Diskusijos Gyvenimas

Tolerancija

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 20:49

Aš nesu labai tolerantiška, bet stengiuosi toleruoti.
Kaip Clavicula_nox sakė jog tolerancija tai žiūrėjimas pro pirštus į įvairius dalykus,kurie tau nepatinka. Iš dalies taip.
Pati toleruoju ne tos pakraipos žmones(ir stengiuosi tėčiui įrodyti kad reikia juos toleruoti; D), juodukus, kitų nuomone(nors ne visada)...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 23:51

Netoleruoju melagių, dviveidžių, pasikėlusių, tų, kur gatvėj prašo centų ir po to varo alaus pirkt.
O tų, kurie atrodo kitaip, gyvena kitaip, mato pasaulį kitaip, nematau prasmės netoleruoti. Man čia tas pats kaip netoleruoti to, kuris nemėgsta apelsinų sulčių, nors aš mėgstu. : DD Ai nu nežinau

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 12:39

haiku rašė:Netoleruoju melagių, dviveidžių, pasikėlusių, tų, kur gatvėj prašo centų ir po to varo alaus pirkt.
O tų, kurie atrodo kitaip, gyvena kitaip, mato pasaulį kitaip, nematau prasmės netoleruoti. Man čia tas pats kaip netoleruoti to, kuris nemėgsta apelsinų sulčių, nors aš mėgstu. : DD Ai nu nežinau

aš tų taip pat

Vartotojo avataras

WaWa?!

Įsijaučiantis

Beveik Kaunas, bet dar nevisai...

1,310.94 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 16:37

Toleruoju homoseksualumą (savose ribose.) Tik ne tuos jų paradus :cry: emigrantus, jei jie stengiasi integruotis į visuomenę. Ir t.t.
Netoliaruoju bomžų (kurie tampa tokiais savo noru), rasistų (de*ilai :D ), visokių Kubilių, Baukučių, Salamakinų, kurių seime pilna. Ko dar? Nusikaltėlių recidyvistų. Daugiau nepamenu.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 18:35

Nemoku apibūdinti.
Tai turėjimas savo nuomonės, bet jeigu tai per daug žmogui aktuali tema, tai jos neišsakymas. Kalbant apie neigiamą nuomonę.
Arba tas pats apie elgesį. Jeigu tavo nuomonę ten porelė laižosi autike ir taip įnirtingai ten čiupina viens kitą, tai nemanau, kad kam malonu žiūrėti. Kiti net susijaudinti gali ;D whatever. nu tai jeigu tu ignoruosi, nors ir žinai, ir matai, kad tai vyksta, tai irgi tolerancija.

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 20:53

haiku rašė:Netoleruoju melagių, dviveidžių, pasikėlusių, tų, kur gatvėj prašo centų ir po to varo alaus pirkt.

mano mama irgi ant tokių siunta. :D

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 02:12

Kažkada mokykloj labai daug diskutavom apie tai. Ir priėjom išvadą, kad kai matai tau nepatinkantį žmogų ir to neparodai bei nepasakai, tai nėra tolerancija.

Būti tolerantiškam - priimti visus tokius, kokie jie yra. :sweeet:

Tada tai skambėjo kaip visiška nesąmonė, bet dabar suprantu, kad to galima išmokti. Mokausi priimti visus :love:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 03:29

o as per daug viskam tolerantiska...

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 16:13

Nu čia nerimtai, bet manau, kad tolerancija - tai toks dalykas,kai pamatai merginą oranžiniu veidu ir baltom rankom, ir pasilaikai savo nuomonę sau. :mrgreen:

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 16:18

Ksėnija. rašė:Nu čia nerimtai, bet manau, kad tolerancija - tai toks dalykas,kai pamatai merginą oranžiniu veidu ir baltom rankom, ir pasilaikai savo nuomonę sau. :mrgreen:

Tai vadinama nutylėjimu.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 16:26

Rūt. rašė:Tai vadinama nutylėjimu.

Bet jeigu tai kalbama pvz prie kokių draugių, ir tarkim aš nutyliu, tai yra bent kiek tolerancijos.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 16:32

Lol, nukopinai :kill:
candella. rašė: tolerancija - tai toks dalykas, kai pamatai mergina oranžiniu veidu ir baltom rankom, ir pasilaikai savo nuomone sau.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 16:34

Easy rašė:Kažkada mokykloj labai daug diskutavom apie tai. Ir priėjom išvadą, kad kai matai tau nepatinkantį žmogų ir to neparodai bei nepasakai, tai nėra tolerancija.

Būti tolerantiškam - priimti visus tokius, kokie jie yra. :sweeet:

Tada tai skambėjo kaip visiška nesąmonė, bet dabar suprantu, kad to galima išmokti. Mokausi priimti visus :love:

Sėkmės... Tikrai šaunu, kad tokių žmonių atsiranda : ))

Vartotojo avataras

Chimmmera

Įsijaučiantis

Naujoji Akmene

3,543.09 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 17:59

manau kad tolerancija yra neatsiejama nuo pagarbos........
as asmeniskai toleruoju visu stiliu zmones, nes stilius apie zmogu nieko nepasako

Lilipop

Lankytojas

427.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 18, 15:37

butent.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42