Pagrindinis puslapis

Autorius Praneðimas

<  Gyvenimas  ~  Buvusieji arba Ex

Svajûnë
Paraðytas: 2006 11 08, 11:58 pm Atsakyti su citata
Apðilinëjantis Amþius: 23 Praneðimai: 17

Paraðykite linksmas ir liûdnas istorijas apie buvusias merginas ir vaikinus. Apie tai, kaip jautëtës su jais iðsiskyræ.

Mano istorija kiek paini, bet... Tikiuosi, nors kas nors nepatingës jos perskaityti.

Man buvo septyniolika, jis metais vyresnis. Mano pirmoji meilë.
Pirmàkart jis uþkalbino mane, kai su mama sëdëjau vienoje kavinukëje. Tais laikais ten rinkosi daug jaunimo, mat kiekvienà vakarà ten rodydavo koká filmà, ir vis nemokamai. Vos jam prisëdus pamaniau, kad vaikinukas dràsus- ne visi iðdrástø kalbinti merginà, kai greta sëdi jos mama. O jis nepabûgo. Ir ne gana to suþavëjo mano mamà. Kai papraðë mano telefono numerio, padvejojusi daviau- juk vien uþ pastangas buvo verta atlyginti. Juolab, kad Jis dar ir atrodë itin þaviai.
Paraðë jis man jau kità rytà. Po poros dienø vëlei susitikom. Tàkart atsivedëm ir draugø- að savo jis savo, kad jei kas, atsirastø þmoniø, kurie palaikytø pokalbá. Keista buvo stebëti, kaip jis visà vakarà tyli, o að pliurpiu su jo draugais, bet negi oþiuosies susitikus su þmogumi antràkart.
Laikas bëgo, susiraðinëjau su juo kasdien nuo ryto lig vakaro. Naktimis negalëjau uþmigti. Susitikdavome retai, bet bûdavo nuostabu. Po truputá paþinome vienas kità.
Kartà jis pakvietë paðvæsti á jo kolektyviná sodà. „Su draugais ir draugø merginomis“- tada sakë man, nes að vis primindavau tà susitikimà, kai man teko bendrauti su visais jo draugais, ir mudviem neliko laiko. Vis tik ðventë vyko kiek kitaip- vëlei buvo daug draugø, beveik në vienos panos.. Maniau, kad viskas nueis veltui, nerasim minutëlës likti dviese... Pagelbëjo jo draugai- susiprato ir leido mums linksmai leisti laikà buèiuojantis, ðnabþdant viens kitam á ausá ávairius þodelius.
Tapom pora greièiau nei patys tai suvokëme. Dar nebuvo tvirtø meilës prisipaþinimø- vis kartojau, kad kol nebûsim garantuoti, to nesakytumëme. Uþtat prisipaþinimai apie meilæ, man ,rodës ir taip liejosi per kraðtus- ávairios smulkmenos, kitoks dëmesys, kuriuo mane Jis apipylë, mane dþiugino...
Deja, neilgam. Praëjus porai mënesiø, ávyko lemtingas vakarëlis, po kurio mûsø keliai iðsiskyrë. Ðventëm pas jo bièiulá. Linksmas vakarëlis, gera kompanija, daugybë alaus. Rodos, ko dar reiktø. Bet ne reikëjo tada dar ko nors, visko buvo per daug. Maniðkis iðgërë per daug, pripylë pilnas grindis alaus, ëmë mane kone viduryje aikðtelës nurenginëti... Jo draugai greitai susigaudë, kad tuoj dël Jo kils rûpesèiø, ir iðlydëjo Já namo- gyveno kaimynystëje. Man buvo prisakyta likti vakarëlyje, nes vienos në uþ kà namo nepaleis.
Jis iðëjo, likau viena, pusiau paþástamø þmoniø bûryje. Manæs buvo atsipraðinëjama- iðgëræ Jo bièiuliai vis prisiekinëjo, kad Jis taip neadekvaèiai elgiasi tik, kai padaugina. Balius tesësi, man neleido nuobodþiauti... Vakarëlio ðeimininkas kiek persistengë ir mane, kaip geriausià jo draugo merginà ápareigojo iðvesti pastaràjá laukan prablaivëti.
Taigi sëdëjau lauke ir blaiviau þmogø, kuris buvo net ne mano vaikinas. Ðnekinau já. Ilgainiui berniokas atkuto, ëmë taukðti apie mokslus, draugus, kaip negali rasti merginos, ir staiga... Nei ið ðio nei ið to ëmë ir pareiðkë- „Þinai, neturëèiau tau to sakyti, Jis tave tikrai baigia ásimylëti. Pats sakë... Bet tu bûk su juo atsargi, jis pusantrø metø turi panelæ. Pameni kaþkas neseniai skambino(kaþkam Jis neseniai teisinosi, kad nieko blogo nedaro, kad viskas gerai, ir jis gerai elgiasi), tai buvo ji- Julë“... Nepamenu, kà ten kalbëjau toliau, bet tà vakarà baigiau gerti visà likusá alø... Norëjau prasmegti skradþiai, pykau,.. Netgi troðkau atkerðyti.. Ir atkerðijau- nors pati labiau nukentëjau nuo to kerðto.
Kerðijau að tik labai áskaudinto þmogaus logikai suprantamu bûdu, kuris dabar man kelia ðypsenà- padariau kvailystæ. Tam vaikinui, kuris viskà iðpliurpë, pasiûlius draugystæ- sutikau. Net likau nakvoti jo namuose, jo kambaryje, jo lovoje. Tiesa, nieko be buèinio berniokas taip ir negavo, ir negalëjo gauti... Nebuvau ir nesu pasileidusi...
Ryte susitikus su vaikinu jam nieko nesakiau, jo bièiulis irgi tylëjo- pati papraðiau, pasakiusi, kad pasakysiu pati- nors në nemaniau su tuo vaikinu draugauti.
Tà paèià dienà paraðiau Jam- savo mylimajam, kad noriu skirtis,- nepasakiau kodël. Jis pats suþinojo, Vëliau net þinutæ atsiuntë esà esu maþvaikë, esà galëjau prisipaþinti ir jis bûtø supratæs...
Keista, ar ne. Juk jei jau þmogø myli, tai kitam lengvai neatiduotum. O gal vaikinø kitokia logika?

Tada jauèiausi beprotiðkai kalta. Vis ilgëjausi jo, bet paraðyti ir atsipraðyti taip ir neiðdrásau. Bailu. Vis tik ar galima atleisti man uþ toká poelgá- vis kartojau, manydama, kad galbût tai buvo vienas ið tø iðbandymø, kai vaikinai tikrina, ar mergina tikrai myli.
Apsirikau... Vos po poros savaièiø sutikau Já gimtojo miesto gimtadienio ðventëje, apsikabinusá þavià blondinæ, besiðypsantá... Gal tai ir buvo Julë?.. Neþinau.
Prabëgo daug laiko, daug màsèiau apie tai. Kartkartëmis iðkylantys prisiminimai ið mûsø draugystës laikø man perða nuomonæ, kad visgi nebuvau kalta. Juk jo tëvai net nenutuokë, kas að, kai susipaþinom. Vis teiravosi ið kur paþástu tuos vaikinus, net neklausdami ar nesu jø sûnaus panelë. Kai jo draugai prisijungdavo prie mûsø, jis elgdavosi labai ðaltai.
O ir vienas keistas ávykis, praëjus porai metø nuo iðsiskyrimo... Pamaèiau já automobiliø turguje, kur jis pardavinëjo savo svajoniø maðinà- vyðniavà BMW. Pastebëjau iki skausmo paþástamus veido bruoþus, kuriuos buvo kiek iðdarkæ spuogai. Pamaniau, kaip jis reaguos, kai iðvys mane prieðais savo maðinà- apsimes nepaþástàs, ar iðvysiu kaltinantá þvilgsná, o gal man bus suteikta vilties... Nenutiko nieko panaðaus, nespëjus prieiti, jis atbulomis rovë ið vietos ir nurûko á prieðingà turgaus pusæ...
Ádomu- jautësi kaltas, nes draugavo su kita... Ar negalëjo manæs matyti, nes pernelyg neapkentë... nesuþinojau ir matyt nesuþinosiu...

Bet verèiau manysiu nesanti kalta, man taip lengviau. Be to pats laikas suteikti vilties kitiems vaikinams. Nors kol kas að jø vengiu ir bijau... Nepasitikiu savimi, ir jais... Gal praeis... kitaip tapsiu vieniðe- jau ir taip uþsiverèiau mokslais, kad nereiktø prisipaþinti, kad vengiu draugystës. Juk mokslai tokia puiki dingstis, kai reikia atsakyti á klausimà kodël dar neturiu poros.

Linksmas.net
Paraðytas: Gyvenimas > Buvusieji arba Ex
Reklamukas

1447.20 Lt

Uþsiregistravæ nariai reklamø nemato. Registruotis galite èia.

Greitas redagavimas
svelnutele
Paraðytas: 2006 12 26, 12:20 pm Atsakyti su citata
Ásijauèiantis Amþius: 18 Praneðimai: 60

1172.70 Lt

O man buvo taip...
susiradau faina vaikina ir siaip mes su juo labai gerai bendravom,bet viena diena as ji pamaciau su kita besibuciuojancius iskart palikau ir viskas... jis manes atsiprasinejo o as jam pasakiau "dink man is akiu" ir viskas. Maniau jog ji mylejau, bet susiradau dar fainesni ir istikimesni vaikina.

mazyciuke
Paraðytas: 2007 06 21, 10:33 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amþius: 17 Praneðimai: 133

3925.80 Lt

Svajûne.. nemanau, kad tu buvai kalta..bent jau is tavo pasakojimo tikrai atrodo, kad nesi.... tas vaikinas nebuvo vertas taves.. netiki, kad toks zmogus butu buves vertas buti salai taves visa likusi gyvenima... juk jis tikriausiai butu pabeges pirmai pasitaikiusiai progai....ir galiu pasakyti kad tik siluma kito zmogaus, gali uzgydyti tokias zaizdas... prisileisk vaikinus.. ne per arti... leisk jam siekti tave.. jei tikrai patiksi jis labai atkakliai sieks taves, nes jam aciam bus malonu... tikiuos ad tau pasiseks ir rasi nuostabu zmogu salia saves Wink

svelnutele... niekada nepainiok tokiu dalyku kaip simpatija. isimylejimas ir meile...

eLiL
Paraðytas: 2008 01 07, 7:14 pm Atsakyti su citata
Patyræs forumietis Praneðimai: 560

9359.00 Lt

Svajûne..
NA að manau kad jis tikrai taves nevertas!
Ir dar kai pasakei, kad jis nubëgo á kità turgaus pusæ man atrodo, kad jis suprato jog pasielgë labai kvailai, ir dar gali bûti, kad tave tebemyli ir labi galisi..
Tau tikrai reikëtø prisileisti vaikinus, nevisi tokie.. Wink
Sekmës Tau gyvenime Tu tikrai susirasi savæs vertà þmogø, nebûtinai vaikinà, gal labai gerà ir artimà draugà.. Cool

raminta
Paraðytas: 2008 01 07, 7:25 pm Atsakyti su citata
®espect Amþius: 13 Praneðimai: 1418

34987.00 Lt

Svajûne Shocked Net sunku patikëti, jog èia tikra istorija. Tu gal raðytoja? Nors, gal ir ne pats maloniausias ávikis, bet man buvo labai malonu skaityti. Taip raiðkiai paraðyta, kad að vaizduotëje viskà maèiau. Pasaka Clap o dël ávikio, tai nepergyvenk, jis nebuvo vertas Tavæs. sakmës Tau Wink

Kaukoliux
Paraðytas: 2008 01 07, 8:05 pm Atsakyti su citata
Patyræs forumietis Amþius: 18 Praneðimai: 467

5310.80 Lt

Na labai uþjauèiu tave dël tokios istorijos tikiuosi rasi þmogø kurá mylësi Wink ir tave labai mylës Wink

Seven
Paraðytas: 2008 01 23, 12:03 am Atsakyti su citata
Apðilinëjantis Amþius: 20 Praneðimai: 28

179.90 Lt

Aplodismentai Clap Nevisi megsta pasipasakoti. Pagarba Wink O vaikinukas, tai negeras apgaudinejo Piktas

MuOn
Paraðytas: 2008 01 23, 3:55 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amþius: 15 Praneðimai: 205

6665.50 Lt

Svajûne, èia rimtai tikra istorija? Nes skaitant tai neatrodo kaþkaip kad ji tikra...Vikskas taip paraðyta graþiai..nu neþinau Very Happy
O tas vaikinas tai irgi asilas, juk galëjo pasakyti kad turi mergà...
Ai visi jie tokie.
Karoèe bus tø vaikinø. Wink

Stille.
Paraðytas: 2008 01 23, 9:35 pm Atsakyti su citata
Apðilinëjantis Amþius: 14 Praneðimai: 32

862.60 Lt

Kol dar amþius toks belekoks tai neverta þiûrët á santykius rimtai ;} Neverta tikëtis ir kaþkà ásivaizduoti. Ta draugystë bet kokiu atveju netruks tiek ilgai kiek norisi, o po to bus skaudu kai teks iðdavystæ patirt.

SimO*
Paraðytas: 2008 01 23, 11:02 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amþius: 17 Praneðimai: 84

2974.00 Lt

Bet pesimizmas dar nelaimejo nei vieno musio...

Dargo
Paraðytas: 2008 01 26, 1:01 pm Atsakyti su citata
Patyræs forumietis Amþius: 18 Praneðimai: 334

13508.60 Lt

Karðtà vasaros dienà retkarèiais ðmësteli mintis apie þiemà. Þiemà, mintys skrajoja apie vasarà.. Mano nuomone, kad vienatvës laikotarpá galima prilyginti þiemai (nes þiemà vasaros laukiama labiau, nei vasarà þiemos) taip norisi panelës, atrodo esi bet kà pasiryþæs dël to padaryti. Panelës paieðka ir "kabinimas" - pavasaris.. galiausiai ateina vasara, rimta draugystë. Viskas graþu ir gera, bet kaip ir minëjau vis pagalvojama apie þiemà, vienatvæ.. Taigi ruduo - iðsiskyrimo metas, daug laisvo laiko, bet deja ir nusivylimo. Taip kelis kartus ðis laikø ratas apsisuka (kaip kam), ðiam periodui manau tiktø pavadinimas "IÐSILAKSTYMAS" Vëliau ganëtinai subræstam ir pasirenkam kur gyventi, ten kur visada ðilta (gyvenimà drauge) arba gyvenima kur visada ðalta (vieniðo þmogaus gyvenimas). O nepatyræs "Iðsilakstymo" þmogus daþniausiai neþino kur jam geriau, tai ir laksto kur ðilta, kur ðalta, kur ðilta, kur ðalta, taip visà gyvenimà neranda vietos..

Draugystës, iðsiskyrimai man tëra natûralus procesas, kaip ir metø laikai, todël nevengiu draugauti po skaudþiø nusivylimø, o apie ex drauges nieko blogo pasakyti negaliu, nes tai man suteikë daugiau gero nei blogo. Na ir iðsiplëtojau- sorry Very Happy

Nightlord
Paraðytas: 2008 05 16, 6:02 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amþius: 17 Praneðimai: 191

4323.20 Lt

MuOn raðo:
Svajûne, èia rimtai tikra istorija? Nes skaitant tai neatrodo kaþkaip kad ji tikra...Vikskas taip paraðyta graþiai..nu neþinau Very Happy
O tas vaikinas tai irgi asilas, juk galëjo pasakyti kad turi mergà...
Ai visi jie tokie.
Karoèe bus tø vaikinø. Wink

Tavo informacijai ne visi Laughing

mixiux
Paraðytas: 2008 05 25, 3:26 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amþius: 17 Praneðimai: 76

2384.50 Lt

Prieð gal kokias keturias savaitës buvau ásimilëjes vienà merginà ir jinai irgi mane buvo ásimylëjus, bet pasirodë kad ji manimi tik naudojosi o iðtikrøjø jinai turi dar dvi tokias aukas kaip að, o dabar að su ja jau nebedraugauju ir nemanau kad dar greitai su jà kalbesiuos.

Eovyna
Paraðytas: 2008 05 25, 3:46 pm Atsakyti su citata
Patyræs forumietis Amþius: 17 Praneðimai: 550

5272.30 Lt

Aukos mat. Very Happy Ið pradþiø susiþinok apie merginà daugiau, kad nekentëtum po to. Razz Prieð mënesá mylëjai, o dabar nebe. Nesimëtyk tokiais þodþiais. Ji tau patiko, tave kaitino arba þavëjo. Meilës, ásimylëjimo taip greit neiðvëdinsi. Razz

Dargo, skirtingai nuo tavæs, man geriausias metas yra ruduo. Myliu patá rudená ir tuo metu lengviau ir dosnaiu dalinu meilæ. O vasara man visad per trumpa ir man nesiasocijuoja su rimtesniais santykiais. Smile
Ir savo ex esu dëkinga uþ prisiminimus ir visus potyrius. Nesigailiu nei vienos pralietos aðaros, nei vienos akimirkos. Visa kas vyko - vedë mane á ðià dabartá.

Dargo
Paraðytas: 2008 06 03, 8:06 pm Atsakyti su citata
Patyræs forumietis Amþius: 18 Praneðimai: 334

13508.60 Lt

Að neminëjau kada að labiausiai spinduliuoju jausmus, tik prilyginau ðá procesà metø laikams Very Happy

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11
Jûs negalite raðyti naujø praneðimø á ðá forumà
Jûs negalite atsakinëti á praneðimus ðiame forume
Jûs negalite redaguoti savo praneðimø ðiame forume
Jûs negalite iðtrinti savo praneðimø ðiame forume
Jûs negalite dalyvauti apklausose ðiame forume

Hey.lt