Lady Gagaper vulgari ji darosi. garbinau ją kokias dvi savaites, už stiliaus turėjimą, bet ji nemoka dainuoti. gražiai apsirengti tai dar neviskas. o tas naujas jos klipas kažkoks nuėjęs į pievas, duodasi su tais bernais, kas jau matyta. nieko blogo neturiu prieš ją, bet ir nieko gero negaliu pasakyt.
Aišku turi, gi nebūtų taip išpopuliarėjus per visą pasauly dėl stiliaus or smthg. Ji išskirtinė persona yra dėl stiliaus, kuris pritraukia dėmesį ir jis be to išlaiko ją įvykių sukury ir dėl dainų, tikrai talentinga moteris, bet nežinau, man nepatinka, kad ji tokia nemoteriška ir vulgari... : ?
Na kiekvienas atlikėjas turi savo auditoriją. Jei dainuoja, vadinasi kažkas klausosi. Tik va man keista, kai žmonės gėdijasi savo klausomos muzikos: Most Unwanted Scrobbles
Nežinau, kokios muzikos beesu klausiusi, visada ja didžiavausi... O dėl Gagos... Neklausau, nes absoliučiai ne mano stiliaus muzika. Kaip pati GaGa yra minėjus: ' Mano klipuose nėra nieko seksualaus. '
Vat visokios Miley Cyrus, Fergie, Beyonce, Rihanna, Britney Spears ir kitos jos žanro dainininkės stengiasi atrodyti labai seksualiai, viliojančiai - nuo ko jau pykinti pradeda. O Stefani - ne. Ji atrodo atgrasiai, bjauriai, tas jos išsirengimas yra labiau šlykštus nei patrauklus. ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |