Diskusijos Gyvenimas

Buvusieji arba Ex

Vartotojo avataras

mazyciuke

Dalyvis

Siauliai

6,146.48 Lt

Standartinė » 2009 Bal 05, 18:53

tkriausiai tik vieną savo ex norėčiau išvis ištrinti.. nors draugystė su juo man buvo kaip ilga ir kankinanti pamoka "ko negalima daryti draugaujant"... šiaip.. dabar du vaikinai mane kankina... vienas gyvena šalia, myli mane, rūpinasi... o kitas... gyvena už jūrų marių ;) ir vis dėlto kad ir kaip suvokiu, jog neimanoma būt su juo ir draugauju su tuo kuris šalia, aš ilgiuosi to užsienietuko.... kvaila.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 13:04

Iškepiau vakar naują exą..
Jis man skambina net šnekėt negaliu apsižliumbiu..
Atėjo paskui labai geras draugas apramino pašnekėjo su juo paprašė, kad kurį laiką neskambintu ir mane į kiną nusivedė tai labai nuotaiką pataisė ;D
Su drauge einam vakar tai ji sako gaila man Lauryno. Aš sakau tilk tu tiktai, nes vėl verksiu.
O šiaip iš trijų exų sueinu šiek tiek gal su vienu..

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 13:09

Aršūre, tu tikrai gali romaną parašyt. 11 metų žmogus jau tiek nuotykių turėjus :D

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 13:24

Nū dar nerašysiu :D

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 13:41

Cascades rašė:vajė. gyvenime su niekuom dar šiltų jausmų nepuoselėjau. baisūs nusivylimai iš visų šitų istorijų reiškiasi. o dar neturiu to sielos gaivintojo veikiausiai dėl baisiai tankios dienotvarkės. net nėra kada akiratį plėst vaikiukų srityje. klasės, užklasinės veiklos asortimentas toks siauras. nežinau. neieškau. tikiu, kad visgi randa tas, kas neieško. ateis pati ta meilė. tikra meilė. man, nepykit žmonės, labai juokingai atrodo, kai taip susieina žmonės tik todėl, kad 'jau amžius' ir 'kiti taip daro'. kitaip tariant, 'dėl linksmumo'. niekaip nesuprantu, kaip galima atiminėt kito žmogaus laiką, siurbtis į jo lūpas, žaist jo sąmone 'dėl linksmumo'. gal pasirodysiu konservatyvi, bet vertinu tikrą ryšį, tikrus jausmus, o ne mašinalį dviejų hormonų apsėstų žmogystų 'susibendravimą'. aišku, gal bergždžia man šnekėt nieko nepatyrus, bet tai, ką matau iš šalies, būtent tokį vaizdą sudaro.

Tokia ir turi būti draugystė :] Aš taip pat nesuprantu to, kad žmonės pradeda draugauti po keli dienų pažinties, todėl, kad jau kiti draugauja ar panašių kitų priežasčių :]

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 16:46

Aršūrė rašė:Iškepiau vakar naują exą..
Jis man skambina net šnekėt negaliu apsižliumbiu..
Atėjo paskui labai geras draugas apramino pašnekėjo su juo paprašė, kad kurį laiką neskambintu ir mane į kiną nusivedė tai labai nuotaiką pataisė ;D
Su drauge einam vakar tai ji sako gaila man Lauryno. Aš sakau tilk tu tiktai, nes vėl verksiu.
O šiaip iš trijų exų sueinu šiek tiek gal su vienu..

žinok man lygiai taip pat buvo:DD
kai išsiskyriau su savo ex. tai blem, ašarų pakalnė buvo:DDD

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 17:04

Blee nesiseka jums su tom meilėm :D turėjau ir tebeturiu vieną meilę. 2metai jau bendraujam :P Viskas labai puiku, gražu, kartais pasipykstam, bet natūralu. Tik viena bėda greit bus.. ;// Ji vyresnė, todėl šiais metais baigia mokyklą ir išvažiuoja mokytis ;/ bleha ;/ Tikiuosi nebus pagundų, nebus kažko kas trukdytų. Ir ištversiu kaip nors vienus metus :play:

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 17:08

och, užuojauta.

Vartotojo avataras

marcys

Įsijaučiantis

Leipalingis

3,178.66 Lt

Standartinė » 2009 Bal 18, 21:09

mano pirmoji meile buvo 5 klasej :) klasioke labai isimylejau, ir ji mane. Daznai plepedavom susitike, rasinejomes kiaura para, bet po kokio menesio bendravimo ji pradejo bendraut su kitu, todel ir nebendraujam mes :) dabar ji labai prasigerus, prasirukius, kaip daugelis mano kaimelio mergaiciu :(

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 13:43

Nu va kaip būna :)

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 14:14

Cha.
Turiu naują Ex ;D Nuo užvakar.
Net nežinau dėl ko :roll:
Neįtemą taip parašė,ir fsio,o dabar jau su mano klasioke(ir jo klasioje ;D mes klasiokai) 'flirtuoja'.
Lmfao.Ankščiau labai geri draugai buvom,bet dabar tai jau nė labas rytais nesakom :dry:

Vartotojo avataras

Simmi

Aktyvus dalyvis

Kaunas

43.39 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 14:47

As noreciau,kad amno ex pagaliau paliktu mane ramybej :)
visko buvo ir pati nutraukiau santykius,turbut per daug demesio gavau is jo puses :)
dabar teko pasakyt,kad turiu nauja drauga,nes jis nuolat mane persekioja,rasineja zinute sir pa.,o padeti dar labiau apsunkina tai,kad jis mano brolio draugas ir nuolat "netycia" uzsuka i svecius...

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 16:45

Nesenai išsiskyriau su tokiu bx, bet nežinau, kažkaip jo taip labai ir nemylėjau... Na nesipykom susitarėm likti tik draugais, bet nežinau kodėl dabar žiauriai nekenčiu jo ir visai nenoriu su juo likti draugais ;DDD :lol:
Aš apskritai su savo ex nebebendrauju, nežinau kodėl... xD

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 14:35

svelnutele rašė:O man buvo taip...
susiradau faina vaikina ir siaip mes su juo labai gerai bendravom,bet viena diena as ji pamaciau su kita besibuciuojancius iskart palikau ir viskas... jis manes atsiprasinejo o as jam pasakiau "dink man is akiu" ir viskas. Maniau jog ji mylejau, bet susiradau dar fainesni ir istikimesni vaikina.

Na man buvo kažkas panašaus.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 15:02

Dabar su vienu tik bendrauju. :>
Kažkaip su kitais nutrūko ryšys.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien: