Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Rekomenduoju

Vartotojo avataras

Ramunė

Lankytojas

348.21 Lt

Standartinė » 2011 Lie 19, 12:59

Rekomenduočiau daug ;D
Sandra Brown "Pavydas" ; "Iškalbinga tyla" .
John Irving "Kol Tave Rasiu" ; "Sidro namų taisyklės" ; "Gyvenimas pagal Garpą" .
Irenos Buivydaitės (lietuvių rašytoja) labai geros visos knygos. Ypač "Laiko tiek nedaug...".
Joanne Harris "Šokoladas".
"Liežuvautojos" (serialas) geros knygų dalys .
Tiesą sakant galėčiau vardint ir vardint ;D :lick:

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

DripDrop

®espect

Kaunas

2,685.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 16:16

Iš lietuvių literatūros man pats geriausiais yra R. Granauskas. Nemažai jo knygų skaičiau ir iš esmės visos patiko, bet labiausiai įsiminė, ko gero, "Duburys" ir "Rūkas virš slėnių". Dar galėčiau paminėti J. Marcinkevičiaus "Dienoraštį be datų". Labai įkvėpė ir patraukė mane šioje knygoje išdėstyti apmąstymai.

Iš pasaulietinės literatūros šiuo metu labiausiai mane žavi E. M. Remarko kūryba. Skaitydama jo kūrinius, geriau supratau sąvoką "prarastoji karta", patį karo žiaurumą ir kiekvieno kareivio pojūčius būnant tiek karo lauke, tiek taikos metu bandant įsilieti į normalų gyvenimą. Viso šito nesužinosi ir nesuprasi skaitydamas istorijos vadovėlius.

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,024.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 18:26

As rekomenduoju Tim Bowler Apokalipse. Nuostabiausia. Yra ir romantikos, ir nuotykiu, ir mistikos.

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 16, 12:47

Millenium trilogija!!!!

Vartotojo avataras

Laur.

Patyręs forumietis

7,694.90 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 21:35

Danny Scheinmann "gyvenimas trumpas, meilė ilga"
2008 metų bestseleris.
Labai, labai gera knyga. :up: :lovegif:

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,963.04 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 27, 18:24

Jeigu tik gausit pirkit arba nuomokitės Stepheno Kingo knygas :)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,674.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 11:39

Jeigu mėgstat esė ar šiaip patinka miniatiūros su subtiliu humoro jausmu, siūlau jums Ernesto Parulskio esė rinkinį „KASDIENYBĖS KUNSTKAMERA“.

Jeigu mėgstat klasiką, romanus, kurie nėra banalūs, prasmingi, patinka XIXa. literatūra, tada rekomenduoju Charlotte Bronte „Džeinė Eir“. Jei nežiūrėjot filmo (2011), tai pirma paskaitykit knygą. Bet jei po knygos norėtumėt pasižiūrėti šią knygą ekrane, siūlyčiau rinktis 1983metų serialą. Plačiau apie jį: čia.

Acid Drops

Forumo gyventojas

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 03, 16:40

Paveikslėlis

Rekomenduoju. :)

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Patyręs forumietis

9,467.35 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 23:47

meowolf rašė:Millenium trilogija!!!!

nuobodesnio detektyvo nesu skaičiusi :-)

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Dalyvis

Klaipėda

801.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 10:16

Pamenu tik keletą gerų knygų, tai atsiversiu savo "Knygų dienoraštį" kurį reikia pildyti lietuvių pamokai. Pradėsiu

1. Frances Hodgson Burnett - Mažoji princesė
Knyga mane labai įtraukė. Skaičiau gana seniai, bet labai patiko. Sujaudino. Filmą taip pat esu mačius, bet jis man nepaliko didelio įspūdžio, knyga žymiai įdomiau.
Paveikslėlis Paveikslėlis

2. Jay Asher - Trylika priežasčių kodėl
Taip pat labai gera knyga, perskaičiau ją labai greitai, nes taip įtraukė, kad negalėjau atsiplėšti. Iš pirmo žvilgsnio neatrodo labai gera, bet kai perskaičiau, pakeičiau savo nuomonę. Verčianti susimąstyti.
Paveikslėlis

3. Louis Sachar - Duobės
Tiesą pasakius, labai keista knyga. Kaip nepilnamečiai nusikaltėliai berniukai buvo atvežti į kažkokią dykumą ir turėjo iškasti po duobę. Atrodo iš tiesų labai keistai, bet kažkuo ji mane užkabino ir labai patiko.
Paveikslėlis

4. Luiza Mei Alkot - Mažosios moterys
Skaičiau labai seniai, bet kažkas dar liko atminty, patiko šita knyga man. Tokia ne iš fantastikos šalies, lengva knyga apie seserų draugystę ir pykčius, patariu perskaityti kaip ir visas kitas.
Paveikslėlis Paveikslėlis

5. Meg Cabot - Princesės dienoraštis visos dalys
Iš dienoraščių skilties, bet labai labai patiko. Penkias dalis perskaičiau per dvi savaites, labai įtraukiančios knygos. Žinoma labiau mergaitėms, tačiau galbūt ir vaikinams patiktų. Labai įdomu buvo skaityti apie princesės Mijos gyvenimą, nepasakyčiau, kad banali knyga. Kai buvau mažesnė buvau pasiėmus iš bibliotekos bent porą kartų, po pusę perskaitydavau ir padėdavau atgal, bet trečias kartas nemeluoja.
Paveikslėlis

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių