RekomenduojuRekomenduočiau daug
![]() Sandra Brown "Pavydas" ; "Iškalbinga tyla" . John Irving "Kol Tave Rasiu" ; "Sidro namų taisyklės" ; "Gyvenimas pagal Garpą" . Irenos Buivydaitės (lietuvių rašytoja) labai geros visos knygos. Ypač "Laiko tiek nedaug...". Joanne Harris "Šokoladas". "Liežuvautojos" (serialas) geros knygų dalys . Tiesą sakant galėčiau vardint ir vardint ![]() ![]() Iš lietuvių literatūros man pats geriausiais yra R. Granauskas. Nemažai jo knygų skaičiau ir iš esmės visos patiko, bet labiausiai įsiminė, ko gero, "Duburys" ir "Rūkas virš slėnių". Dar galėčiau paminėti J. Marcinkevičiaus "Dienoraštį be datų". Labai įkvėpė ir patraukė mane šioje knygoje išdėstyti apmąstymai.
Iš pasaulietinės literatūros šiuo metu labiausiai mane žavi E. M. Remarko kūryba. Skaitydama jo kūrinius, geriau supratau sąvoką "prarastoji karta", patį karo žiaurumą ir kiekvieno kareivio pojūčius būnant tiek karo lauke, tiek taikos metu bandant įsilieti į normalų gyvenimą. Viso šito nesužinosi ir nesuprasi skaitydamas istorijos vadovėlius. ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |