Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Lie 21, 23:47

Katė vardu Puke. Maždaug apie 3 metai jai buvo. Žiauriai jaučiausi.. Katė mirė jau prieš 3-4 metus, bet kartais ir dabar kai prisimenu ašara išbyra. Ją pervažiavo mašina mano akyse.. :prašau: :prašau:

Žiurkėnas vardu Bone. Buvo kažkur 1-erių metų. Liūdna.. :prašau:

--------------------------------------

fanaka

Lankytojas

196.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 15:37

suniukas vardu cipsas
dvieju metu
susirgo kažkokia liga ir po keliu menesiu numire

du degu
abu apie puse metu
ant vieno brolis netycia uzlipo ir jis numirė o kitam katinas gerkle perkando :( :|
vieno vardas buvo cipis o mergaitės vardas buvo tima
verkiau dėl abieju nes labai gaila buvo...
bet ka padarysi toks jau gyvenimas nei vienas gyvas sutvėrimas nera nemirtingas :|

___________________________________________________________________________________
saugokit savo draugus gyvunus taip kaip saugot save

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 16:42

Pries pora metu mire mano is gatves parsinestas eziukas,o taip stengiausi juo rupintis :(

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 23:18

mano šuo keksas nežinau ar mirė ar ne,nes jis paprasčiausiai dingo,nežinau ar kas jy rado o gal jis jau negyvas :|

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 17:23

Katinas murkis, buvo toks, išėjo dvi savaitės negrįžo, po dviejų savaičių parėjo, prie kilimo atsigulė ir numirė.. Kraupu buvo, geriau būtų ir negrįžęs.. :roll:

Vartotojo avataras

modelxx

Apšilinėjantis

Vilnius

818.84 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 03, 13:00

Vakar mire mano jauniklis is smiltpeliu seimos :( :( :( verkiau visa diena o kiti 2 vaikai gyvi ;{

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 03, 16:18

Pries pora metu mire is gatves atsinestas eziukas,prisimenu labai liudna buvo :(

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 18:05

Ooo, nemazai mire, suo Kipsas grauze kaula ir uzspringo, kate Murke, Mikute, ir katinas Strikis apsinuodijo, katina Pilkiu gali but seskai papjove uz garazo nuejo nakti maciau, staigiai isgirdau sesku cersikumus baisius, nuo to karto katino nemaciau ir po metu uz kokiu 100m krumuose letena ir kaukole radau tikriausiai Pilkiaus, jau tas Pilkius koks meilutis buvo, ir labai idomios spalvos, ziauriai grazus, tok pilkai melynas, net nezinau kaip pasakyt, ir su baltais kailio lopinelais, dar du savaites amziaus kaciukus papjove, ten kur jie budavo su kate radau kailiuko ju ir kraujo buvo :(((((.

Vartotojo avataras

modelxx

Apšilinėjantis

Vilnius

818.84 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 09, 20:43

Siandien mire mano ziurkenas vakar mire irgi ziurenas :|

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 19:18

Šinšiliuką turėjau. Butų suėję penki metai jeigu nebūtų pasimiręs mano akyse.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 14:46. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Joann

Apšilinėjantis

Kaunas

665.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 13:37

Šunį ir katiną..
Šunį teko užmigdyti. Jis buvo 13 metų..
Katinui buvo 6 metai, jis sirgo kažkokia liga, dar kelis metus vos jį prisiminus liedavosi ašaros.. :(

Vartotojo avataras

kristiana

Įsijaučiantis

Kaunas

1,486.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 22:56

turėjau suniuka vardu Bondzius,
jam buvo 17 metu.mire pries savaite.
labai liudna nes jis mano kieme augo jau nuo mano gimimo.
labai sunku buvo kai jo netekau,ir dar dabar skaudu tai prisiminti

kodel?

Lankytojas

98.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 20:30

mano mylimiauses gyvuns pasauly fliperis flipas,nesulaukes net 2metu mire kodel net nezinau man yra 10metu as verkiu iki siolei jis mire liepos 17 d. man taip jo gAILA,siandien radau isokusi gaidely (zuvyte) foxa vARDU, man taip flipuko gaila :prašau: :prašau: :prašau: :prašau: :fish: :fish: :fish:

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 11, 11:17

Užjaučiu visus.
Na o pati dar vaikystėje auginau papūgą. Ji mirė kai man buvo aštuoneri, bet šiaip ji daug metų su mumis gyveno. Sena mirė, bet ne nuo senatvės, o dėl to, kad kartą įskrido į vonią ir prisirijo skalbimo miltelių. Buvo siaubingai gaila. Po jos, kad neliūdėčiau, tėvai nupirko pelytes. Tiksliau, pasigailėjo jų, nes kažkas pardavinėjo po litą su maistu ir narveliu dėl to, nes jam jos nusibodo. Tos po trijų savaičių gyvenimo pas mus susirgo ir jas atidavėm veterinarams. Ten jos ir mirė. Nelabai jų gailėjau, bet buvo liūdna, nes buvo gana įdomu jas augint.
Mirus joms mama atnešė kačiuką. Na, dabar jis jau visas katinas :D Taip pat prisijaukinome vienų žmonių papūgėną. Mat nusibodo jiems:/ Tai ir tebeauginu antrąją papūgą bei katiną. Vat su jais tai bus be galo sunku skirtis.

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 15:37

Auginau žiūrkėną, kuris po poros metų nudvėsė. Na, bet jam jau ir laikas buvo. Labai senas buvo... Grįžau iš mokyklos, "miegojo" narvely. NEbepabudo. Kadangi buvau jauna, tai liūdna buvo. Dabar tai jau nieko nebejaučiu :D

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias