x DDD
Ne nu, apskritai visą save. Arba lengviau: pasakyk savo ūgį ir svorį, amžių.
Dailus pilvukasDėl svorio tai yra taip, pas mane yra vienas klasiokas toks gana kūdas, ir kitas Storas galima sakyti, bet tas kūdas, tik pora kilogramų atsilieka nuo jo, nes šiaip raumenys daugiau sveria nei tie riebalai... O šiaip atsilenkimai tikrai padeda, pas mane anksčiau nesimatydavo preso apvalus toks, o dabar jau kazkas matosi, ir turi forma..
Manau atsilenkimai ir bėgiojimas, vieninteliai būdai, kaip numesti riebalų nuo pilvo, aišku,jeigu jų yra.. :}
nors dar teko girdėti, kad tą plevele (į kurią vyniojamas maistas būna) apsivyniojus ir visa diena vaikštant prakaituoja pilvas ir šalinasi riebalai, nors pati nebandžiau,tad nežinau tiksliai.. :} Vat pilvukas yra pagrindinė mano problema
![]() Kai dar prieš puse metų vaikščiojau pas kineziterapeutę dėl stubro, tai ir pilvukas buvo numestas, bet vėl atsirado. Bėgijimas man netinka, negaliu bėgioti ir tos nesamonės, kad nevalgyti po 18 val yra iš niekur trauktos. Čia seniau taip sakydavo visi daktarai, dietologai ir t.t. Dabar sakoma yra valgyti dažnai, bet po mažai ir po 18 val. kaip tik labai gerai rya valgyti, kai visi dienos darbai atlikti ir gali pagaliau atsipalaiduoti, o ne ten dirbdamas, stresuodamas, mažai laiko turėdamas, kad suėstum greit kažką. Reikės vasaros atostogoms prasidėjus pradėti daryti pratimus pilvo preso. Pas tą kineziterapeutę tai labai patogus treniruoklis buvo, tai labai gerai buvo pas ją vaikščioti, bet dabar teks be treniruoklio pradėti. Sunkiau taip daug yra. Šiaip paėmus visą kūna, visą figūrą, tai kitur nesiskundžiu, manau, kad mano ūgis atitinka svorį, bet šiaip kojas, tai kadangi daug vaikštau tai sportinu, bet viska į pilvą kaupiasi.... Man tai labai pradėjo šiti pratimai:
http://www.youtube.com/watch?v=2imtE-jmZaI http://www.youtube.com/watch?v=cjHD0fGtfhc Tikrai rekomenduoju ![]() nedarykit jūs tų atsilenkimų, jie stuburui kenkia.. yra gi daugybė visokių pratimų, kad ir tam pačiam youtube
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |