Diskusijos Gyvenimas

Buvusieji arba Ex

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 02:33

Perskaičiau tą istoriją, nepasigailėjau nors tikri ilgas pasakojimas. Meilė visiškai pakeitė žmogų, o šiaip tai nelabai jam pasisekė... Sunku mylėt vieną, bet būt su kita...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 04, 01:32

Pas mane buvusiuju nebuvo. Buvo tik klaidos :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Spa 02, 18:15

Žodžiu buvo toks grybas, su kuriuo metus pradraugavau. Taip-pradraugavau. Tas laikas ir buvo tiesiog laiko stūmimas. Ilgiau pabendravus jau supratau, kad šito žmogelio aš nematysiu savo ateity. (net su klasiokėm diskutavom apie ateitį su bx, o aš jau gerai žinojau,kad jis, kuo jau kuo, bet mano vyru tikrai netaps;D). Kai išsiskyriau, vėl gi, pasirodė jo tikrasis veidelis. Tfu, išvis tas žmogus turi labai bjaurų charakterį ir jį mėgsta demonstruot. (nesakau,kad mano idealus o.o) Kai draugavom, atrodo ir normaliai viskas buvo, bet tas vulgarumas, tas nesiskaitymas, iškrypimai, melavimai. Gaila tik jo tėvų... ir pastangų bebandant padaryti prasmingą jo gyvenimą :kill:
O apie lovos reikalus iš vis nekalbėsiu;D (gal tik truputį..) labai nevykęs buvo, nežnau,gal patobulėjo, kiek girdėjau nemažai bobų turėjoxD Bet su dabartiniu absoliučiai nėra kas lygint :lovegif:

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 02, 20:58

Jaučiausi blogai. Man patikdavo su juo būti, visada turėdavome ką šnekėti, tačiau viskas pasikeitė per vieną vakarą, kai jis stipriai atšalo ir kitą dieną pasakė, kad mums reikia pertraukos. Aišku aš laukiau atsakymo, nenorėjau skirtis kažkaip:) praėjo savaitė su puse ir jis parašė, kad nori susitikti, aišku, sutikau, galvojau viskas bus gerai, bet deja nieko gero nesigavo. Nebelipo tiesiog.:) aišku palygint kaip aš su juo elgiausi(tikrai negražiai), tai to ir reikėjo tikėtis, bet aišku tada to nesupratau:) bet buvo kaip buvo. Dabar negaliu skųstis, turiu ištikro žymiai geresnį, protingesnį, man su juo gera, ir nebenoriu nei knistis po senus laikus, nei laukti geresnių.:)) esu laiminga.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2012 Spa 03, 11:14

Man tai ištikro juokinga, kai exas manęs net pasisveikint nesugeba, išsiskyrėm atrodo gražiai, po išsiskyrimo dar susirašinėjom draugiškai, o gatvėje apsimeta, kad nemato. Atrodo, abu po išsiskyrimo nelikom įskaudinti, bet kai taip vyksta, tai net nusijuokiu. ;D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių