Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Lady Gaga

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 21:10

Na, kad "The Fame" albume tikrai nieko labai gero nebuvo, pripažįstu. Tačiau tie laikai lyg ir atgyvenę, dainininkė spėjo patobulėt. Iš "Born This Way" galima savaip išnarpstyt vos ne kiekvieną dainą, kas yra gerai.
_
Asmeniškai man live pasirodymai yra labai didelis kokybės įrodymas, bet tiek tos. Nuomonės skirias. Visas kurias tu išvardinai - čia jau ne man taip lygint, nesu baigus muzikinio:). Stiprų balsą jai dainuojant išgirsti tikrai galima, buvo berods įdėtos nuorodos šioj temoj kažkur.
Ir tikrai stipresnis už daugumos šiuolaikinių pop žvaigždučių!
_
Nieko nesakau, tačiau kiek girdžiu nuomonių daugeliui yra pabodęs šitoks išsišokimas. Šiek tiek per daug ir man: pradžioje buvo labai neblogai, bet kuo toliau tuo labiau kai kurie elementai erzina, kaip tarkim suknelės iš mėsos, tos keistokų aukštakulnių mados. Tačiau ji vistiek nelabai besikeičia, kad ir jau yra įgyjusių didesnį populiarumą už ją.
Blah, bet kam kalbėt apie populiarumą? Nė nenoriu, kad keistųs dėl minios.
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Rgp 30, 21:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 21:36

Iš "Born This Way" galima savaip išnarpstyt vos ne kiekvieną dainą, kas yra gerai.

nium išnarpstyk kokią You And I ar Hair ar Born This Way ar Judas?Kur ten paslėptoji prasmė?Ir dar paaiškink ją priderinant klipą. :D
Asmeniškai man live pasirodymai yra labai didelis kokybės įrodymas, bet tiek tos.

nu čia tas pats kas pasakyt,kad Tranformeriai yra labai prasmingas filmas,nes gražūs specialieji efektai. :D be to jos nuostabus balsas irgi yra patvarkytas kompiuteriu,gyvai neskamba taip,kaip skamba studijiniai įrašai.O dainas ji rašo ne viena.
Tačiau ji vistiek nelabai besikeičia, kad ir jau yra įgyjusių didesnį populiarumą už ją.

paaavyzdžiui?

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 21:50

You and I, man apskritai yra daina apie sugrįžimą į kažką, kas galbūt atnešė daug skausmo, tačiau visgi yra sava. (: klipe panašiai parodyta.
Kitų nebeaiškinsiu, jei norėsi kada į privat'ą parašinėt galėsiu, tiesiog manau kiekvienas klausytojas supras skirtingai) Jei patinka, žinoma.
_
O man smagu gyvai jos klausyt ir be abejonių suprantu, jog kitoks nei įraše. ;D galbūt net gražesnis! BTW, tą pačią You And I parašius TIK ji pati yra, gali pažiūrėt. viena daina, bet visgi kažkas nuosavo.
_
Rihanna, Eminem berods ją aplenkę yra, facebooku remiantis)
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Rgp 30, 21:54. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 22:32

GABE7 - o kodėl tu taip prieš ją eini? Pasakyk nors vieną argumenta. Gerai tau ji nepatinka ir gerai. Tu pasakei savo nuomonę ir užteks, mes pasakėm savo ir baigiam. Bet NE, išsiplėtei per 5 puslapius ir vis turi perkomentuoti mūsų komentarus. Gal baigsi? Jeigu jau taip nepatinka, eik ir išsiverk. Aš tikrai neturiu laiko ginčytis, kas iš to? Įrodysiu savo? Ne velnio. Ir beje aš savo nuomonės tikrai apie ją nepakeisiu, kaip ir tu. So, ko čia parintis?
Ir beje, jeigu nežinojai, kodėl GaGa rengiasi taip iššaukiančiai, tai žinok, jog ji rengiasi ne pati, bet ji turi vieną gerą pripažintą stilistą, ir visus "House Of GaGa" namus, kurie rūpinasi jos įvaizdžiu. Kai vėl pulsi, siūliau kitą kartą pasidomėti daugiau:)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 00:32

You and I, man apskritai yra daina apie sugrįžimą į kažką, kas galbūt atnešė daug skausmo, tačiau visgi yra sava. (: klipe panašiai parodyta.

nu šitas tavo ilgas ir argumentuotas review manęs kažkaip neįtikino.
galbūt net gražesnis!

objektyviai - jos balsas geresnis įraše.Use Google. ;)
BTW, tą pačią You And I parašius TIK ji pati yra, gali pažiūrėt. viena daina, bet visgi kažkas nuosavo

Ir to užtenka,kad galėtum vadintus geru atlikėju.
Rihanna, Eminem berods ją aplenkę yra, facebooku remiantis)

ai nu dbr labai tingiu ieškot,bet fb nėra vienintelis rodiklis,plius kad tavo paminėti atlikėjai sukasi muzikoje ilgiau nei Lady Gaga.
GABE7 - o kodėl tu taip prieš ją eini? Pasakyk nors vieną argumenta.

aš neinu prieš ją,galite jos klausyti,man tas pats.Tik man kliudo,kai sakoma,kad jos muzika prasminga,kad ji asmenybė,legenda ir t.t. Argumentuoti galiu tuo,kad jos balsas,kuris yra taip giriamas yra neblogas,bet ne išskirtinis ar tobulas kuom nors. ;) Jos dainos yra beprasmės,tipiški tekstai apie meilę, taigi lyrics'ais jinai banalybė.Jos stilius yra tik priemonė susilaukti dėmesio.Geras jos dėmesio siekimo pavyzdys dar būtų toks skandalas kur jinai sakė,kad yra dviejų lyčių,tokių dalykų paprastai žmonės neviešina,bet kai nori dėmesio tenka įjungt fantaziją,kurią ji ir įjungia kurdama savo gražius,pripažįstu,bet tokius "makes no sense" klipus ir pasakodama savo gyvenimo faktus,kurie greičiausiai yra netiesa(nu irgi ryt pasidomėsiu).Toliau,gyvi pasirodymai,kurie yra pribloškiantys?Nu kaip ir sakiau,kai nėra geros muzikos,gero balso ir gerų lyrics'ų, vienintelė išeitis ir lieka pasinaudoti spec.efektais,kad patiuninguoti savo pasirodymą. ;) Kiek yra gyvų performansų,kur jokių šviesų efektų nėra,tik atlikėjas ar grupė ir intrumentai.O paliečia iki pat širdies gelmių.
Tikiuos šitų mano argumentų užteks,kad baigtumėt svaigt,kokias gera ir prasminga yra Lady Gaga.Puikus šou - sutinku,tūsui ar prasiblaškyt tinkanti muzika - sutinku,prasminga ir tikra muzika - kol kas ne. ;)
Ir beje, jeigu nežinojai, kodėl GaGa rengiasi taip iššaukiančiai, tai žinok, jog ji rengiasi ne pati, bet ji turi vieną gerą pripažintą stilistą, ir visus "House Of GaGa" namus, kurie rūpinasi jos įvaizdžiu. Kai vėl pulsi, siūliau kitą kartą pasidomėti daugiau:)

visų pirma,aš neklausiau,kodėl ji rengiasi iššaukiančiai.Antra,pagal šitą tavo išmonę,tai tu tik pasakei,kas ją rengia,o ne kodėl ji rengiasi iššaukiančiai. :D Trečia,"vieną gerą pripažintą stilistą" man nieko nesako. :D Ketvirta,kodėl ji pasirinko tokį apsigliūčinusį stilistą? ir penkta,dabar mes diskutuojame apie muziką,o ne apie aprangą.Bet ačiū,kad apšvietei,labai daug sužinojau. :D

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 00:55

Nu tai gal tada davai ir varyk pas pačią Lady GaGą ir pasakyk jai tiesiai šviesiai, o ne dėstyk viską mums. Kiekvienas turi savo nuomonę, ir kaip nori - taip ir sprendžia. Kas nors nepatinka, tiek to, tegu taip mano ir viskas, bet vis dėlto ne, reikia visais būdais keisti jų nuomonę. Nors ir nėra jinai legenda legendžiausia, bet tikrai yra viena iš geriausių atlikėjų pasaulyje.
Toliau,gyvi pasirodymai,kurie yra pribloškiantys?Nu kaip ir sakiau,kai nėra geros muzikos,gero balso ir gerų lyrics'ų, vienintelė išeitis ir lieka pasinaudoti spec.efektais,kad patiuninguoti savo pasirodymą.

Dėja, bet tau teks pripažinti, kad jos vokalas yra puikus, nors ir kaip tu tai neigi. Toliau.. Sakai kad patiuninguoja savo pasirodymą? O tai ne, sau ateis į sceną ir pradės natūraliai iš savęs leisti fireworks'us. Yra paprasti pasirodymai, bet yra ir pribloškiantys (dabar jaučiu pacituosi šią eilutę ir vėl ginčysiesi) pasirodymai. Tiesa ta, kad žmonės šiais laikais nori ŠOU, o ne vaizdo, dėl kurio galėtų paverkšlenti.
Dabar pabreži dainų tekstus. O taip, sutinku. Jie nėra išskirtiniai, ar kokie kitokie, bet Gaga kuria juos pati, o ne nusiperka iš kitų.

visų pirma,aš neklausiau,kodėl ji rengiasi iššaukiančiai.O antra,pagal šitą tavo išmonę,tai tu tik pasakei,kas ją rengia,o ne kodėl ji rengiasi iššaukiančiai. Trečia,"vieną gerą pripažintą stilistą" man nieko nesako. Ketvirta,kodėl ji pasirinko tokį apsigliūčinusį stilistą? ir penkta,dabar mes diskutuojame apie muziką,o ne apie aprangą.Bet ačiū,kad apšvietei,labai daug sužinojau.

Tik kažkodėl rašydama komentarą dažnai pabrėži jos beprotišką stilių. Aš tiesiog pasakiau, jog ji nesirengia taip baisiai pati, jai tą 'baisumą' išgalvoja kiti.

Suradom dalyką, dėl ko ginčytis. Nesutampa nuomonės? Vsio, baigiam. Kas nuo mūsų pasikeis? NIEKAS, taigi kam visiems putotis dėl kažkokios dainininkės, kuri vienam patinka, kitam ne?

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 09:42

Kiekvienas turi savo nuomonę, ir kaip nori - taip ir sprendžia.

yra toks dalykas,kaip skonio reikalas,bet yra ir objektyvi nuomonė. ;)
reikia visais būdais keisti jų nuomonę. Nors ir nėra jinai legenda legendžiausia, bet tikrai yra viena iš geriausių atlikėjų pasaulyje.

aš nebandau tave atpratint nuo Lady Gagos,aš bandau tik paneigt,kad ji geriausia atlikėja pasaulyje. ;) Populiariausia?Tebūnie.Freak'iškiausia?Tebūnie.Bet geriausia?Sakydama "geriausia" tu ją statai tarp tikrai nuostabių balsio savininkių,kurias minėjau aukščiau.
Dėja, bet tau teks pripažinti, kad jos vokalas yra puikus, nors ir kaip tu tai neigi.

puikus palyginus su kuo?
Tiesa ta, kad žmonės šiais laikais nori ŠOU, o ne vaizdo, dėl kurio galėtų paverkšlenti.

taip,ir pati nueičiau į Gagos koncertą,jei kas bilietą duotų,bet padaryti šou nereiškia būti geru atlikėju.Aišku,žmonėms reikia to taip vadinamo "entertainment", bet tai yra prekė,pigus šlamštas,kuris,kai nusibosta,yra išmetamas.
Dabar pabreži dainų tekstus. O taip, sutinku. Jie nėra išskirtiniai, ar kokie kitokie, bet Gaga kuria juos pati, o ne nusiperka iš kitų.

kaip ir Justin Bieber. ;)
Tik kažkodėl rašydama komentarą dažnai pabrėži jos beprotišką stilių. Aš tiesiog pasakiau, jog ji nesirengia taip baisiai pati, jai tą 'baisumą' išgalvoja kiti.

nu tai tik įrodo,kad prodiuseriai ją tampo kaip tas lėles ant virvučių. ;)

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 11:20

Tai, kad nelabai ir stengiaus tavęs įtikint.
_
Man gražiau live skamba (nors priklauso šiaip nuo konkretaus pasirodymo). Ir žinai, aš neketinu keisti savo nuomonės.

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 12:55

Vienu žodžiu : DDD tau ji nepatinka ir tu visada rasi prie ko prisikabint. Ji man patinka, aš turiu apie ją savo nuomonę ir aš tikrai nesistengsiu viską taaaaip išdėstyti kad paneigčiau tavo nuomonę. Kas iš to pasikeis, kad mes pyksimes apie visiškai mums nereikšmingą dalyką. Kas ką nori, tas tą klauso, kas ką nori, tas tą ir mėgsta ir visi turi skirtingą nuomonę, todėl nereikia prie kiekvieno žodžio viską neigti. Prizo už ginčą negausim (nu nebent jausimės 'teisesniais', bet čia jau kaip kam).
So, jau nebesistengiu vėl atsakyti į visus tavo argumentus (bieberis irgi kuria, gagą tampo kaip lėlę ir pan.).. Selena Gomez - pažiūrėjau kaip ant jos varo bieberio super mega dideliai dėl jo pakvaišusios fanės. Jos visada ras prie ko prikibti (Selena nelaiminga žiūrkė, neturinti balso, viską kopijuojanti, bei šlykšti višta ir pan.) Nepatinka? Nu ir gerai, nusispjaunam ir toliau gyvenam.
Taigi, mes neprašom pakeisti tavo nuomonės, todėl beprasmiška čia ginčytis. Viskas, baigiu.

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 14:10

Ką žinau, man ji visai patinka. Čia gal tip hipsteriam per daug mainstreamas :D Pvz. Lady GaGos žodžiai turi prasmę. Kad ir ją sunku atrast, bet ji yra. Kad ir toj dainoj apie Judą dainuojama apie atleidimą, išdavystę ( minimas išdavimas tris kartus, tai mano galva ten aliuzija į religinius dalykus, o tai parodo, kad žmogus domisi, žino kažką daugiau). Dainoj apie plaukus dainuojama I wanna be free ar kažkaip panašiai. Manau kad šie žodžiai tinka visiems, nes visi esame nuo kažko priklausomi ( pinigų, darbo, mokyklos, įpročių ir t.t). Aišku, pirmos jos dainos tai buvo tik apie pinigus ir seksą, bet dabar kažkaip jos dainos pasikeitė į gerą pusę. o pavyzdžiui nicki minaj, tai tik pusnuogiu kūnu arba aptemptais drabužiais vilioja klausytojus. Kad ir ką besakytumėt GaGa - žvaigždė, o žvaigždės ir turi išsiskirt iš visų. Man jos atlikimai įdomesni, nei pvz beaberio kuris globojamas kitų žvaigždžių tesugeba baby baby padainuot :D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 14:37

You and I truputį nuomonę pakeitė...Visai nieko daina.Ne kompu padaryta. :clap:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 22, 19:51

toks paprastas dalykas kaip kitų, gyvomis legendomis vadinamų, atlikėjų pripažinimas, tos pačios Yoko Ono žodžiai Gagai, santykiai su Eltonu Johnu, galima vardint ir vardint, yra, matyt, didžiausias argumentas, įrodantis, kad Gaga nėra eilinė asmenybė ir yra talentinga, mėgiama ar ne, kitas dalykas. ir nereikia jokių dainų analizavimų, kurie užima 5 puslapius diskusijų. :D už nieką tokie dalykai nevyksta. o šiaip, džiaugiuosi, kad dabartinėm dainom ji grįžta prie to, nuo ko pradėjo ir į popmuziką talpina kai ką prasmingiau ir profesionaliau nei bumčikas ir autotune'as. apskritai, man ji grynas įkvėpimas, gera, kad yra žmonių, kurie TAIP rūpinasi kitais, tik gaila, kad žymiai mažiau pasirūpina savimi.

o dabar keep calm and have an eargasm

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 13:56

seabear rašė:keep calm and have an eargasm

Nepatyriau aš jokio orgazmo ir apskritai, įpusėjus dainai mane ėmė erzinti.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 20:54

vargšė. užjaučiu. ;(

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 21:24

Ačiū už užuojautą ;)

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių