‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-
Smy.
- Forumo gyventojas
-
- 664.95 Lt
» 2009 Lie 17, 17:32
MeezYyY rašė:Aš šitą darau,bet man kilų numest nereik...
Man ir nereik, bet sveikai gyvenu todel nesinori paimt ir mest sito sporto. šiaip sportuoju tik vakare. Nuo 18h nevalgau. Bandau gerti kuo daugiau skysciu. Aisku ten ne coca colas ir se spraitus su fantomis o tik VANDENI
--------------------------------------
-

MeezYyY
- Aktyvus dalyvis
-
- Kauno raj.
- 13,762.56 Lt
» 2009 Lie 17, 17:34
Žinau,kad tik vandenį.O tau pilvas pasidarė plokščias po tų pratimų?
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2009 Lie 17, 17:37
Šiaip reikia per dieną išgerti 3% nuo svorio skysčių.
Ir lengvai galima sulieknėt.
Dar daug agurkų valgyk.
Sportuok.
Judėk.
Ir nevalgyk nuo 6h.
-

MeezYyY
- Aktyvus dalyvis
-
- Kauno raj.
- 13,762.56 Lt
» 2009 Lie 17, 17:43
Bet aš pastebėjau,kad ryte būna tas pilvas mažesnis,o jau vakare jis didesnis,normalu čia?
Dar mama pasakojo,kad gali būti man dėl operacijos,nes operavo apendicitą ir nuo tada nuo tos operacijos visos nesamonės prasidėjo su pilvo pūtimu..
Na ir lašinių turiu dar..
-

Boogie.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 14,544.26 Lt
» 2009 Lie 17, 17:49
MeezYyY rašė:Padėjo tau?Ir per kiek laiko padėjo,jei padėjo?
Buvau kažkiek apkūdus,mama sakė,mano vaikas suplonėjo ir kažkas tokio...
Tada kažkaip užsimiršau...
Nusipirksiu vėl tokį ir Ievutė varys  DD
Bet dabar vėl, stora kaip karvė ir reikia per vasarą būtinai numest kelis kilus.
po to vėl bus gėda eit pas daktarą dėl pažymos 
-
Smy.
- Forumo gyventojas
-
- 664.95 Lt
» 2009 Lie 17, 17:55
SUpranti, as neturejau tu nusiskundimu del pilvo. As nesu stora  Ir bandau sveikai maitintis ir t.t.. Na tik gal koki karta i pora menesiu nueinu i koki hesburger arba mc'donalda
O jai buna koks gimtadienis tai vistiek riek suvalgyt torto. Tai vakare varau pasivazinet su dviraciu arba Padarau truputi daugiau atsilenkimu. Dar karta i savaite einu i baseina.
Neslepsiu, bet matosi mazyte baronka per pilva.  Jai suprantat ka turiu uomeni  Bet niekaip jos nepasalinu 
-

Boogie.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 14,544.26 Lt
» 2009 Lie 17, 17:59
Smyyte rašė:Neslepsiu, bet matosi mazyte baronka per pilva.  Jai suprantat ka turiu uomeni  Bet niekaip jos nepasalinu 
Dievulėliau  :) Nėra nei pas viena,kad nebūtų pilvas susirietęs. Jei esi belekaip kūda ir taip bus "baronkytė" iš skūrytės.
Anyway, merginos džiaukitės,kad bent esat ne anoreksikės ir gyvenimas gražesnis pasidarys 
-

MeezYyY
- Aktyvus dalyvis
-
- Kauno raj.
- 13,762.56 Lt
» 2009 Lie 17, 22:34
Mane labai erzina,kad pati esu kūda ir sveriu nedaug,ir jei pradėčiau ten kelis pomidorus į dieną suvalgyt tai.. ( čia kaip pavyzdys pomidorai  ) Ir dar tie lašiniai..Ne į temą jie ; D
Labai nemalonu po 18h nevalgyt,ir dabar sėdžiu ir kankinuos.Arba kai einu miegot ir pilvas rėkia
O baseiną lankyčiau tik,kad viena problema,lankysiu dailės mokyklą ir negalėsiu suderint visko..
-

Pukuoc
- Forumo gyventojas
-
- Šiauliai
- 65,106.26 Lt
» 2009 Lie 17, 23:02
Man labai keista,kai mergaitės pradeda čia taip pergyventi, kūdintis ir panašiai, kai apie tai mažiasiai galvoti reikia. Džiaukimės gyvenimu.. Įvaryta fobija, baimė, stereotipas čia ir tiek. IR TAI TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ
-

catherine
- Apšilinėjantis
-
- 1,255.09 Lt
» 2009 Lie 18, 11:07
Pukuoc, gal ir tavo tiesa, tačiau..
pažiūrėk, kaip dažnai aplinkiniai vertina merginų figūras, linijas..
Noriu pasakyti, jog taip yra kone įteigta, maždaug "esi mergina-turi būti kūda, ilgom kojom ir plokščiu pilvu, o tada jau galėsi normaliai gyvent"
savaime aišku, jog niekas to [ypač garsiai] nesako, tačiau taip veikia televizija ir visas kitas stuff bei kažkokia nematoma riba, nubrėžta ties raumeningais vaikinais ir smulkiom merginom.
gal supratot.
-

Rain girl
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 16,652.38 Lt
» 2009 Lie 18, 12:03
O, taip. Kai pasižiūriu, kaip daugelis bendraamžių kankinasi dėl figūros: ''Oi, suvalgiau ledą, viskas šiandien - nieko į burną'' arba: ''Šakės, kokia aš stora''. Aišku, man bepigu kalbėt - pati problemų neturiu šita tema, bet vistiek manau, jog daugelis merginų per daug ima į širdį. Žinoma, norisi turėt tą plokščią pilvuką. Patarimų pilnas internetas, tad nepasakyčiau nieko naujo. Tiesiog reikia noro, jei jau tikrai jauti kompleksą dėl pilvo, manau, galima įdėti šiek tiek pastangų. Bet ne per daug. Iš tikrųjų, jei pati mergina jaučiasi gerai su tokia figūra, kokia ir yra, tai visai nėra reikalo per prievartą daryti kažkokius pratimus ir maitintis tik lapais ir žolėm. Aišku, sportas - sveikata. Jei patinka, tai - pirmyn. Aš pati pažįstu dvi paneles, kurios yra tikrai pilnos figūros, bet neima į galvą ir jaučiasi puikiai. Aplinkiniai mato tą pasitikėjimą savimi, ir jos susilaukia patyčių nebent iš kokių nors nuo žemės vos besimatančių trečiokų. Taigis, viskas priklauso nuo tavo valios ir požiūrio į save.
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2009 Lie 18, 12:11
Pritariu, jog yra per didelis tobulo kūno kultas..
Bet..
-

Boogie.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 14,544.26 Lt
» 2009 Lie 18, 13:08
Pukuoc rašė:Man labai keista,kai mergaitės pradeda čia taip pergyventi, kūdintis ir panašiai, kai apie tai mažiasiai galvoti reikia. Džiaukimės gyvenimu.. Įvaryta fobija, baimė, stereotipas čia ir tiek. IR TAI TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ
Jei būtų daugiau vaikinų tokių kaip tu ir visi taip manytų, tai pasaulis gražesnis būtų 
-

Boogie.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 14,544.26 Lt
» 2009 Lie 18, 13:11
Rain girl ~ Jo pas mane tokia klasiokė yra.
Plokščia kaip lenta, visi bernai į ją mokykloj žiūri ir dar drįsta eidama prie apkūnios (gerokai) savo klasiokės sakyti:
- Kokia aš stora
Pagalvojau už vaidyba jai 5-
O už vaidmainevimą 0.
-

MeezYyY
- Aktyvus dalyvis
-
- Kauno raj.
- 13,762.56 Lt
» 2009 Lie 18, 16:46
catherine rašė:Pukuoc, gal ir tavo tiesa, tačiau.. pažiūrėk, kaip dažnai aplinkiniai vertina merginų figūras, linijas.. Noriu pasakyti, jog taip yra kone įteigta, maždaug "esi mergina-turi būti kūda, ilgom kojom ir plokščiu pilvu, o tada jau galėsi normaliai gyvent"
savaime aišku, jog niekas to [ypač garsiai] nesako, tačiau taip veikia televizija ir visas kitas stuff bei kažkokia nematoma riba, nubrėžta ties raumeningais vaikinais ir smulkiom merginom.
gal supratot.
Sutinku su tavimi.Dabar visi į figūrą ir te žiūri.Eina kokia mergina su maikutę aptraukta ir lašinukai matos tuoj visi sako kaip čia ji atrodo..
Ir šiaip,aš pati labai nejaukiai su maudomuku jaučiuosi per tuos lašinius. 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|