Lady Gagapopuliaresnė?.. kad, manau, ji šiuo metu yra viena populiariausių, čj mano močiutės paklausus, ar žino ją, atsakytų teigiamai. tikrai nemanau, kad jai to reikia ;}
kad link aprangos/išsišokimų, dėl kurių galbūt tau ir susidarė tas įspūdis, kaip spėju.. manau, kad niekas negrįžta atgal, t.y. žengia į priekį, o ne į praeitį. apsirenkė iššaukiančiai - kitą kartą dar labiau ir t.t., čia normalus dalykas yra. o šiaip labai gerbiu, kad būdama tikrai žinomu žmogumi sugeba išlikti nuoširdi, gerbti, branginti ir mylėti savo fanus ir šeimą, ko dauguma dabartinių artistų [Gagos dainininke nepavadinčiau jau] nedaro. Lady Gaga yra žmogus bet kokia kaina siekiantis tikslo . Ji atidavė labai didelę duoklę madai . Ji sukūrė savo "imperiją". Nereikia dėl to jos teisti. Ją teisti galėtumėt tik tada, jei sugebėtumėt patys pasiekti to, ko pasiekė ji . ;o čia bent jau mano nuomonė
Žmonės iš prigimties mėgsta teisti. Taigi, galime palikti jiems tą teisę. Aš nei už, nei prieš. ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |