Diskusijos Grožis ir sveikata

Kaip paplonėti?

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Kov 01, 21:52

Turėjau galvoj "ne taip storėja, raumeningėja." Nu žodžiu, baigiam šitą temą apie bėgiojimą, visai nenoriu čia su jumis pyktis ;"p Tiesiog savo nuomonę pasakiau.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

glop

Įsijaučiantis

Siauliai

3,765.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 10:55

Lengva yra mesti svorį, tik reikia turėt šiek tiek valios. Aš po operacijos kelio, tai sunkiai dar galiu sportuoti, nuo sporto klubų atpratau per pusę metų, nes dėl kelio nesportavau, tai dabar tingisi eit, todėl namų sąlygom pradedu po truputi. Kadangi forma dabar apgailėtina, tai apsiriboju su 120-150 atsispaudimų(30x5 maksimum), ir 200-250 atsilenkimų(50x5 maksimum), na ir žinoma krosiukas, kurį dar labai sudėtinga bėgt, dėl silpnos kojos. Su dietom irgi kankinuos. Kadangi labai aktyviai nesportuoju, tai ir mityba tokia lengva pas mane, pasiskaičius galima ir pačiam pasidaryt programą mytybos, kažkada buvau pasidaręs, kai aktyviai sportavau. Dabar pusryčiam dribsniai su pienu, pietų dažniausiai nebūna laiko pavalgyt, o apie 18-19h jau nuo nuotaikos priklauso: bananas, žirniai, pomidoras, apelsinas, obuolys, morka, žodžiu - daržovės. :D Dar varškė... Sunkoka taip valgyt, bet rezultatai matosi pas mane. :) Svoris gan greit krenta man, kaip vyriškos giminės atstovui. Patartina gerti arbatas ir kavą, nes mažina apetitą ir degina kalorijas... Kadangi mėsos dabar nevalgau, tai naudoju Daily Formula vitaminus, kad gaučiau reikiamus vitaminus, kurių gaunu tik su tam tikru maistu. Tai va. :)

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 12:11

The BeaR rašė:Traškučių, saldainių, Coca cola, pepsi tuo labiau. Išvis negerk jokio limonado ar saldaus gėrimo ir nevalgyk saldūmynų. O valgyk sveiką maistą ir daug sportuok :D Bet nesilaikyk dietų. Pakenksi sau. Valgyk tiek kiek valgai visada, tik nuo šiol sveiką maistą. Visokias daržoves ir JOKIŲ saldumynų. :D

Saldainius valgyti galima, bet reikia jausti saiką.

Vartotojo avataras

Tekila

Įsijaučiantis

Vilnius

1,669.42 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 12:45

Chimmmera rašė:as tai visa gyvenima stengiuosi sustoreti............. deja nepavyksta..... man asmeniskai daug grazesnis pilnesnis zmogus :roll:

Pritariu. Pati atrodau kaip šakalys. Bet manau su laiku, peraugsiu. : } Esu aukšta žiauriai ir plona. Tiesiog tai paveldėjau iš tėvų. Taigi dabar tokioms kaip mes daugiau valgyti McDonalde. O, kad paplonėti.. . Galiu pasakyti reikia užsiimti sporto šaka kokia nors, daugiau judėti, mažiau valgyti visų tų nesveikų riebių patiekalų . : }

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 15:59

Iki kokiu 16 metu gal buvau plona plona, dabar net ziauru ziureti i savo nuotraukas, kur kokiu 13-os metu kai esu, tai koju nesimato, siaubingas vaizdas, bet nieko negalejau pakeisti, valgydavau patikekite normaliai ir sportuodavau, na, bent jau per tas fizinio pamokas. Tiesiog turiu irgi greita medziagu apykaita, is mamos manau paveldejau, bet laikui einant svoris normalejo. Esu 165 ir sveriu 50kg manau tai normalu, nesiskundziu tuo svoriu, tik kad daugiausiai viskas eina i pilva :oops: tad vat jo tai reiktu kazkaip atsikratyti.
Bet man truputi nenormalu, kai daznai tenka is itin jaunu ir plonu merginu isgirsti, kad jos nori svorio numesti. Nesuprantu zmoniu noro buti sakaliais. Man tai zmogus grazesnis kai turi mesos :). Na, ne per daug, bet ... kad matytusi, kad yra zmogus, o ne kai pasisukus sonu nebesimato jo ar vejas tuon nunes stipresnis.

Vartotojo avataras

glop

Įsijaučiantis

Siauliai

3,765.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 19:35

Tai prisiversk kiekvieną dieną padaryti bent po kažkiek atsilenkimu ir nereikalingus riebaliukus sudeginsi ant pilvo. ;)

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 19:48

Nemanau, kad dar išvis reikia dėl to sukti galvą, kaip suplonėti:)

Vartotojo avataras

glop

Įsijaučiantis

Siauliai

3,765.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 19:49

statybininke rašė:Nemanau, kad dar išvis reikia dėl to sukti galvą, kaip suplonėti:)

Reikia, jei nori sau patikti ir nesigėdinti papildomo svorio.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 20:20

Adiemus rašė:Iki kokiu 16 metu gal buvau plona plona, dabar net ziauru ziureti i savo nuotraukas, kur kokiu 13-os metu kai esu, tai koju nesimato, siaubingas vaizdas, bet nieko negalejau pakeisti, valgydavau patikekite normaliai ir sportuodavau, na, bent jau per tas fizinio pamokas. Tiesiog turiu irgi greita medziagu apykaita, is mamos manau paveldejau, bet laikui einant svoris normalejo. Esu 165 ir sveriu 50kg manau tai normalu, nesiskundziu tuo svoriu, tik kad daugiausiai viskas eina i pilva :oops: tad vat jo tai reiktu kazkaip atsikratyti.
Bet man truputi nenormalu, kai daznai tenka is itin jaunu ir plonu merginu isgirsti, kad jos nori svorio numesti. Nesuprantu zmoniu noro buti sakaliais. Man tai zmogus grazesnis kai turi mesos :). Na, ne per daug, bet ... kad matytusi, kad yra zmogus, o ne kai pasisukus sonu nebesimato jo ar vejas tuon nunes stipresnis.

Žinoma, kad šakalys nėra gražu. Aš išvis nenoriu plonėti, tik apsiraumenuoti, tada bus gražesnis kūnas. :] Tik gal šiek tiek pilvuką pamažint ir liaškas, daugiau nieko. ; D

Jau pripratau nevalgyti po 19h. Nes nesinori, reikės po truputį bandyti po 18h nevalgyt ir mažinti saldumynų kiekį. ; D Nors šiiap mano svoris tikriausiai normalus, ūgis - 1,73m, o svoris ~ 56kg (nors čia jis dažnai kinta, tai ant 2kg mažiau, tai daugiau).

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 21:34

glop rašė:Tai prisiversk kiekvieną dieną padaryti bent po kažkiek atsilenkimu ir nereikalingus riebaliukus sudeginsi ant pilvo. ;)

Na, žinai, lengva pasakyti.... :oops: tokiai tinginei kaip aš.... nu, šiaip nuo 16-os buvau pradėjusi į sporto salę vaikščioti, bet prieš pusmetį nustojau, nes išvažiavau mokytis, čia dabar negaliu to leisti sau, o manau daugumai namuose pačiam yra sunku prisiversti kažką padaryti, tad jau kažkur 6 mėnesiai kaip normaliai nesportavau... tik kojos sportuoja, nes žiauriai daug vaikštau, bet pilvui tai nepadeda....
Nu, gerai, reikia kaip nors vistiek... nes vasarą nesinori to pilvuko turėti :).
Viskas rytoj pradedu mankšteles rytais ar kada geriau daryti... ;).

Bet tos nesamonės, kad po 18val nevalgyti tai čia kažkodėl vis dar iš senų laikų taip žmonės galvoja, bet deja jau atvirkščiai yra sakoma. Kad kaip tik reikia valgyti dažniau, bet po mažai, o normalius pietus yra geriausiai valgyti kažkur apie 18-20 val. kai visi darbai užbaigti, turi laiko, nestresuoji, neskubi. Nes kai dabar žmonės valgo pietus vidurdienį, tai būna vidury darbo dienos, neturi žmonės daug laiko, prisikemša greitai ir t.t. Nesamonė. Seniai jau niekas nebesako, kad po 18val negalima valgyti. Nuo pat gimimo valgau pusryčius rytais aišku, lengvus priešpečius kažkada apie 12-15val ir pietūs, kur valgau mėsas ir t.t. apie 18-20val. Ir viskas tvarkoje...

O raumeningos merginos man nėra gražu. Na, aišku, turi turėti tų raumenų, neturi jau visiškai kažkokia suskydusi būti, bet tikrai negražu man kai merginos kokios rankos itin raumeningos ir užsideda kokią suknelė, bliuskutę su atvirais pečiais, o tie tokie griozdiški....

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 22:06

Tai kad nesveikia prieš miegą prisivalgyti. :]

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 22:31

Tai ne prisivalgyti ir ne prieš miegą... Niekada nesigulu aš 9-tą..... Reikia maždaug dvi valandas prieš miegą pavalgyti. Na, apytiksliai palikti kokias po valgio dvi valandas iki miego.
Nu, tai pavalgau apie 19 ar 20-ta ir atsigulu, koki1 vistiek ankščiausiai 22-tą.... ir tai retai, paprastai 23-čią...
Na, aišku priklauso nuo to kada žmogus eiti miegoti, koks jo gyvenimo būdas...

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 22:36

Adiemus rašė:normalius pietus yra geriausiai valgyti kažkur apie 18-20

čia tai jau pilnai nesąmonė

Vartotojo avataras

glop

Įsijaučiantis

Siauliai

3,765.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:42

Blogai truputi kalbi apie tą valgymą. Vakare tikrai blogai valgyti. Tingiu dabar vardinti kodėl. ;D AŠ pavyzdžiui dabar 8-10 valandų valgau ir 14-16 nevalgau. Tokia durna dieta. Nežinau kiek išgyvensiu. ;d

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 00:00

Bet ot problemų atranda... Tai suplonėti,tai sustorėti. Pagalvokit apie tai,kad kažkuriame pasaulio kampelyje jūsų bendraamžis ne tik,kad nepasisotina normaliai, bet galbūt nėra ne ragavęs skanumynų, kurių daugelis valgo kiekvieną dieną. Tai galbūt reikėtų kažkada tiesiog susiimti, priimti ir mylėti save tokį,koks esi.
Žinoma, aš nesakau,kad reikia kimšti, nes turi, arba nieko nevalgyti, gali prižiūrėti save, bet šiaip patys pagalvokit neįvertinat visko. :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių