Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Lady Gaga

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 04, 00:24

Klipas man irgi nieko ypatingo! O šiaip pats Born This Way albumas tikrai nėra blogas. Šiaip, kaip kažkada sakiau, Gagos įvaizdžio nemėgstu, bet ar tai trukdo klausytis jos muzikos.. (?) Tad karts nuo karto tikrai pasijungiu

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 04, 18:06

Grojo vakar per radiją The Edge Of Glory. Tai tos kelios minutės lengvai taip praėjo,Pasišokau net. :D

Vartotojo avataras

arnelis5ds

Lankytojas

Panevezys

145.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 02:36

lady gaga turi gera balsa , tik kuo toliau, tuo labiau tolsta nuo pradinio ivaizdzio :|
anksciau labai megau daznai klausytis , o nuo dainos alejandro , net nenoriu jos nauju dainu klausytis :piktas:

Vartotojo avataras

nesha

Lankytojas

616.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 21:50

ji man visada atrodė kažkokia prieplauka, popso auka, jos muzika manęs nežavėjo, nieko prieš neturėjau, už irgi. iki kol atsidūriau jos koncerte, nuo tada nemėgstu ne tik jos dainų, bet ir pačios jos.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 20:46

tai kam ėjai į koncertą, jei jos muzika tavęs nežavėjo?

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 25, 13:15

Aš irgi nesuprantu..; D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 25, 19:04

nes norėjo pamatyti šou ir bent kažkiek įvairiaus praleist laiką?

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 27, 10:47

Nepatinka,per daug man ji išsišaukianti :D

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 27, 13:44

Nepatinka jos muzika. Nemėgstu popso. :annoy: O taip tai nesu prieš ją nusiteikus priešiškai. Man ji netrukdo.

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 27, 13:53

Kam ji gali patikti? Fuj... :D

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 20:05

Oho, kaip atrodo prieš operaciją. Nelabai man ji patinka, bet dainos kelios neblogos yra.

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 16:37

Nu nežinau : DDD nieko blogo neturiu nė prieš ją, nė apskritai prieš popsą.
Dėja, bet ji turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje, vien dėl savo atliekamos muzikos, bei tikrai iššaukiančio įvaizdžio, bet kažkodėl mažoj Lietuvėlėj ji siejama su minedu ar dar kažkuo panašiu, atseit 'jos dainų neįmanoma klausytis, o ji pati - išprotėjusi psichė ir pan.' Na, nežinau koks daugelio mąstymas, bet visi turime pripažinti, jog jos atliekama muzika yra tikrai ne šūdo lygio, ir ji pati ne kažkokia durnė, bet dar kartą kartoju, vos per metus, o gal ir per šiek tiek daugiau suspėjusi pavergti vos ne visą pasaulį.

P.S. čiuju dabar tikrai nesutiksit ir palaikysit mane taip pat išprotėjusia jos gerbėja, bet taip nėra, nesu dėl jos pamišusi bet ir nespjaunu ant jos muzikos.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 20:08

visi turime pripažinti, jog jos atliekama muzika yra tikrai ne šūdo lygio, ir ji pati ne kažkokia durnė

o kodėl mes čia turim tą pripažinti?Nes ją mėgsta daugelis?Bieber'is patikėk irgi daug gerbėjų turi,ar jo muzika ne šudo lygio?Daugelis ir MacDonald's mėgsta,ar ten maistas ne šūdo lygio?

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 20:34

Aš bent jau pripažįstu, kad Gagos muzika ne šūdo lygio ne dėl to, jog krūvas gerbėjų turi, o nes:
1) Ji pati daug prisideda prie savo kūrybos rašydama dainas, bet ne šiaip sau šlamštą su žodžiais, kurie į galvą bene kiekvienam šautų, o apgalvotai.
2) Jos gyvi pasirodymai yra amazing, balsą puikų turi, kas daininkui yra vienas iš svarbiausių dalykų, tačiau kuris dabatiniais laikais yra praktiškai nevertinamas :>
3) Įvaizdis gal jos ir nevisai toks kokio aš norėčiau, tačiau taikaus. Jei patinka - tegu. Gerbiu, kad dažnai būna nusispjaut, kas ką sako, tikri fanai liks tikrais. :> nesakau, kad aš viena jų!

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 20:56

1) Ji pati daug prisideda prie savo kūrybos rašydama dainas, bet ne šiaip sau šlamštą su žodžiais, kurie į galvą bene kiekvienam šautų, o apgalvotai.

apgalvotai..paimkim The Fame albumą - Poker Face,Brown eyes,Eh Eh,Just Dance,Paparazzi,LoveGame ir kt. Ar tikrai ten daug prasmės?Kuo skirias nuo kitų tipiškų dainų apie meilę?
2) Jos gyvi pasirodymai yra amazing, balsą puikų turi, kas daininkui yra vienas iš svarbiausių dalykų, tačiau kuris dabatiniais laikais yra praktiškai nevertinamas :>

na man iškart automatiškai kyla klausimas "palyginus su kuo?" Aš tai šiaip nežiūriu tų jos live performansų,bet kažkaip nemanau,kad tai yra atlikėjo kokybės garantas.O balsas..Ar jos balsas prilygsta Whitney Houston?Celine Dion?Aretha Franklin?
3) Įvaizdis gal jos ir nevisai toks kokio aš norėčiau, tačiau taikaus. Jei patinka - tegu. Gerbiu, kad dažnai būna nusispjaut, kas ką sako, tikri fanai liks tikrais. :> nesakau, kad aš viena jų!

jos stilius yra tikras marketingo ir muzikos verslo planas - dabar tipiškų gražių popsininkų nors vežimais vežk,todėl norint dėmesio reikia išskirtinumo.Gaga ne kvaila moteris,ji tai supranta,todėl ir susilaukė populiarumo. ;) Kiek Gaga būtų populiari apsirengus kaip žemietė?

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių