‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Kov 03, 01:09
AdolfinaHitler. rašė:čia tai jau pilnai nesąmonė
Na, žinai, kaip kam. Man tai absoliuti nesamonė yra paskutinį kartą pavalgyti prieš 18-ta valandą, kai einu miegoti kokią 23 ar 1 valandą, tai iki to laiko smarkokai išalkčiau ir tikrai normaliai nemiegočiau tuščiu skrandžiu.
O be to man paskaitos iki 16-os valandos, po jų visoks darbas, tai kaip normaliai pavalgyti tuo laikotarpiu...? Man tai tikrai neįmanoma...
Aš, tai ir neturiu jokio noro suplonėti, bet tiesiog pasportuoti reikia, nes tai sveika. Ir nemanau, kad itin nutukusiam žmogui ar labai labai plonam, tikrai reikia susitaikyti su savo svoriu ir išvaizda. Reikia kažką keisti, kažką daryti. Nėra gerai svaikatai, nei per didelis nutukimas, nei per didelis plonumas.[/i]
--------------------------------------
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Kov 03, 16:53
Pirmą savaitę tai sunku nevalgyti po 18-19h, bet vėliau įpranti ir pati nenori. :] Nes aš visada stengiuos prieš 18-19h prisivalgyti, ir vsio. Na, o kai neišeina pavalgyti, tai tada kai grįžtu kažko nekaloringo suvalgau, obuolį pvz kokį, ir viskas gerai. 
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Kov 04, 17:09
O jezau, nuo obuolio dar labia išalkčiau....
Ir kažkaip nematau prasmės įpratinėti prie tokių dalykų, palaikyti formą yra ir kitų būdų, o aš valgyme po 18 val nematau nieko blogo, nesveiko ar pan. tad...
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2010 Kov 04, 17:32
Šiaip nebūtinai nuo 18h nevalgyt. Reikia maždaug 4h iki miego nevalgyt. T.y jei eini miegot 12p.m, tai nevalgyt tada reikia nuo 8p.m. Bet galima vartot skysčius (negazuotą mineralinį vandenį, nesaldintą arbatą).
-

glop
- Įsijaučiantis
-
- Siauliai
- 3,765.48 Lt
» 2010 Kov 04, 23:17
Ashtray Heart rašė:Šiaip nebūtinai nuo 18h nevalgyt. Reikia maždaug 4h iki miego nevalgyt. T.y jei eini miegot 12p.m, tai nevalgyt tada reikia nuo 8p.m. Bet galima vartot skysčius (negazuotą mineralinį vandenį, nesaldintą arbatą).
Vakare organizmo darbas labai suletėja, kas įtakoja žymiai letesnį virškinimą. Tai tiek.
-

kristixe
- Aktyvus dalyvis
-
- Mažeikiai
- 4,450.86 Lt
» 2010 Rgp 28, 12:06
Na man tai niekas nepadeda.. Nevalgau po 18h.. Kiekvieną dieną einu į plaukimo treniruotes o ten "ariam" po 2h.  Nevalgau jokių traškučių bei cocacolos. Nežinau ką bedaryti, o mano gydytoja vis mane aprėkia, kad esu tokia stora visai nesilaikau normų, kemšu kiek telpa, bandeles traškučius. Nors jų nevalgauO mano kmi kaip buvo 26.4 taip ir yra mane tai jau varo į neviltį.
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2010 Rgp 28, 18:26
Na jei jau gydytoja dėl svorio ir nebūtų dalykų rėkia, tai siųsk ją ten, kur nesuena. Jeigu tavo tokia medžiagų apykaita, tai sunku bus ką nors pakeist 
-

Nyan.
- Forumo gyventojas
-
- 1,395.64 Lt
» 2010 Rgp 28, 20:08
Gerk arbatą be cukraus, gali gerti su medumi. Nevalgyk saldumynų. Na, galima ten kokį saldainį ar dar kokią šokolado plytelę suvalgyt į dieną, bet tik jokiu ten čipsų ir t.t. Bet tokiam amžiuj tai dar augantis organizmas, tai jokių dietų nereikia laikytis. Kaip rašiau, pabandyk nevalgyti saldumynų. Ar nors mažiau jų valgyti.
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2012 Rgp 11, 11:14. Iš viso redaguota 4 kartus.
-

kristixe
- Aktyvus dalyvis
-
- Mažeikiai
- 4,450.86 Lt
» 2010 Rgp 28, 20:35
Deisiukia~ na žinok jau tiek ir betrūko iki ribos, jai ji dar būtų ką nors sakiusi ta tikrai būčiau pasiuntusi  Tu teisi dėl medžiahų apykaitos ji pas mane laabai lėta. Mia.~ labai dėkui už informaciją tikrai pravers. Na tiesą sakant man negalima beveik nieko valgyti nes esu alergiška. Pieno produktams visiems (grietinė, jogurtas, varškė, pienas ir pan.), negalima beveik jokių vaisių. tik citrinas ir arbūzus (man padidėjęs rūgštingumo kiekis tai man citrinų negalima), negalima duonos gaminių (bandelių, duonos, batono ir t.t.) ir šiap visokių maisto produktų, labai daug jau man juos vardinti būtų. Ir taip dėl savo ligų beveik nieko negaliu valgyti tik kruopas košes ir pan. ir dar gydytoja taip drysta priekaištauti. Po savaitės aš net nebeejau pasiimti pažymos, nes bijojau dar daugiau replikų gauti būčiau tikrai neištvėrusi, tai mama nuėjo paimti 
-

kocki
- Apšilinėjantis
-
- 1,111.99 Lt
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2010 Rgp 29, 16:05
paplonėti nereikia, jeigu tai darai tik dėl kitų akių, svarbu pačiai jaustis gerai. Nebent tkitų akys labai jau žiauriai tau svarbios. Žodž, aš tai siūlyčiau valgyti dažniau ir mažiau. O ne po didžiulę porciją visai dienai. Jeigu po truputį valgai, nepersivalgai, neskubi visko nuryti, o neskubėdamas valgai, tai ir skrandžiui daug lengviau dirbt sekasi:)
-

meowolf
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 6,503.72 Lt
» 2010 Rgp 29, 22:04
Kad užkandžiavimai dar labiau tą alkį iššaukia. Bent man.
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2010 Rgp 29, 23:43
ne užkandžiauti, o valgyti, tik su saiku, nereikia persivalgyti ir visiškai nieko nevalgyti 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Rgp 30, 00:04
Tai čia tai jau senai aišku (: ir nemanau, kad gerai yra dažnai, bet po biškutį valgyti. Susigadini skrandžio darbą. Reikia valgyti reguliariai. 7 pusryčiai, 15h pietūs ir viskas. Ten tarkim dar obuolys ir t.t. tokie tai nesiskaito (: (kiekvienas laiką, valgymo dažnumą nusistato pats). Tik noriu pasakyti, kad tarkim kiekvieną dieną stengtis laikytis šito "grafiko" (:
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2010 Rgp 30, 00:14
kaip tik dažnas valgymas lengvina skrandžio darbą  ir toks valgymas daug patogesnis, nereikia nusistatinėti jokių grafikų, kada nori, tada ir valgai  tarp pusryčių, pietų ir vakarienės dar turi būti užkandžiai. Apskritai, pirmiausiai, maitintis reikia ne dėl svorio, o dėl sveikatos.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|