta pati atsiminsite ją po keletos metų.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 23:27

Šou, šou, šou. Žiūrėt į ją įdomu, o klausyt taip.. dzin.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 00:47

Gabe7 rašė:padaryti gerą šou nėra talentas ir muzika nuo to nepagerėja.Taip,esu girdėjus jog jai su pianinu gerai sekas,bet gal tegu ir pasilieka su šiuo gabumu? :) Beje originalių("kitokių") atlikėjų yra belenkiek,bet gal tiesiog tingim ieškot?Įsijungi mtv top ir jau turi muzikinį skonį.Gaila tik,jog tokį patį turi dar tūkstančiai vaikų.

padaryti gerą šou yra visiškas talentas. ir omeny turėjau ne pianiną, o dainavimą - gyvai ji dainuoja (ir tuo pačiu šoka, ką darydami dauguma kalbėt nesugeba normaliai) taip pat, kaip ir girdisi įrašytose dainose, kartais ir geriau. tavo drąskymasis kaip tu nemėgsti gagos ir šiaip čia popsas (popsas gi užkniso juodai, kitaip nebūsi kietas), AI ir dar turbūt nekenti mtv (maistreamas šūdas o siaubas), tai nelabai padeda tau atrodyt žiauriai gilia ir neeiline asmenybe :d
+ jeigu ji tokia "po poros metų visi pamirš" ir šiaip nelabai verta dėmesio, nu tai .., negi šiaip sau yra įtakingiausia pasaulio artistė?

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 01:12

šou būna suplanuotas,ji jį tik atlieka galima sakyt.O jei tai talentas tada talentu galime laikyt praktiškai visus atlikėjus nuo J.Bieber'io iki Metallicos.O tai,kad dainuoja ir šoka - čia ne stebuklas..Madonna,B.Spears,J.Lo,Beyonce?
tavo drąskymasis kaip tu nemėgsti gagos ir šiaip čia popsas (popsas gi užkniso juodai, kitaip nebūsi kietas), AI ir dar turbūt nekenti mtv (maistreamas šūdas o siaubas), tai nelabai padeda tau atrodyt žiauriai gilia ir neeiline asmenybe :d

mtv nežiūriu,bet klausau tų populiariųjų dainų,tiesa ne popso,bet vistiek.Prie ko čia gilumas ir neeiliškumas? :D Juk tu klausai "originalios/išskirtinės" atlikėjos,o ne aš. :D
+ jeigu ji tokia "po poros metų visi pamirš" ir šiaip nelabai verta dėmesio, nu tai .., negi šiaip sau yra įtakingiausia pasaulio artistė?

na šitą jau parodys laikas.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 23:25

jau parodė : ) ( : ) ( : ) :

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 17:13

jau parodė : ) ( : ) ( : ) :

turiu omeny ne porą metų,o porą dešimtmečių. :)

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 13:34

ane : D nelabai tada gerai perskaitei

Vartotojo avataras

ROKAS

Įsijaučiantis

Vilnius

9,911.70 Lt

Standartinė » 2011 Geg 09, 22:25

Kaip jum naujas Lady gaga klipas? Lady Gaga - Judas

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 09, 22:53

Bala žino. Toks įdomus, kaip ir dauguma jos kitų klipų. Gan šventvagiškas atrodo, bet galbūt visiškai nusišneku, nes dabar kaip tik religinius mokslus kalu galvon : :)

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Geg 10, 17:23

Man Judas įstrigo galvoj.Negaliu..Ištisai :Judas Juda-as Judas Juda-as...Arba baby I`m inlove with judas...; D Jau nervina.O klipas tai ką žinau. Būtų jau ne Gaga jei kažką gražaus padarytų :)

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2011 Bir 03, 23:20

Klipas nieko ypatingo, bet daina patiko. Vienintelė man klausytina Gagos daina :o

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių