Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Rekomenduoju

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 16, 22:09

Rekomenduočiau:
Paveikslėlis

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 25, 15:52

Na, aš taip pat rekomenduoju seriją ,,Beveik suaugę".
Taip pat mane sudominusi knyga Annie Cassidy "Ieškant Džei Džei".Šiam kartui daugiau nepamenu.

Vartotojo avataras

Diva

Aktyvus dalyvis

2,164.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 20:09

Kaip ir Gutsy man labai patiko knyga "Ieškant Džei Džei". Taip pat tos pačios autorės : "Dingusi Džudė", "Mėlyni laiškai" ir "Sunki meilė". Taip pat "Angelas ir Džo" bei "žvaigždė" (abi šios knygos iš serijos Beveik Suaugę). Dar labai patiko Cathy Hopkins knygų serija "Draugės, pasimatymai". Perskaičiau visas 7 dalis.

Vartotojo avataras

Hugest

Įsijaučiantis

pakrantė

369.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 14:31

Patariu paskaityti Haruki Murakami "Dansu dansu dansu".
Tikrai labai įtraukianti knyga. Sakiniai kiek sudėtingi, bet labai greitai ir lengvai skaitosi. O apmąstymams ir interpretacijoms palikta daaaug vietos. O ir rašymo stilius nenuobodus, toks lengvai išskirtinis. Knygos siužetas taip pat liuks. Na, vietom nuspėjamas, bet tikrai nenuobodus. Pats pagrindinis veikėjas šiek tiek, na, smarkiai keistas :D Bet tai duoda dar daugiau žavumo knygai.
Beje, tik nesupratau, kodėl kai vertė į lietuvių kalbą, pavadinimą paliko tokį. Gal, kad patrauktų akį, nes "šok šok šok" tikriausiai sukeltų kitokias asociacijas.
Dar manau turėtų būti nebloga šios serijos pirmoji dalis - "avies medžioklė". Bet man dar neteko skaityt, bet kai pasiimsiu, tikiuosi nenusivilsiu :)

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 22:10

Paulo Coelho "Vienuolika minučių"
Niekada netikėjau, kad įmanoma TAIP parašyti. Ypač kalbant apie seksą. Ši knyga man buvo kažkas labai gražaus. Ir visai nesvarbu, kad pagrindinė veikėja - prostitutė. Coelho parodydamas, koks seksas gali būti purvinas ir niekingas, taip pat parodė ir sakralią, šventą jo prasmę ir prigimtį. Kelias dienas galvojau apie vieną ištrauką: "Pasaulio pradžioje vyrai ir moterys buvo kitokie nei dabar, jie sudarė vieną būtybę, gana žemaūgę, turinčią kūną ir kaklą, bet dviem veidais, žiūrinčiais skirtingomis kryptimis. Tarsi du padarai būtų suklijuoti nugaromis, su dvejopais lytiniais organais, keturiomis kojomis ir keturiomis rankomis. Tačiau graikų dievai pavydėjo tai būtybei, nes ji keturiomis rankomis galėjo daugiau dirbti; dėl dviejų veidų buvo neįmanoma jos netikėtai užklupti, o keturiomis kojomis ji galėjo stovėti ar eiti ilgą laiką nepavargdama. Dar pavojingiau buvo tai, kad būtybė turėjo dvejopus lyties organus - jai nereikėjo kito, kad pratęstų giminę. Dzeusas, aukščiausias Olimpo viešpats, tarė: "Aš sumaniau, kaip iš šių mirtingųjų atimti šiek tiek jų stiprybės." Ir švytinčiu žaibu perkirto būtybę į dvi dalis, taip sukurdamas vyrą ir moterį. Tai smarkiai pagausino pasaulio gyventojų, bet taip pat juos sutrikdė ir susilpnino, nes dabar jie turėjo ieškoti savo prarastosios pusės, apkabinti ją ir tame glėbyje atgauti savo ankstesnę stiprybę, savo gebėjimą išvengti išdavystės ir ištvermę ilgai eiti bei sunkiai dirbti."

Vartotojo avataras

muuly

Įsijaučiantis

Vilnius.

4,563.62 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 15:07

Aš irgi neseniai skaičiaus "Vienuolika minučių". Iš tiesų viena geriausių jo knygų, pateikianti dvi tiesas, puses ir neįteigianti kažkokios nuomonės. Labai patiko. :up:

Vartotojo avataras

gauronas

Aktyvus dalyvis

Raseiniai

7.90 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 15:17

Kam patinka paskaityti fantastika tai Roderick'o Gordon'o ir Brian'o Williams'o patarčiau knygas "Tuneliai", "Gylybės" ir "Laisvas kritimas" paskaityti

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 17:07

Hugest> skaičiau šita :)
muuly> šitą irgi :)
Galiu parekomenduoti John Irving "Pasaulis pagal Garpą" arba "Sidro namų taisyklės" :) nei viena nenuvylė

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 18:56

Paveikslėlis

rekomenduoju. žiauuriai patiko ;]

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 15:19

Skaičiau :D

Vartotojo avataras

moni_c

Įsijaučiantis

Plungė

1,629.93 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 22:06

John Irving. Sidro namų taisyklės (mėgstantiems rimtus romanus)

Jutt Truber. Mėlynas ežeras šiandien žalias bei Jana Frey. Atgal kelio nėra (šiuolaikinio jaunimo elgesio pasėkmių romaniukai)

Peter Stamm. Agnesė (Šita nereali. Visiškai neįprasta meilės istorija. :up: )

Plum Sykes. Bergdorfo blondinės bei antra jos dalis Skyrybų debiutantė. (mėgstančioms lengvus romaniūkščius)

Tim Bowler. Apokalipsė (Vėlgi neįprasta meilės istorija)

Karin Alvtegen. Kaltė bei Gėda. (Nerealūs detektyvai)

Isabel Abedi. Kuždesys (Nereali siaubo/meilės istorija)

Melvin Burgess. Kraujotvynis (Romanas, visiem patartina perskaityt)

Va mano mylimiausios. :D

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 23, 10:59

Plum Sykes kartais ne iš Madame knygų serijos? :-)

Vartotojo avataras

moni_c

Įsijaučiantis

Plungė

1,629.93 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 30, 21:17

Na ne, bet tipas panašus. ;]

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2011 Kov 25, 15:58

Jodi Picoult - Dešimtasis ratas
Chip St. Clair - Drugelių sodas
Nando Parrado ir Vince Rouse - Stebuklas Anduose : 72 dienos Anduose ir ilga kelionė namo

Vartotojo avataras

Bree

Dalyvis

Vilnius

2,208.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 15:56

Esu daug skaičiusi iš čia visų išvardintų knygų, bet viena iš mano mėgstamiausių tai
Paulo Coelho - "Veronika ryžtasi mirti" :sweeet:

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių