Diskusijos Gyvenimas

Jūsų įsimintiniausia išdaiga

Vartotojo avataras

deii

Patyręs forumietis

Kaunas

12,968.28 Lt

Standartinė » 2009 Bir 05, 13:47

geras buvo :D Ten per kuno kulce yra rubine apacioj bernu ir dar dusas , bet dusas tai .. :D ten duris visokios uzrakintos i ta dusa :D Tai as su draugeliu isspirem sienos gabala .db su cementu uzlopyta ir viskas. Dar duris buvom islauze i bernu rubine :D :haha:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

jamie.britney

Įsijaučiantis

Kaišiadorys

2,319.68 Lt

Standartinė » 2009 Bir 05, 21:15

ojėė, taigi visos vasaros tų išdaigų :D
tarkim visas kiemas vaikų paimam litą, priklijuojam su momentu prie šaligatvio, įlendam į krūmą ir žiūrim.. Eina kas, pasilenkia, krapšto tą litą, nervuojas, o mes kad žvengiam, jau kad linksma :D

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 05, 21:21

Labai linksmi daugelio atsiminimai...O aš nepamenu savo išdaigų..Gal nepadariau nieko ypatingo :}

Vartotojo avataras

Naktinė aguona.

Dalyvis

Kažkur anapus.

6,844.47 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 12:14

dreamland rašė:Labai linksmi daugelio atsiminimai...O aš nepamenu savo išdaigų..Gal nepadariau nieko ypatingo :}

Arba tiesiog jų neatsimeni tų išdaigų, nes nedidelės buvo.(;

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 12:35

Gali ir taip būti..:]..Apskritai mažai ką pamenu iš ankstyvosios vaikystės.Tai man lyg kažkoks kitas pasaulis... :D

Vartotojo avataras

Evyy

Įsijaučiantis

Vilnius

2,989.85 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 18:48

oh, nu cia isdaiga ar ne nz, bet papasakosiu.
Pvz klases aukletojas paprase kad vietoj technologiju pam(jis technologiju mokytojas)sutvarkytumem klase. Tai as, dar tokia Juste ir Migle emem tvarkyt. Radom kazkokiu popieriu paliktu tai suplesem ir ismetem. Po to radom 3 diplomus musu kl, tai is ju islankstem lektuvelius ir isitikinom, kad diplomai blogai skraido. Po to dar radom sena sena molini vazona, kuriame buvo kazkokia supuvusi gele(musu kl tai iprasta), tai Juste man pasake kad as ta vazona padeciau kur nors, nes jo nebereik, o gele kad ismesciau. Tai as ta gele i siuksliadeze ismeciau o vaZona su visom zemem ir vandeniu(nes bandem gele atgaivint;DDD) pro langa numeciau. Dirke netoli vaiksciojo bet aciu dievui nepamate:STEBUKLAS). Tai vat. Po to pamatem kad kriaukle uzkimsom zememis ir pakvietem toki Jokuba, kad nueitu pas ukvedi ir paprasytu to daikto kuris atkemsa(nepamenu kaip vadinas), tai jis pradejo atkimsinet ir visa mane apipyle netycia tom zemem. O as su sviesiom kelnem ir baltu megztiniu.. zodziu, zvengem kaip reikiant, kol neatejo aukletojas. tada viska sutvarkem bet ant lentos su slapiais delnais zvaigzdeles darem :DDDD
vaikystej dar buvau su tokia Aliona po kaimynes durim padejus diiideli akmeni. Ilgai ji iseit negalejo is namu, tai po to pro langa lip(1aukste gyveno). Zinoma, nezinojo kas padare, bet nuspejo. Dar visoj laiptinej su ta pacia Aliona visiems gyventojams ant duru to daikto pro kuri ziuri i zmones(nz kaip vadinas)gumu priklijavom,tai irgi velniu gavom, nes mazos budamos nepagalvoom kad ir ant savo duru tuomet reik klijuot. :::D tai vat

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 18:51

ha.ha.ha.

Vartotojo avataras

Evyy

Įsijaučiantis

Vilnius

2,989.85 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 18:52

ai, ir dar buvo, skambina drauge i vaiku linija (880011111) ir skundziasi vyrui kazkokiam, kad ji nescia, jai patinka merginos ir pan. kad venas pjaustosi ir pan. taip zvengiau, bet vyras patikejo. :DDDD

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 17:08

Čia jokia išdaiga,bet dar visai neseniai žiauriai prisvilinau puodą,kuriame viriau makaronus..Gavau jį šveist,tai jau gal trečia diena,kaip iki galo neiššveičiu.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 17:13

Evyy rašė:ai, ir dar buvo, skambina drauge i vaiku linija (880011111) ir skundziasi vyrui kazkokiam, kad ji nescia, jai patinka merginos ir pan. kad venas pjaustosi ir pan. taip zvengiau, bet vyras patikejo. :DDDD

Čia jau nejuokinga. Nebrendylos.

Vartotojo avataras

lemonia

Lankytojas

Vilnius

661.60 Lt

Standartinė » 2009 Bir 27, 20:27

Mano didžiausias kol kas nuotykis buvo per šiųmetę klasės išvyką - pačią pirmą naktį su dėže energetinių gėrimų išgazavom pas auklėtoją į namelį (mes prie Vištyčio ežero buvom išvažiavę) prašyti kompo (1 val. nakties), o auklėtoja girta, tai pirma sako eisiu pasižiūrėsiu, bet po to truputį susiprato, ir sako, jau per vėlu :D O šiaip ir naktimis pas bernus, ir į žaidimų aikštelę (toli) išvarydavom ilgam :D Nieko ypatingai juokingo nebuvo, bet vistiek linksma prisiminti :D

O vat pagaučiau tokias, kur sasyskas, vandens balionėlius, kiaušinius ir panašiai mėto, tai taip pašnekėčiau... Pačiai yra kliuvę ir su vandeniu, ir su kiaušiniais, ir apspjovę yra, ir jūs nežinot, koks tai su****** jausmas.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 22:39

Aš tai nesu tokia labai drąsi [o gal turėčiau sakyti kvankštelėjusi ] kad mėtyčiau į žmones kiaušinius ar ką nors, bet irgi kai ką papasakosiu.
kaime pas močiutę atvažiavo pusbrolis su draugu.nu ir mes visi ir dar su mano sese išvažiavom su dviračiu pasivažinėt. mes važiavom truputį smėlėtu keliu, ir sumėtė mano dviratį ir aš dribalinau. ir tada tas draugas žvengt pradėjo. ir aš tada susiradau pagalį ir jį vaikytis pradėjau. tai tas namo pas močiutę išdūmėm, o mes dar truputį pasivažinėjom. :D čia dar praeitą vasarą buvo. :D

O sesė su pusbroliu kažkada ankščiau ant garažo sienos kaime pripaišė su anglim. čia pusbrolis sugalvojo, ir pasiūlė tik sesei, o manęs nepriėmė, tai aš labai supykau. ir paskui atėjo močiutė ir liepė viską nuvalyt. tai aš vaikščiojau aplinkui ir šaipiausi iš jų. :?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 22:54

Lajalak rašė:Whatever, nu negalvok, kad aš tokia baisi. Nu šiaip padurniavom ir..? Nemanau, kad tu ką nors padarytum šiaip. :D Žmonės čia mašinas padeginėja, o tau nerūpi. Nu šiaip užjaučiu tuos žmones į kuriuos mes dešreles mėtėm ar vandenį pylėm :oops:

tu ką, nesveika gal? aš tikrai labai pritariu whatever. aha, tik šiaip dešreles pamėtėt. o kažkam tik šiaip ant galvos dešrelė pataikė, taip? Aš tave tik šiaip partrenksiu, kad tau tik dėl mano šiaip amputuotų visus galus. bet čia tik šiaip partrenkiau, padurniuot norėjau. argi tai blogai. juk nieko čia tokio, argi ne taip sakei. jeigu tai darei durniuodama, nereiškia kad gali neprisiimti už tai pasekmių. Ir nevaidint tokios jau šūstros. jūs pas mane neužlipsit, nerasit mano kambario, ar jūsų neįsileisiu, be be be, be be be. Pasižiūrėsim kas šūsti bus kai iškvies policiją. už tokiu s dalykus į kalėjimą nesodins, bet gali teks sumokėt sumelė už moralinę žalą.
O paskui rašai kad nepavydi toms, kurias apmėtei. tai gal tada nedaryk taip? žinok tą kam padarysi bloga, viskas tau sugrįš su dideliu dideliu kaupu, ir su pvm'u dar. :piktas:

O šiaip tai geri jūsų [kitų] bajeriai.
Vieni kakučius įtrininėja, kiti šaltibarščiais prausiasi. :D
Aj prisiminiau, kad per savo 5 ar 6 metukų gimtadienį buvo labai gražus tortas, ir aš kai reikėjo pūst žvakutes aš taip staigiau pasilenkiau arčiau ir nesuvaldžiau ''arklių'' ir dėjau galvą į tortą. :D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 23:00

Čia man tėtis pasakojo, bet idomiai visai,
Kai jis dar gyveno savo tevyškėj, toks vyras pasigerdavo, nueidavo prie elektrinės tos kaimo, ir visam kaimui atjungdavo elektrą :D sakė dažnai eidavo ijungt.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 23:08

Neblogai papokštaudavo. :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę