Diskusijos Grožis ir sveikata

Dailus pilvukas

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 14:42

Nueičiau aš į sporto klubą,bet,kad užmiestyje gyvenu ir važinėt kainuoja ir sporto klubas kainuoja,o šiaip bandysiu nevalgyt po 18h,ir sportuot...Žiūrėsiu ar bus rezultatų :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Aistulka

Įsijaučiantis

2,144.84 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 15:01

Nežinau, aš tai dariau atsilenkimus i diena 50 , koke savaitę dariau dar aišku buvo karšta ir apmažėjo kažkiek.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 15:17

Aš irgi į dieną 50 padarau,bet rezultatų nesimato :lol:

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 16:31

TNTguy rašė:pukuoc metodas geresnis tikrai :)

O gal gali paaiškinti, kuo jis geresnis? :]

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 16:32

Bandžiau abudu, su pukuoc'o trumpesnis, bet per tą laiką jaučiasi, akd labiau pavargsti ir grynai tą vietą, kurią reikia treniruoti. Tik kaklas dar pavargsta vienam pratime :(

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 16:33

Aš taip pat abudu bandžiau.
Bet kažkodėl apsistojau ties 8minučių.. :]

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 16:50

Nelabai gaudaus tuose sportuose, bet pamėginam kažką iš bendrų žinių ir biologijos pamokų, bei asmeninės patirties suvelt. Taigi:

Na visų pirma, tai čia du skirtingi metodai yra. Tas maniškis, tai labiau skirtas stipresniems. Jo ir tempas didesnis, ir sunkesni pratimai, didesnis krūvis pilvui. Šis pratimas taip pat skatina ištvermę, nes jau po kelių darymų ima mausti pilvą. Reikia daugiau pastangų. Antrasis, Kvaksės metodas yra paprastesnis, labiau skirtas dailiosios lyties atstovėms, aerobika. Su juo, mažiau krūvio padaroma, yra lengviau daryti.

Antra dalykėlis, tai elementarus nuovargis ir prakaitavimas. Kuo didesnis nuovargis, tuo daugiau energijos išnaudojama, tai reiškia,kad organizmas padarė didesnį darbą. Prakaitavimas taip pat gerai, jei gali, tai reguliariai lankykis pirtyje. Organizmas per visas savo liaukas pašalina daug nebereikalingų medžiagų. Dieną prieš pirtį stenkis vartoti kuo daugiau skysčių.

Pavargstantis kaklas ir man buvo aktualus, tačiau daugiau pasportavus, pasitreniravus gali daug pasiekti, užsiauginsi raumenis, dėl kurių pavargsta kaklas ir bus ramu. O dėl ištvermės, tai pasistenk daugiau su dviračiu paminti dideliu tempu, plaukiok (tik žinoma proto ribose,kad nepaskęstumei), bėgiok.

Tiesiog reikia rinktis pagal savo kūną (jei apkūnus, reikia imti lengvesnį variantą, jei silpnas, taip pat), savo jėgą, ištvermę ir norimą rezultatą.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:08

Šitą pabandžiau šiandien,tai ne toks ir didelis jau tas krūvis.Bent jau man.Nu taip kaklą paskaudo kažkuriam pratime,o vienas iš vis neišėjo :lol:

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:13

Man tas variantas labiausiai ir patinka kur sunkesnis. Nes kantrybės neturiu pusvalandį šūdmaliaut :D ten kažkuris konkretus pratimas nuvargina. be to lankau baseiną :D tik dabar treniruočių nėra, bet baseinas presą mažiausiai gal veikia.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:18

Pukuoc rašė:Nelabai gaudaus tuose sportuose, bet pamėginam kažką iš bendrų žinių ir biologijos pamokų, bei asmeninės patirties suvelt. Taigi:

Na visų pirma, tai čia du skirtingi metodai yra. Tas maniškis, tai labiau skirtas stipresniems. Jo ir tempas didesnis, ir sunkesni pratimai, didesnis krūvis pilvui. Šis pratimas taip pat skatina ištvermę, nes jau po kelių darymų ima mausti pilvą. Reikia daugiau pastangų. Antrasis, Kvaksės metodas yra paprastesnis, labiau skirtas dailiosios lyties atstovėms, aerobika. Su juo, mažiau krūvio padaroma, yra lengviau daryti.

Antra dalykėlis, tai elementarus nuovargis ir prakaitavimas. Kuo didesnis nuovargis, tuo daugiau energijos išnaudojama, tai reiškia,kad organizmas padarė didesnį darbą. Prakaitavimas taip pat gerai, jei gali, tai reguliariai lankykis pirtyje. Organizmas per visas savo liaukas pašalina daug nebereikalingų medžiagų. Dieną prieš pirtį stenkis vartoti kuo daugiau skysčių.

Pavargstantis kaklas ir man buvo aktualus, tačiau daugiau pasportavus, pasitreniravus gali daug pasiekti, užsiauginsi raumenis, dėl kurių pavargsta kaklas ir bus ramu. O dėl ištvermės, tai pasistenk daugiau su dviračiu paminti dideliu tempu, plaukiok (tik žinoma proto ribose,kad nepaskęstumei), bėgiok.

Tiesiog reikia rinktis pagal savo kūną (jei apkūnus, reikia imti lengvesnį variantą, jei silpnas, taip pat), savo jėgą, ištvermę ir norimą rezultatą.

Tikrai taip.
Aerobikoje būtent tokius ir darome. :]
(mane stebini, apie viską turi susidaręs nuomonę ;o )

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:30

O tai dabar kuris efektyvesnis? ; DDd Ir per kiek laiko dingtų tie riebalai greičiau? Ta prasme ar kur aerobika ar tas kitas.. :mrgreen:

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:46

tai aišku sunkesniame :) bet jis yra sunkesnis :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:50

MeezYyY.> Tu gal avatarą sumažink? Nes eina per visą puslapį..

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 20:01

Tiksliau pasakius wallpaper'i

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt