Diskusijos Gyvenimas

Tolerancija

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 17, 22:01

nu pas mus ir taip c debilų klasė būdavo, bet nuo 7-8os klasės viskas normalizavos, o kai db paskaitai, o dar sako kuo toliau tuo anksčiau bręsta, rofl.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 17, 22:32

Toleruoju aš daug ką :D Man venodai, kad su neplautais plaukais kokia klasiokė. Tokio dalyko nepatikimas nėra netolerancija. Mano tolerancijos ribos baigias, kai jau man pradeda kenkt, kai žmogus sau per daug leidžia bendraudamas su manimi. Hm...tai va.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 16:27

Visas rases, požiūrius ir pakraipas toleruoju, bet vat... Nežinau kaip išsireikšt. Dėl aprangos pas mane tikrai tolerancijos nėra (blush) Žmogus gali būt belekokio stiliaus, tik jo rūbai turi būt tvarkingi, švarūs, be jokio kvapo, o neplauta galva tai išvis baisu. Dar traumą varo išlindę stringai ir iš po maikutės iškritę lašiniai. Kad ir kaip ten būtų, paprasčiausiai tokių elementarių išvaizdos dalykų reikia laykitis.

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 16:46

.(Smile). rašė:Patikėk,aš įsivaizduoju,kaip jie į viską pažiūrės po poros metų : D

Nepasikeisim... :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 17:13

AdolfinaHitler. rašė:pas mus šūlėj penktadienį tolerancijos diena. :P

Pas mus primadienį buvo tolerancijos diena.
Norintys 11tokai ir 12tokai vedė tolerancijos pamokas žemesnėms klasėms.
Fainai. Tik gaila nugaravusių pirmadienio normalių pamokų

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 18:43

jei man ir užkliūna kas nors, niekada to neišreiškiu garsiai su nepasitenkinimu. na, pvz eidama gatve nerėkiu 'oo, jis emo' ar dar ką nors. šiaip nelabai man trukdo emo, gotai, fyfos ar dar kažkas panašaus. tik tiek, kad nevertinu aš tokių dalykų, bet kad komentuočiau baisiai, tai taip nėra.

tik negaliu toleruoti žmonių, kurių paprašius ko nors nedaryti, jie vistiek daro tai toliau ir dar jaučiu dėl to pasitenkinimą, malonumą.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 19, 20:19

SummerGirl rašė:Nepasikeisim... :D

Deja, bet su amžium ir proto atsiranda daugiau ; )

Vartotojo avataras

Sayu

Apšilinėjantis

Visaginas

1,189.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 00:28

as toleruoju kitokius zmones, nes pati visa gyvenima buvau kitokia. As turiu stiliu, bet kuris mano mieste randamas gal tik pas pora zmoniu, na taip zmones mane anksciu keike, dabar priprato, susipazino(na su stilium daznai buna charakteris), patikau ir dabar su daug zmoniu bendrauju, kaip ir mazai dabar kas keikia.x] :rock: anksciau pati kitus keikdavau, o dabar toleruoju kiekviena, jei kas keikia issiaiskinam, bandau susikurti taiku pasauli aplink save.^^

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 00:31

O koks tavo stilius?

Vartotojo avataras

~Nightmare~

Įsijaučiantis

1,531.74 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 12:44

toleruoju viska išskyrus diskriminacija. nesvarbu koks žmogaus stilius jei jis nekenkia kitiem man irgi netrukdo :D

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 17:46

Man tolerancija - kito žmogaus nuomonės, stiliaus, orientacijos (lytinės, politinės ar dar kokios nors) ar dar kažko, kuo žmogus išsiskiria gerbimas. Netoleruoju netolerantiškų žmonių, kurie vos pamatę tuos paminėtus žmones pradeda staugt, kad jis kitoks, keikt jį ar mušt. :roll:
Vat pavyzdžiui, galėčiau pasakyt: Aš esu tolerantiškas :D

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 18:42

Tiesiog pasilaikau sau nuomone del zmogaus neiprastos isvaizdos, pomegiu, poelgiu. Tik jei koks konfliktas liecia mane ar kitus zmones, kartais palaikau tam tikra puse. Nepatinka zmones, kurie kiste kisa savo nuomone, peikia mano sprendimus. Kiekvieno yra laisva valia gyventi pagal savo principus, laisvai mastyti.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 19:52

Oo, tolerancija.
Kai man buvo 13-15 metų, juk buvo kieta eiti gatve su "chebra" ir ką nors gražiai apvaryt. :D O dabar net šlykštu prisimint. Stengiuosi toleruoti kitus žmones, ypač vyresnius. Man yra lame kai kokie gezai forsiukai 18mečiai eina gatve ir pasako ką nors, nesvarbu ar žertva ar oo pupike tjum, bet taip šlykščiai pasijauti. (Tokių atvejų dar nebuvo, tik nebent prieš kelis metus).
O vat pas mus Lietuvoje tokių debilų pilna, jau kokią aš neapykantą jiems jaučiu, tia net apsakyt neina. :D O dar žiauriau būna, kai pats yra totalus mulkis ir apvarinėja kitą žmogų..
Pvz yra netolerancijos atvejų ir šitame forume, net bjauru skaityt žinutes išties. (:

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 20:15

Pas mus mokykloje, kai buvo tolerancijos diena (kaip tik prieš karantiną) , tai dėjo tokias megztas juosteles ant rankų ir reikėjo nešioti. Tai aš dar dabar ją nešioju, ji man nekliudo ir noriu kokius 6 mėn. išnešioti, bet kažin ar išeis, nes suplyšti gali. ;s

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2009 Gru 21, 20:50

Kokios ten juostelės?

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių