Diskusijos Gyvenimas

Tolerancija

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 11:45

Mano manymu,tolerancija,tai žiūrėjimas pro pirštus į įvairius dalykus,kurie tau nepatinka....Aš nesu itin tolerantiška,žmonėms,kurie tokie nėra man.Taip pat netoleruoju tokių dalykų,kaip gėjų propagandos vaikų akivaizdoje,bei pedofilijos.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 11:47

pittule rašė:bet nu pvz vėl prikibsiu, lezbietės, čia gi nukrypimas ištikro nuo žmogiškų normų, juk na kodėl nesukūrė moters ir moters, o sukūrė vyrą ir moterį, kaip galima tai toleruot..?

O, leisk paklausiu,kas nustatė tas žmogiškas normas?
Tos normos... Galbūt gėjams, lesbietėms, mes esame keisti. Galbūt mes esame keisti kitoms tautoms, dėl savo pažiūrų...
O su kuo gyventi ir atsiprašant,su kuo miegoti - tai jau kiekvieno asmeninis reikalas.
daug didesnis nukrypimas nuo normos yra tada, kai pasaulį statome į savo standartus.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 12:17

atsiprašau, bet šitas žmogiškas normas nustatė pasaulis.. aš dar kartą pasikartosiu kodėl tada nėra moteris+moteris, arba vyras+vyras..? visada būdavo moteris+vyras. kas nors kad kur gamtoj tos paties lyties gyvūnai "miegotų kartu"?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 12:26

Aš čia truputį nutrauksiu jus, nepykite. : D

Tai aš toleranciją suprantu, na galbūt gali pavadinti ir kantrybe, kai pvz kas nors žiauriai nusišneka (pvz aš dabar : D), o tu tyli, ir nieko nesakai. Neįžeidinėji kitų, nu ir aišku esi mandagus ir visa kita. Aš turbūt nesu laabai tolerantiška, nes dažnai pasakau ir tą, ką reikia, ir tą ko nereikia. : )

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 13:56

pittule rašė:atsiprašau, bet šitas žmogiškas normas nustatė pasaulis.. aš dar kartą pasikartosiu kodėl tada nėra moteris+moteris, arba vyras+vyras..? visada būdavo moteris+vyras. kas nors kad kur gamtoj tos paties lyties gyvūnai "miegotų kartu"?

O aš pažįstu kitokį pasaulį - kur visi esame lygūs... Matyt, esame iš skirtingų pasaulių, d e j a.
Aš nepakeisiu Tavo nuomonės - net nesistengiu. Tik ateičiai palinkėsiu priimti žmogų tokį, koks jis yra.
*Tolerancija - geriausia religija.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 16:50

Kodėl užuot ieškoję, kuo mes skiriamės vieni nuo kitų, nepaieškojus panašumų? Galima pradėti kad ir nuo to, kad visi mes esame Žmonės.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 18:19

na aš irgi nesistengiu pakeist tavo nuomonės.Ir priimu ją, o dėkui už palinkėjimą,bet manau vistiek visada liksiu kokia esu.. žmonės nesikeičia, ir stipraiai laikosi savo įsitikinimų. ; )

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 18:24

pittule rašė:na aš irgi nesistengiu pakeist tavo nuomonės.Ir priimu ją, o dėkui už palinkėjimą,bet manau vistiek visada liksiu kokia esu.. žmonės nesikeičia, ir stipraiai laikosi savo įsitikinimų. ; )

nesutinku.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 18:28

nėra taisyklės be išimčių, bet pagrinde nesikeičia. ; ) na bent jau aš nelabai girdėjus esu pavyzdžių kad žmonės pasikeistų..

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 18:33

Tai imsiu ir papasakosiu vieną istoriją :] gaila, gerai pasakot nemoku ir pamenu nebe ką
Prieš porą metų mergaitė galvojo,kad pasaulis turi būti būtent toks, o ne kitoks.
Bet atsirado vienas žmogus, tarkim, pakeitęs jos pasaulėžiūrą - ji suprato,kad nėra vien juoda ir balta, yra ir kitos spalvos, kaip ir yra visokių žmonių.
Kažkas jai šovė į galvą, kad ji turi stengtis padėti tiems, kuriuos skriaudžia ir dažniau išklausyti - anksčiau ji nieko nesiklausydavo, tik tvirtindavo,kas jai atrodė teisinga. Ji prarado dalį jos pasikeitimo nesuprantančių draugų - tapo kitu žmogumi.
Tai tikras įvykis, bet moralas tame,kad kartais mus pats gyvenimas pakeičia. Norime,ar ne...
Kartais.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 18:40

.(Smile). rašė:Tai imsiu ir papasakosiu vieną istoriją :] gaila, gerai pasakot nemoku ir pamenu nebe ką
Prieš porą metų mergaitė galvojo,kad pasaulis turi būti būtent toks, o ne kitoks.
Bet atsirado vienas žmogus, tarkim, pakeitęs jos pasaulėžiūrą - ji suprato,kad nėra vien juoda ir balta, yra ir kitos spalvos, kaip ir yra visokių žmonių.
Kažkas jai šovė į galvą, kad ji turi stengtis padėti tiems, kuriuos skriaudžia ir dažniau išklausyti - anksčiau ji nieko nesiklausydavo, tik tvirtindavo,kas jai atrodė teisinga. Ji prarado dalį jos pasikeitimo nesuprantančių draugų - tapo kitu žmogumi.
Tai tikras įvykis, bet moralas tame,kad kartais mus pats gyvenimas pakeičia. Norime,ar ne...
Kartais.

su šituo tikrai galima sutikti.. čia būtent ta taisyklės išimtis kuri įvyksta kartais.. bet jei žmonės sugebėtų dažnai pasikeist nesuprastų kas yra, nors aišku gal pasaulyje būtų gražiau.. bet.. : )

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 20:56

lengwai rašė:Kodėl užuot ieškoję, kuo mes skiriamės vieni nuo kitų, nepaieškojus panašumų? Galima pradėti kad ir nuo to, kad visi mes esame Žmonės.

:up:

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 00:59

pittule rašė:atsiprašau, bet šitas žmogiškas normas nustatė pasaulis.. aš dar kartą pasikartosiu kodėl tada nėra moteris+moteris, arba vyras+vyras..? visada būdavo moteris+vyras. kas nors kad kur gamtoj tos paties lyties gyvūnai "miegotų kartu"?
Pažiūrėk "Now I Pronounce You Chuck And Larry". Gera komedija, bet kartu ir parodo, kokie žmonės yra kvailiai nusisukdami nuo seksualinių mažumų. Be to, paskutinėj scenoj labai gražiai pasako, kad kai kurios rūšys gyvūnų dauginasi ir su savo lyties atstovais : )

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 11:16

Dėkui už rekomendaciją ; )ir na aš ne nuo jų netai kad nusisuku tiesiog man nepatinka tai ir tiek nesugebu to toleruot... ; )

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 13:00

"Kai kurios rūšies gyvūnai dauginasi ir su savo rūšies atstovais."Deja,žmonėms tai biologiškai neįmanoma kol kas.Arba aš atsilieku nuo gyvenimo....

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių