Buvusieji arba ExTurėjau kelis.Vienam ypač šiltus jausmus jaučiau,bet supratau,kad tas žmogus niekada manęs nesupras ir nevertins taip stipriai,kaip aš jį vertinu.Išsiskyrėm praitą žiemą,bet dar dabar viską pamenu,ganėtinai gilus sukretimas buvo.Vakar jis man parašė vėl.Iš esmės skaudu dar vis žiūrėti į jo nuotraukas ir prisiminti skausmą.Bet tai normalu...
skaudžios akimirkos skirtos tam , kad laimingas akimirkas padarytų dar laimingesnėmis..... ![]() nesu as patyrus tokiu skaudziu akimirku
![]() ![]() ![]() Kai išsiskyrėm buvo biškel taip ant širdies negera, bet dabar kažkaip ramia širdim ir frazėm persimetam ir net neskauda žiūrėt, jei su kita panele pamatau
![]() Bet jaučiu man tas išsiskyrimas psichiką paveikė ![]() ![]() ![]() ![]() Na su vienu tai tik didelių pastangų dėka sugebu išspaust "Labas" . Buvo labai skaudu kai išsiskyrėm, nors nebuvo jokių "ragų statymų", išsiskyrėm ir tiek... O su antruoju esam draugai, puikiai sutariam. Žinau, kad jam buvo labai skaudu kai išsiskyrėm, todėl nesiryžau iškart nutraukt bendravimo. Kartais norisi nebebendraut , nes skaudu kartais būna girdėt , kad jam sunku be manęs ir pnš, bet nepavyksta :)
neliūdėjau del nei vieno.
Visus paliaku aš ; D tik neperseniausiai atsirado vienas kuris mane paliks bet aš jo tikrai nepaliksiu ; D Labai jau patinka ; D Na čia kol kas tokia mano nuomone, žiūrėsim kad bus toliau. Aš savo istorijų VISŲ nerašysiu. Tiesa, nerašysiu nei vienos, nes nelabai noriu, kad kas nors kištųsi į mano asmeninį gyvenimą. Kas mano, tas mano!
Jauni žmones juk dar. Kam verkt ir savo nervus gadint dėl tų, kurie neverti. Kokia meilė... ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |