Diskusijos Grožis ir sveikata

Kaip paplonėti?

Vartotojo avataras

Nėja*

Dalyvis

2,671.31 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 17:17

Sportuok,mažiau valgyk, laikykis dietos. ;)

--------------------------------------

makemewannadie

Lankytojas

196.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 18:11

Gabe7 rašė:tai dėl to ryte ir negali valgyt,nes iš vakaro nebūna pilnai suvirškintas maistas.Patarčiau net ir nenorint bent minimaliai papusryčiaut(po truputį didinant porcijas) tada vakare mažiau norėsis,o gal net visai atprasi valgyt vakare.

sakyčau tą patį, bet.. taip pat esu vakarinė valgytoja, bet net ir papusryčiaut įpratus, tas įprotis man nedingo.. dabar stengiuosi nevalgyt nuo 18h apie keturias dienas, susimoviau vienąkart, bet nieko, dabar vėl stengiuosi laikytis :D iš tikrųjų nevalgant po 18h, ryte tokia lengva atsikeliu, toks geras jausmas būna.. ir net papusryčiaut užsinori automatiškai:D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 18:28

esmė tame,kad skrandis įpratęs valgyti vakare,todėl reikia jį atpratinti nuo to noro guati maistą.Galima tada per pietus daugiau suvalgyt,galima valgyt gausius pusryčius,galima vakare mažinti porcijas.Ir šiaip,dažniausiai vakarinis valgymas tampa ne skrandžio,o žmogaus įpročiu. :) O žmogiškųjų įpročių atsikratyti sunkiau.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 18:52

man tai viskas nuo motyvacijos priklauso, jei labai noriu, galiu nevalgyt kad ir visą dieną, bet kad ne į naudą ;d

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių