Diskusijos Grožis ir sveikata

Dailus pilvukas

null on

Aktyvus dalyvis

5,179.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 10, 20:15

ne aš sugalvojau, nukopijavau dėdės žodžius. ir dar daug dėdžių ir tetų gūglėj rašo taip pat. degint degina, bet per pusvalandį sudeginsi sulčių stiklinę išgertą. būtum tik atsilenkimus darius, galėtum remtis patirtim.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,503.61 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 11, 00:37

Priešingai nei visi mano, jūs negalite atsikratyti riebalinio sluoksnio kažkurioje vienoje mažoje vietoje.

nium,sutinku.
Vienintelis būdas sumažinti jūsų liemens apimtį yra sumažinti riebalų kiekį liemens srityje.

ahaaa
Tai pasiekiama laikantis geros dietos, skaičiuojant kalorijas ir darant keletą kardio pratimų, kurie padeda sudeginti kalorijas.

nesuprantu,cardio ar ne,tiek bėgimu,tiek atsilenkimais žmogus išnaudoja energiją.Ir jeigu jis minimaliai valgęs prieš tai,nuo abiejų riebalinis sluoksnis mažės.Cardio gi irgi raumenis augina.
Ir dar jeigu aš visgi nuspręsiu eit į sporto salę svorių pakilnot?Ant lašinių užaugs raumenys ir lašiniai liks? :D
Nematau jokio didelio skirtumo svorio metimo atžvilgu tarp bėgimo ir atsilenkimų.Ar valanda pabėgiot ir pavargt ar 200šimtus atislenkimų padaryt - pavargsti tiek pat ir energijos reiškia tiek pat išsinaudoja. :/ Reiškia tiek pat kcal dingsta iš kūno.

Vartotojo avataras

Meuw*

Apšilinėjantis

1,278.58 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 16:41

Mano pilvukas visada buvo ir yra tobulas :D
Tiksliau ne tik pilvukas, bet ir visa figūra. Darugai man siūlo būti modeliu, bet aš nenoriu..nežinau kodėl :D

Vartotojo avataras

Laur.

Patyręs forumietis

7,694.90 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 21:28

Niekada neturėjau tokių problemų...nebent tik savo fantazijose : D

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 17:17

Myliu savo pilvą. Gana plokščias, ir presiukas normalus yra :D Tik va kai privalgau išsipučia truputį. Bet turbūt viena iš nedaugelio kūno vietų, kuriai, galima sakyti, priekaištų neturiu :D

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 11:39

Gabe7 rašė:nium,sutinku.

ahaaa

nesuprantu,cardio ar ne,tiek bėgimu,tiek atsilenkimais žmogus išnaudoja energiją.Ir jeigu jis minimaliai valgęs prieš tai,nuo abiejų riebalinis sluoksnis mažės.Cardio gi irgi raumenis augina.
Ir dar jeigu aš visgi nuspręsiu eit į sporto salę svorių pakilnot?Ant lašinių užaugs raumenys ir lašiniai liks? :D
Nematau jokio didelio skirtumo svorio metimo atžvilgu tarp bėgimo ir atsilenkimų.Ar valanda pabėgiot ir pavargt ar 200šimtus atislenkimų padaryt - pavargsti tiek pat ir energijos reiškia tiek pat išsinaudoja. :/ Reiškia tiek pat kcal dingsta iš kūno. tinka atsilenkimai ir kiti ivairus pratimai

dieta svarbiausias dalykas, mazo kaloringumos maistas, mazai cukraus. vien kardio nepades pasiekti idealaus pilvuko. nuovargis neturi reiksmes. kardio pratimai padidina raumenų ištverminguma, bet raumenis ne auga, kad augtu raumuo reikia dirbti su svoriais.

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,503.61 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 14:15

tu pažiūrėk į bėgikes,nemanau,kad jos svorius kilnoja.

Vartotojo avataras

Lucha

Patyręs forumietis

Marijampolė

5,329.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 19:50

Nereikia man tų dailių pilvukų,nes jis ir taip dailus ;D o šiaip nieko nedariau,jis ir taip toks buvo :D

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Forumo gyventojas

Tralialia sala

7,346.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 19:56

Kiek save atsimenu, tai niekada nebuvau kaulė, daugiau ar mažiau putlutė, ant pilvo irgi riebaliukų buvo ir dar tebėra, bet sureguliavau kažkiek mitybą, anksčiau dar vos ne kas vakarą pabėgiodavau krosą (dabar nelabai laiko liko). vakarais lengvą mankštą padarau, pratimų pilvui, lanką kartais pasuku ir pastebėjau, kad padailėjo pilvukas, o kai matai rezultatus į gera, tai ir smagu tuos pratimus daryt :))

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 21:58

Paveikslėlis

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių