Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Rekomenduoju

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 12:39

Jeigu mėgstat esė ar šiaip patinka miniatiūros su subtiliu humoro jausmu, siūlau jums Ernesto Parulskio esė rinkinį „KASDIENYBĖS KUNSTKAMERA“.

Jeigu mėgstat klasiką, romanus, kurie nėra banalūs, prasmingi, patinka XIXa. literatūra, tada rekomenduoju Charlotte Bronte „Džeinė Eir“. Jei nežiūrėjot filmo (2011), tai pirma paskaitykit knygą. Bet jei po knygos norėtumėt pasižiūrėti šią knygą ekrane, siūlyčiau rinktis 1983metų serialą. Plačiau apie jį: čia.

--------------------------------------

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 17:40

Paveikslėlis

Rekomenduoju. :)

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Spa 19, 00:47

meowolf rašė:Millenium trilogija!!!!

nuobodesnio detektyvo nesu skaičiusi :-)

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 11:16

Pamenu tik keletą gerų knygų, tai atsiversiu savo "Knygų dienoraštį" kurį reikia pildyti lietuvių pamokai. Pradėsiu

1. Frances Hodgson Burnett - Mažoji princesė
Knyga mane labai įtraukė. Skaičiau gana seniai, bet labai patiko. Sujaudino. Filmą taip pat esu mačius, bet jis man nepaliko didelio įspūdžio, knyga žymiai įdomiau.
Paveikslėlis Paveikslėlis

2. Jay Asher - Trylika priežasčių kodėl
Taip pat labai gera knyga, perskaičiau ją labai greitai, nes taip įtraukė, kad negalėjau atsiplėšti. Iš pirmo žvilgsnio neatrodo labai gera, bet kai perskaičiau, pakeičiau savo nuomonę. Verčianti susimąstyti.
Paveikslėlis

3. Louis Sachar - Duobės
Tiesą pasakius, labai keista knyga. Kaip nepilnamečiai nusikaltėliai berniukai buvo atvežti į kažkokią dykumą ir turėjo iškasti po duobę. Atrodo iš tiesų labai keistai, bet kažkuo ji mane užkabino ir labai patiko.
Paveikslėlis

4. Luiza Mei Alkot - Mažosios moterys
Skaičiau labai seniai, bet kažkas dar liko atminty, patiko šita knyga man. Tokia ne iš fantastikos šalies, lengva knyga apie seserų draugystę ir pykčius, patariu perskaityti kaip ir visas kitas.
Paveikslėlis Paveikslėlis

5. Meg Cabot - Princesės dienoraštis visos dalys
Iš dienoraščių skilties, bet labai labai patiko. Penkias dalis perskaičiau per dvi savaites, labai įtraukiančios knygos. Žinoma labiau mergaitėms, tačiau galbūt ir vaikinams patiktų. Labai įdomu buvo skaityti apie princesės Mijos gyvenimą, nepasakyčiau, kad banali knyga. Kai buvau mažesnė buvau pasiėmus iš bibliotekos bent porą kartų, po pusę perskaitydavau ir padėdavau atgal, bet trečias kartas nemeluoja.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2012 Bir 10, 17:39

Mėgstantiems istorijas su trupučiu romantikos manau tiktų James Patterson ir Gabrielle Charbonnet romanas Sekmadieniai pas Tifanį. Man labai patiko.

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių