Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Rekomenduoju

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 10, 17:17

Man tai labai patiko Louis Sachar ''Duobės'' ir Louis Sachar ''Berniukas mergaičių tualete''. Labai patiko, verčiančios susimąstyti knygos. Tikrai neikiek neprailgo. :up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 10, 18:33

Pukuse rašė:Man tai labai patiko Louis Sachar ''Duobės'' ir Louis Sachar ''Berniukas mergaičių tualete''. Labai patiko, verčiančios susimąstyti knygos. Tikrai neikiek neprailgo. :up:

Dieve, Duobės - tokia neeereeeaaaaali knyga. :lovegif:
Bet ir berniukas mergaičių tualete visai faina knyga.
Bet Duobės - pati geriausia.

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 21, 13:43

Aushree rašė:Vytauto Račicko "Nebaigtas dienoraštis"
Paveikslėlis Nors man lietuvių rašytojų knygos nepatinka šita patiko. Būtinai paskaitykit :love:

<333333333

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 14, 20:21

Umm... Patiko:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Va šitos geros :D

Dar patiko:
Paveikslėlis

Ir kas be ko:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Aushree

Aktyvus dalyvis

Vilkaviskis

33.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 23, 14:13

Melvin Burgess
"Kraujotvynis"

Londonas. Ateitis....
Dvi tarpusavyje kariaujančios šeimos siekia suvienyti naciją. Aplink Londoną gyvena mokslininkų sukurti pusiaužmogiai, medžiojami ir niekinami, moraliai pranašesni už žiaurius grynakraujus žmones.

Londonas virtęs griuvėsiais. Miestą valdo dvi tarpusavyje kariaujančios gaujų vadų šeimos, Volsonai ir Konorai. Sutvirtinti paliaubomis Valas Volsonas keturiolikmetę dukrą ištekina už Konoro.
Bet ar galima kuo nors pasitikėti?
Ir ko yra vertas pasitikėjimas, kai į žmonių reikalus nusprendžia įsikišti dievai?

Paveikslėlis
Man patiko , kaip kietiem nežinau :)

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Spa 23, 14:46

Paveikslėlis

Isabel Abedi "Kuždesys".

:up:

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 23, 14:52

Aushree rašė: Melvin Burgess
"Kraujotvynis"

Londonas. Ateitis....
Dvi tarpusavyje kariaujančios šeimos siekia suvienyti naciją. Aplink Londoną gyvena mokslininkų sukurti pusiaužmogiai, medžiojami ir niekinami, moraliai pranašesni už žiaurius grynakraujus žmones.

Londonas virtęs griuvėsiais. Miestą valdo dvi tarpusavyje kariaujančios gaujų vadų šeimos, Volsonai ir Konorai. Sutvirtinti paliaubomis Valas Volsonas keturiolikmetę dukrą ištekina už Konoro.
Bet ar galima kuo nors pasitikėti?
Ir ko yra vertas pasitikėjimas, kai į žmonių reikalus nusprendžia įsikišti dievai?

Paveikslėlis
Man patiko , kaip kietiem nežinau :)

nu nežinau, ką tik pabaigiau skaityt prieš porą dienų, tai tokia sumalta knyga;D kažkas eina, eina, nutrūksta.. nesuprantu aš tokių knygų :D

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 13:57

Aš siūlau John Grogan "Marlis ir aš"

Paveikslėlis

Jeigu ką, tai knyga daug kartų geresnė už filmą :D

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Gru 16, 23:35

Paulas Koelas - Prie Piedros upės – ten aš sėdėjau verkdama
Paveikslėlis

Tai išties susimąstyti verčianti knyga ne tik apie meilę, bet ir tikėjimą, savęs nugalėjimą. Kupina nuostabių apmąstymų, istorijų ir daug visko, kas privers šią knyga skaityti dar kartą. Pritariu ir patariu paskaityt. ;)

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 15:55

Džeinė Eir - knyga be komentarų. Nors ir romanas, bet toks, kad...
Vytautas Račickas - Nebaigtas dienoraštis - Perskaičius šią knygą pakeičiau nuomonę apie lietuvių rašytojus.
Catherine Cookson - Mergiotė Perskaičius anotaciją iš šios knygos nieko gero nesitikėjau. Bet perskaičius, dar ilgai apie ją galvojau.

Vartotojo avataras

pittule

Įsijaučiantis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 12:05

Heather Henson"Pabėgimas"...neturiu komentarų.. reikia skaityti kad suprastum.

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 12:30

Mark Roberts - Rytojus priklauso man (Man pati geriausia iš visos "Beveik suaugę" serijos.)
Paveikslėlis

Patrick Suskind - Kvepalai. Vieno žudiko istorija
Paveikslėlis

Chuck Palahniuk - Kovos klubas
Paveikslėlis
Chuck Palahniuk - Pasprink
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Aushree

Aktyvus dalyvis

Vilkaviskis

33.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 21:28

Melina Marchetta -Kas tu, Alibrandi?
Džozefinai Alibrandi septyniolika, ji mokosi paskutinėje mokyklos klasėje, rengiasi baigiamiesiems egzaminams. Painūs santykiai su mama močiute nonna Katia ją gąsdina ir trikdo. Be to, jos kruopščiai apmąstytus planus pakoreguoja netikėtos permainos. Ji susitinka su savo tėvu, kurio iki tol nepažinojo, pirmą kartą įsimyli ir atskleidžia savo šeimos praeities paslaptis.
Nepaisant visos tos maišaties, kaip tik tada Džozi suvokia, jog išsilaisvinti toli gražu nereiškia pabėgti nuo savo praeities. Kartais tam, kad pasijustum laisvas, būtinai reikia įsisąmoninti ir pripažinti, kas tu esi iš tikrųjų...
Paveikslėlis
Viena geriausių mano skaitytų knygų.

Vartotojo avataras

mafuke

Dalyvis

NY

8,610.41 Lt

Standartinė » 2010 Sau 26, 15:25

Pukuse rašė:Na o aš rekomenduočiau paskaityti ''Laura''. jos yra penkios dalys, ir visos man labai patiko :love:
[img]http://u.stats.lt/i/20090522131437/images[2].jpg[/img]
Čia pirmoji dalis,kuri vadinasi ''Laura ir Aventeros paslaptis'', o kitos tai nežinau ar bus iš eilės, nes net nebepamenu :lol: Jos visos yra apie mergaitę Laurą, kuri turi nepaprastų galių. Ji yra gimusi trylikto mėnesio tryliktą dieną, ir kaip ir visi tą dieną gimę žmonės, tryliktojo gimtadienio proga sužino apie savo galias. Ir visose knygose Laura tarnauja Šviesai, ir stengiasi Išlaisvinti savo Tėtį, o paskui ir Mamą iš Aventeros. Na spėju kad per labiausiai nesudominau savo aprašymu, bet juk aš ne rašytoja :D . na galiu tiesiog nuoširdžiai pasakyti, kad labai geros knygos. jose yra apie 400-500 psl, bet vieną tokią knygą aš perskaitydavau per kokias dvi savaites mokslo metais. o vasarą iš viso gal per 3 ar 4 dienas. na o čia kitos dalys:
[img]http://u.stats.lt/i/20090522132205/images[7].jpg[/img]
''Laura ir Septynių mėnulių antspaudas''.
[img]http://u.stats.lt/i/20090522132231/images[6].jpg[/img]
''Laura ir Sidabrinės Sfinksės mįslė''.
[img]http://u.stats.lt/i/20090522132256/images[3].jpg[/img]
''Laura ir Drakonų karalių prakeiksmas''.
[img]http://u.stats.lt/i/20090522132321/images[1].jpg[/img]
ir paskutinioji ''Laura ir Šviesos labirintas''.
Na o jei kas nors susidomėjo, jų kaina knygynuose apie 30Lt, bent jau buvo kai nebuvo nežmoniškai pakeltas pvm'as. Arba galite pasiimti iš bibliotekų.
Nepykite kad okios mažos nuotraukos, didesnių neradau... :roll:
Beje nepasakiau kad šių knygų autorius yra Peter Freund.

Turiu visas dalis, nei vienos net neskaiciau et nezinau apie ka jos :D

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 11:58

'Vaikas 44' .
Paveikslėlis
„Vaikas 44" - daugiau nei sukrečiantis romanas. Knyga nukelia į tamsiausią Rusijos istorijos laikotarpį. 1953-ieji. Ant geležinkelio bėgių randamas sužalotas berniuko lavonas. Stalininėje Tarybų Sąjungoje oficialiai jokių nusikaltimų nėra ir negali būti. Tačiau milijonai žmonių gyvena bijodami... valstybės. Mažiausias įtarimas, kad esi ideologiškai nepatikimas - ir tavęs nebėra.

Karo didvyris, Valstybės saugumo pareigūnas prastas Demidovas paskiriamas išsiaiškinti ant bėgių rasto berniuko žūties aplinkybes. Laisvėje siautėjantis nusikaltėlis toliau netrukdomai žudo, tai saugumietį priverčia suabejoti valstybės teisumu.

Pradėjęs tirti vaikų žūties aplinkybes, jis patenka į įtarimų bei persekiojimų ratą. Kiekviena paaiškėjusi žmogžudystės detalė Levą ir jo šeimą vis giliau stumia į mirtiną pavojų.

Nereali knyga. ;xx

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias