Diskusijos Gyvenimas

Tolerancija

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 20:57

tolerancija man - kito žmogaus nuomonės ir išvaizdos gerbimas. yra labai gerai pasakyta:

tolerancija - tai toks dalykas, kai pamatai mergina oranžiniu veidu ir baltom rankom, ir pasilaikai savo nuomone sau.

tai va toks dalykas man ir yra ta tolerancija. šiaip nelabai toleruoju visokius emo, gotus ar va tokias mergaites oranžiniais veidais, man paprasčiausiai negražu, bet dažniausiai nutyliu tai, ką galvoju, nes man atrodo dažnai ir į galvą gaučiau už savo nuomonę apie tokius žmones. :}

--------------------------------------

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:01

Nu aš galiu pasakyti kad esu tolerantiška.Kažkaip man giliai px kaip kiti atrodo. :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:29

candella. rašė:tolerancija man - kito žmogaus nuomonės ir išvaizdos gerbimas. yra labai gerai pasakyta:

tolerancija - tai toks dalykas, kai pamatai mergina oranžiniu veidu ir baltom rankom, ir pasilaikai savo nuomone sau.

tai va toks dalykas man ir yra ta tolerancija. šiaip nelabai toleruoju visokius emo, gotus ar va tokias mergaites oranžiniais veidais, man paprasčiausiai negražu, bet dažniausiai nutyliu tai, ką galvoju, nes man atrodo dažnai ir į galvą gaučiau už savo nuomonę apie tokius žmones. :}

Vat vat. Aš tik pažiūriu ir nutyliu. Nu jai patinka, tai ką padarysi? Be to, jos kūnas ir tt, tegul daro ką nori, jeigu dažosi daug, reiškias jai patinka, ir kodėl kiekvienas .. turi praeiti ir leptelti kažką nemalonaus? :]

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:32

MuOn rašė:ir kodėl kiekvienas .. turi praeiti ir leptelti kažką nemalonaus? :]

Kad įkrėstų proto. :up:
Btw, nebūtinai ... (wait)

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:34

O kas tada yra "proto įkrėtimas"?
Galbūt tai būtų galima suprasti kaip bandymą įpiršti žmogui kitokią nuomonę? :]

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:40

žinoma, kartais šioks toks leptelėjimas padėtų suprasti žmogui kaip jis atrodo (pvz kalbant apie merginas, oranžiniais veidais ir baltomis rankomis), bet tas leptelėjimas turi būti protingai apgalvotas ir argumentuotas, o ne eilinis "žiurke, nusitrink šūdą nuo veido". tokie tik sukelia konfliktus, o jos pradeda galvoti, kad joms dar ir pavydi dėl tariamo jų "grožio".

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:41

Eik jau, kaip pasakysi.. įkrėsti proto. : DDD
Nu gal tai panai taip patinka, ji sau graži, kodėl tu turi eidamas gatve eiti ir specialiai ją įžeisti? Išvis, tokius tik daužyt reiktų už tokius dalykus. :]
P.S sutinku su Candella

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:44

tai skaitos jei nenutyli ką reiktų, o tiesiog pasakai savo nuomonę į akis, esi nebetolerantiškas? ; o

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:45

pittule, aš ir sakau, kad savo nuomonės išsakymas turėtų būti sveikai pateiktas, TOLERANTIŠKAS ir argumentuotas, o ne eilinis "žiurke, nusitrink šūdą nuo veido". (vėl pasikartojau)

MuOn,
daužymas jau irgi būtų ne tolerancija. :}

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:46

Nee, tiesiog nebūtina eiti ir šlykščiai viską riktelt. :]
Ir išvis, kam kažkokiai nežinomai panai eiti ir patarinėti kaip ji turi atrodyti? Suprantu, jei pažįstamai.. Bet aš kalbu apie visiškai nepažįstamą žmogų.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:47

"žiurke, nusitrink šūdą nuo veido".

:up: čia, topinė frazė... Vat taip kalbantiems tai tolerancijos neturiu. Nors...kaip bebūtų keista, daug tokių personų esu mačiusi, kurie bandytų krėsti proto (: D) replikomis.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:48

dar gerai, jeigu replikomis bando proto įkrėsti, čia dar nieko, bet kai pradeda veiksmais ir muštynėmis, tada geriau bėgt.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:48

candella. rašė:pittule, aš ir sakau, kad savo nuomonės išsakymas turėtų būti sveikai pateiktas, TOLERANTIŠKAS ir argumentuotas, o ne eilinis "žiurke, nusitrink šūdą nuo veido". (vėl pasikartojau)

MuOn,
daužymas jau irgi būtų ne tolerancija. :}

Šitą žinau, taip ir galvojau kad užklius kam nors :D
Nepriimkit taip giliai, čia tik šiaip.. :D

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:50

Tai nuo replikų košė ir užverda, mat dažniausiai žmonėms nepatinka,kai kritikuojama jų išvaizda ir jie puola atsikirtinėt. O jei panelė jautresnė...ghm...pažįstu vieną merginą, kurios tokios "replikos" vos iki savižudybės nenuvedė. Ir iš pažiūros ji nebuvo laaaabai jau jautri. Ilgainiui tiesiog daėda...kai pasipasakojo man,pašiurpau.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 21:52

na aš turėjau omeny, ne tai, kad iš oro nepažįstamai merginai ir kai tavęs niekas neklausia, bet ta prasme kai tiesiog kalbi ir sakai viską na ką galvoji ir bet kuriuo atveju, kai mandagiai pasakai bet kartais gal skaudžiau negu "žiurke, nusitrink šūdą nuo veido" tai būna žmogui.. ; )

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių