-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2011 Sau 01, 15:10
kurių paklausom įkalę Vis dažniau kažkaip pastebiu, kad Lady Gaga lyginama su Bjork. Kaip čia pasakius, lyg Gaga kopijuoja Bjork, jos išvaizdą, ekscentriškus apsireiškimus ir t.t. Kaip jums atrodo? Gali taip būt? Šiaip įdomumo dėlei klausiu.
--------------------------------------
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Sau 01, 15:29
Vis dažniau kažkaip pastebiu, kad Lady Gaga lyginama su Bjork. Kaip čia pasakius, lyg Gaga kopijuoja Bjork, jos išvaizdą, ekscentriškus apsireiškimus ir t.t.
nesąmonė,tarp jų nematau nei vieno panašumo.Gagos stilius ir elgesys - būdas pritraukti daugiau gerbėjų ir dėmesio,tai akivaizdu.O Bjork..labai abejoju ar jai reikia dėmesio.Ji turi savo nedidelę publiką ir džiaugiasi.Gaga rengiasi kitaip be jokios prasės ir priežasties.  Jos dainos tai irgi,abejoju,kad ji savodainomis siunčia kažkokią žinutę pasauliui.  Anyway,man tai akivaizdžiai matos,kuri šokiruoja specialiai,o kuriai nusispjaut.  O jei Gaga ir panaši į ką nors stiliumi,gal Madonna?
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Sau 01, 16:06
galimas daiktas,šiaip Madonna laikyčiau viena iš įžymiausių moterų komercinėje pop scenoje.Ji pakankamai orginali ir man patinka,kad ji moka mutuoti su laiku.  O gaga - jeigu ji bando į Madonna lygiuotis,tai jai tikrai labai nesiseka,ką jau kalbėti apie jos siekį tapti geresne.  Na,pagal pardavimus įmanoma,bet pagarbos ir išliekamosios vertės - nulis.
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2011 Sau 01, 18:04
Baigtė rašė:Vis dažniau kažkaip pastebiu, kad Lady Gaga lyginama su Bjork. Kaip čia pasakius, lyg Gaga kopijuoja Bjork, jos išvaizdą, ekscentriškus apsireiškimus ir t.t. Kaip jums atrodo? Gali taip būt? Šiaip įdomumo dėlei klausiu.
Va šitas palyginimas mane nesveikai nervina. Kažkoks siutas paima, kai tai tik perskaitau... Šiaip visiškai nesidomiu Lady Gaga, jos stiliumi, muzika ir ką ji kopijuoja ar nekopijuoja, bet labai tikiuosi, jog Bjork čia ne prie ko. Kas liečia Bjork aprangą ir ekscentriškus poelgius – tai nėra tik viršelis, deklaruojamas visuomenei. Čia gyvenimo būdas, požiūris, pasaulio matymas. Tokia ji buvo visada (tą galima matyti pasiskaičius tėvų bei pažįstamų pasakojimus apie jos vaikystę, crazy paauglystę ir kokiomis „nesąmonėmis“ apsirengusi ateidavo į mokyklą). Taigi būdama pirmoje klasėje apie savo sceninį įvaizdį ji dar tikrai negalvojo, bet ekscentrikos netrūko. O apie Lady Gaga tvirtai nieko negaliu sakyti. Paprasčiausiai nesidomiu. Bet man tai panašiau ne į gyvenimo būdą, o parodiją, daromą vardan kažko. Galbūt ir klystu... O šiaip tokius ir panašius lyginimus iškelia žmonės, kurie nėra įsigilinę į vieną ar kitą atlikėją, jo unikalumą, savitumą. Mato tik paviršių, kurį ir lygina. O tai mažų mažiausiai atrodo pigiai ir išties kvailai. Džiaugiuosi, kad nors muzikos stilius nelyginamas. Tas jau būtų aukščiau visko. P.S. atsiprašau už gan šališką nuomonę, kas turit daugiau info apie Gagą, galit prieštarauti
-
Daržovė-
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 385.00 Lt
» 2011 Kov 29, 18:27
Šlykštu. Beje, pastebėjau vieną dalyką. Tai, kas patinka mano klasiokams (visokie popsai šmopsai ir electro šmelektro), man atrodo nepakenčiamai šlykštu.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Bal 11, 18:54
Gabe7 rašė: Jos dainos tai irgi,abejoju,kad ji savodainomis siunčia kažkokią žinutę pasauliui. :D
lol
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2011 Bal 13, 20:52
Nemėgstu jos, gal iš principo, bet ta "Born this way" man tikrai patinka. Ir manau, kad šita daina įrodymas, kad ji savo dainomis siunčia kažkokią žinutę.
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2011 Bal 16, 18:30
Oi tos žinutės, nežinau, nepatinka man tokie dalykai. Nenoriu klausytis vien iš principo, nenoriu klausytis tik dėl to, kad mintyse jausčiausi didingai girdint pačią Lady Gagą ir be abejo, nenoriu domėtis visokiais siunčiamais ženklais (nors gal ji juos ir siunčia). Pačią atlikėją kažkada labai mėgau, teikiau jai pirmenybę, o dabar atrodo tarsi visos tos dienos nuėjo niekais. Jei tada maniau, kad klausau kažko originalaus, šiandieną suprantu, kad išskirtinumą ne visada lemia įvaizdis. Dabar jos beveik neįsijungiu, tik va nauja "Judas" labai labai patinka, balandžio 16 visa paskirta šiai dainai.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 16, 19:49
bet ta "Born this way" man tikrai patinka. Ir manau, kad šita daina įrodymas, kad ji savo dainomis siunčia kažkokią žinutę.
paklausiau su video.Na nežinau,čia viena iš tų dainų ala "mylėk save,nes toks gimei"?  Naa,manęs tai neįtikino.be to niekaip nesuprantu kodėl Gaga sukuria tokį niūrių,ilgą,tamsų ir vos ne postapokaliptinį klipą (turiu omeny ne vien šį),ir po to užleidžia savo pop dainą.  nu c'mon,tai nei truputį nesiderina.Nežinau nežinau,jeigu čia ir buvo siunčiama žinutė,tada ją siunčia visi.Beje,ar nebus taip,kad ši daina taps nieko verta,kai atsiras koks naujas gagos hitas?
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Bal 17, 17:19
c'mon, pasidomėk, prieš rašydama, apie ką dainavo Lady Gaga bent jau 'Born this way'. apskritai, visos jos dainos turi savo prasmę ir praneša žinutę, kaip sakot, ir nėra tokios paviršutiniškos, kaip atrodo, kad ir ta pati Alejandro, kuri visiems atrodo bullshit su meksikietišku prieskoniu
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 17, 18:46
c'mon, pasidomėk, prieš rašydama, apie ką dainavo Lady Gaga bent jau 'Born this way'. apskritai, visos jos dainos turi savo prasmę ir praneša žinutę, kaip sakot, ir nėra tokios paviršutiniškos, kaip atrodo, kad ir ta pati Alejandro, kuri visiems atrodo bullshit su meksikietišku prieskoniu
o kodėl jinai savo prasmingas dainas pateikia pop pavidalu?pop muzika - populiarioji muzika,tai muzika masėms nupirkti,o ne protinti ją.Beje,ji juk seniau rašydavo lyrics'us pussycat dolls ir jei pati nebūtų išgarsėjus,jos dainas dabar dainuotų būtent jos.Ar jų dainos prasmingos? Tiesiog Lady Gaga sukūrė keletą hitų,kaip Just Dance ar Poker Face,tada suprato jog nieko nebus,tokių tipiškų pop žvaigždžių pilna,reikia kažko originalesnio.Ir štai - ji sukuria daugybę skandalų apie save,rengiasi belenkaip iššaukiančiai ir nori pasirodyt kitokia.Užkibai?Viskas juk dėl pinigų.  Būtent dėl to muzikos lygis su metais prastėja.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bal 19, 14:42
o tu girdėjai ją gyvai dainuojant ir dar šokant? pažiūrėk bent vieną ištrauką iš koncerto ir jeigu tau čia prastas muzikos lygis, tai oh well. šiaip pati labai retai pati klausau, bet ji pati,idėjos,dainos ir tt yra super uber kool
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Bal 19, 18:03
Gabe7, net nebežadu rašyt kažkokio ilgo atsakymo su savo nuomone ir argumentais, nes blm, durnam žmogui proto nebeįkrėsiu vistiek.:D vadovaukis tu savo stereotipais ir siauru akiračiu, jei tik laiminga jauties, bet nu blm. tikrai piktina, kai matau, kad žmogus nesąmones rašo, grynai savo nuomonę be jokių argumentų. labiau pasidomėtum ja, jos veikla, ta pačia muzika - kažin ar tą patį rašytum antrąkart. ;}
o šiaip pilnai pritariu miisu, ypač pirmai pastraipai
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 19, 19:46
o tu girdėjai ją gyvai dainuojant ir dar šokant? pažiūrėk bent vieną ištrauką iš koncerto ir jeigu tau čia prastas muzikos lygis, tai oh well. šiaip pati labai retai pati klausau, bet ji pati,idėjos,dainos ir tt yra super uber kool
padaryti gerą šou nėra talentas ir muzika nuo to nepagerėja.Taip,esu girdėjus jog jai su pianinu gerai sekas,bet gal tegu ir pasilieka su šiuo gabumu?  Beje originalių("kitokių") atlikėjų yra belenkiek,bet gal tiesiog tingim ieškot?Įsijungi mtv top ir jau turi muzikinį skonį.Gaila tik,jog tokį patį turi dar tūkstančiai vaikų. labiau pasidomėtum ja, jos veikla, ta pačia muzika - kažin ar tą patį rašytum antrąkart. ;}
man tik įdomu - kaip manai,ar ji dainuoja daugiau dėl pinigų ar dėl pačios muzikos? 
-

helionaut
- Dalyvis
-
- Panėvėž
- 1,235.25 Lt
» 2011 Bal 19, 19:51
žinoma, kad dėl pinigų. iliuminatų valdoma lėlė ir tiek iš jos, nei muzika jos įdomi nei pati kaip asmenybė patraukli. ką liepia jai, tą ir daro. 
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)
|