Patinka man ji. Na. Tikrai! Ir šiaip nepatinka žmonės, kurie mano, kad jei ji man patinka, reiškias man patinka Alejandro, Poker Face ar dar koks šūdas!
Man kaip tik patinka tos ne tiek populiarios, o kai kurios net visai beveik nežinomos jos dainos. Siunčiuos nepagrindinius albumus ir nepapuolu ant tų vadinamųjų hitų. Na nebent ant kai kurių, bet LABAI mažai.
Dar viena priežastis, dėl ko patinka. Balsas. Tikrai nuostabus gyvas dainavimas palyginus su Katy Perry, ir dar kai kuriom žvaigždėm, kurios turi gerų dainų bet balso ne.;?
Lady Gaga
kadangi lygini su kažkokiom vienkartinėm žvaigždėm,tai ir nesistebėk,kad jos balsas geresnis už jas. ![]()
am, šiaip alejandro buvo jau seniau sukurta nei kad ji išpopuliarėjo, tai umh whatever kokios tau jos dainos patinka?:D man tai praeina ir tos 'nepopuliarios' kurios youtube peržiūrėtos po kelis milijonus kartų ir tos 'populiarios' peržiūrėtos kelioliką mln kartų, ne pagal populiariumą vertinu, o pagal pačią dainą man asmeniškai katy perry irgi patinka, o skirtumas tarp jos ir lady gagos jas nurengus lieka vienas - lady gaga turi balsą ir gali laisvaidainuoti ir šokti gyvai, o keitė, umh, gal patylėsiu :< o rihannos išvis neina lygint, skirtingi stiliai ir blah blah.nros daug kas sako kad jin kopijuoja gagą :D ir šiaip rihanna sux ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |