TolerancijaVisas rases, požiūrius ir pakraipas toleruoju, bet vat... Nežinau kaip išsireikšt. Dėl aprangos pas mane tikrai tolerancijos nėra (blush) Žmogus gali būt belekokio stiliaus, tik jo rūbai turi būt tvarkingi, švarūs, be jokio kvapo, o neplauta galva tai išvis baisu. Dar traumą varo išlindę stringai ir iš po maikutės iškritę lašiniai. Kad ir kaip ten būtų, paprasčiausiai tokių elementarių išvaizdos dalykų reikia laykitis.
jei man ir užkliūna kas nors, niekada to neišreiškiu garsiai su nepasitenkinimu. na, pvz eidama gatve nerėkiu 'oo, jis emo' ar dar ką nors. šiaip nelabai man trukdo emo, gotai, fyfos ar dar kažkas panašaus. tik tiek, kad nevertinu aš tokių dalykų, bet kad komentuočiau baisiai, tai taip nėra.
tik negaliu toleruoti žmonių, kurių paprašius ko nors nedaryti, jie vistiek daro tai toliau ir dar jaučiu dėl to pasitenkinimą, malonumą. as toleruoju kitokius zmones, nes pati visa gyvenima buvau kitokia. As turiu stiliu, bet kuris mano mieste randamas gal tik pas pora zmoniu, na taip zmones mane anksciu keike, dabar priprato, susipazino(na su stilium daznai buna charakteris), patikau ir dabar su daug zmoniu bendrauju, kaip ir mazai dabar kas keikia.x]
Man tolerancija - kito žmogaus nuomonės, stiliaus, orientacijos (lytinės, politinės ar dar kokios nors) ar dar kažko, kuo žmogus išsiskiria gerbimas. Netoleruoju netolerantiškų žmonių, kurie vos pamatę tuos paminėtus žmones pradeda staugt, kad jis kitoks, keikt jį ar mušt.
Vat pavyzdžiui, galėčiau pasakyt: Aš esu tolerantiškas ![]() Tiesiog pasilaikau sau nuomone del zmogaus neiprastos isvaizdos, pomegiu, poelgiu. Tik jei koks konfliktas liecia mane ar kitus zmones, kartais palaikau tam tikra puse. Nepatinka zmones, kurie kiste kisa savo nuomone, peikia mano sprendimus. Kiekvieno yra laisva valia gyventi pagal savo principus, laisvai mastyti.
Oo, tolerancija.
Kai man buvo 13-15 metų, juk buvo kieta eiti gatve su "chebra" ir ką nors gražiai apvaryt. O dabar net šlykštu prisimint. Stengiuosi toleruoti kitus žmones, ypač vyresnius. Man yra lame kai kokie gezai forsiukai 18mečiai eina gatve ir pasako ką nors, nesvarbu ar žertva ar oo pupike tjum, bet taip šlykščiai pasijauti. (Tokių atvejų dar nebuvo, tik nebent prieš kelis metus).
O vat pas mus Lietuvoje tokių debilų pilna, jau kokią aš neapykantą jiems jaučiu, tia net apsakyt neina. O dar žiauriau būna, kai pats yra totalus mulkis ir apvarinėja kitą žmogų..
Pvz yra netolerancijos atvejų ir šitame forume, net bjauru skaityt žinutes išties. (: Pas mus mokykloje, kai buvo tolerancijos diena (kaip tik prieš karantiną) , tai dėjo tokias megztas juosteles ant rankų ir reikėjo nešioti. Tai aš dar dabar ją nešioju, ji man nekliudo ir noriu kokius 6 mėn. išnešioti, bet kažin ar išeis, nes suplyšti gali. ;s
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Man venodai, kad su neplautais plaukais kokia klasiokė. Tokio dalyko nepatikimas nėra netolerancija. Mano tolerancijos ribos baigias, kai jau man pradeda kenkt, kai žmogus sau per daug leidžia bendraudamas su manimi. Hm...tai va.