Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:02

darkman rašė:užjaučiu su netektim. Ačiū Dievui nei vienas augintinis nemirė.

Nei vienas? Tai tu juos visus atidavei ar kaip? :roll: :shock:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:06

MeezYyY rašė:Turėjau du žiurkėnus vienas - Nikis mirė dėl ligos..Vargšas prasikankino dvi savaites ir mirė.Labai gaila buvo,nes mirė besikankindamas..Mirė Balandžio 25 dieną anais metais.
O kitas Vudis buvo.Mirė labai netikėtai tiesiog mama rado nebegyva.Mirė Liepos 12 dieną taip pat anais metais.
Labai liūdėjau būna,kad ir dabar liūdna būna..O praturėjau juos po du metus Nikis išgyveno du metus ir mėnesį,o Vudis du metus ir keturis mėnesius. :(

Tai nuo senatves ..... Aisku uzjauciu , bet ziurkenai siaip iki 2metu gyvena ...

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:09

Tarakonas.Dzonas.

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:09

juuste` rašė:Turėjau žiurkėna beprotiškaj gražų, jis buvo labaj pūkuotas ir didelėm juodom akim, jis mirė senas kokių 4metų, manau žiurkėnam taj pakankamaj daug. Žinoma buvo labaj liūdna, daugiausiaj verkė mano sesė, nes žiurkėnas buvo jos, jai jį padovanojo.

4m? Ziurkenai tik iki 2m isgyvena :roll:

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:18

MooNė. rašė:mano zuvyte mire :( :(

Man 10 zuvu mire...... Nuo senatves aisku :( Nors viena dar valiau akvariuma buvau visas idejus i toki kibireli kaip ir :roll: nu ir viena issoko is jo nu per velai pastebejau :(

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:23

Oi man daug gyvunu mire....... Nemanykit , kad nepriziuiu :lol: Nuo senatves mire dvi papugos , o vienai kazkaip spraneliui kazkas ten buvo po to kita diena jau nebegyva buvo :-( Paskui mire 4 juru kiaulytes nuo senatves visos drauges buvo....... Vienam narve gyveno. Nesipyko nors ir visos pateles. Atrodo joms 4metai buvo. Ir mano mylima sunyte Leta pabego :( Ieskojom ir skelbimus rasem , bet neatsirado nors ir atsilygint zadejom :-( Ideciau kiaulytes foto kurios , bet nemoku. Gal kas galit pasakyt kaip?

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 15:25

Pamenu dar metu neturejo kaciukas ir pasimiro...kazkas ten jam buvo..liudna buvo...maza buvau prisirisau greit...su broliu miskan nuejom, uzkasem :roll: dar dabar pamenu ta vieta, nors jau praejo kokiu 13m.. :D

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 16:42

miręs yra vienas šuniukas, taksiukė, kai kaulas įstrigo jos gerklėje. tada teko ją užmigdyti, nes būtų kankinusis ilgai, bet vistiek mirus. tada buvau 6 metų, nelabai supratau, bet buvo gaila.
mirė abi žiurkytės (Džiungarijos žiurkėnai), dvi mergaitės, tiesiog atgyveno 3 metus ir jau laikas buvo joms mirti. tada verkiau pamenu.
dar yra mirus papūga, bet man jos niekada nepatiko, tai labai gaila ir nebuvo.

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 19:32

Man tai šiandien nesveikai bloga diena.. Mirė mano triušytė kurią teturėjau kokius du mėnesius. Man taip atrodo, kad mane apgavo ta klasiokė kur atidavė ir sakė kad jai tik trys mėnesiai. Mama sako, kad ji tikriausiai nuo senatvės tada mirė, nes paskiepyta buvo.. :prašau: :(

Vartotojo avataras

Ruteliux999

Įsijaučiantis

Skuodas

1,165.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 18:42

daug gyvunu mire net neprisimenu tai isverdinsiu tik kelis.Pirmas kuris mire buvo suo Pupkis jam buvo 13 ,14 metu. Jis mire ne nuo senumo del kazokios ligos.As tada buvau mazyte kokiu5 metu tad nieko nesupratau.Kitas kuris mire buvo katinas Murkis as jo nemegau ir jis manes nemego tat as neverkiau del jo.Jis mire apsinuodijes kazkuo.Kitas mire vel katinas Kiusis mire del nosies uztukimo kosejimo plaucio uzdegimu.O del jo tai verkiau , nes jis buvo mano katinas.Ir paskutinis Tigis maciau pati plikomis akimis kaip pervaziavo masina tada vaziavau dviraciu namo kai dar pie jo priejau jis kvepavo bet po 3 sekundziu mire del jo labai verkiau... :prašau: :hug: Jis mire 2009 metu vasara...

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 27, 17:34

24 dieną mirė mano šuo - Rikis. :| Blah, kiek žliumbiau. Jam buvo jau beveik 14 metų, dar prisimenu kai jis gimė, liko vienintėlis gyvas iš vados. Atrodo, toks senukas jau buvo, bet visada puldavo žaist ... žodžiu, labai gaila ;/

Vartotojo avataras

DeBeSiuKe

Aktyvus dalyvis

740.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 01, 00:08

Turėjau pelę vardu Džinas. Pragyvenau su juo trejus metus. Sutardavom gerai - jisai negrauždavo nieko naktimis, o aš jį dažnai lepindavau skanėstais. Po trejų metų jisai mirė. Gaila iš tikrųjų buvo. Bet neverkiau. Susilaikiau. Tada teko jį gražiai palaidoti pas močiutę kaime. Kažkaip į unitazą neišmesi. Sąžinė neleistų. Bet iš tiesų dar ir dabar gera prisiminti tą mažą peliuką ;) Smagu būdavo balkone. Kiek nesamonių yra padaręs: Apgraužės knygą apie dailę. sugraužęs mamos maikę (nu bet ne vietoj pasidėjo).
Tačiau po peliuko pakolkas nesinori daugiau jokio gyvūnėlio. Kažkaip galvoju, vis viena reikės važiuot studijuot, negi mamai ant galvos dar kokią pelę užkrausi. O ką kalbėt apie kokį kačiuką ar šuniuką... Pakolkas galima ir apsieiti ;)

Andruliuke

Lankytojas

Klaipėda

444.52 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 23:02

Turėjau džiungarijos žiurkėną, vardu Doris. Jam buvo trys metai. Na, linksmas "alpinistas" buvo, hehe :D Bet jėtau, kaip liūdėjau jo mirties. Tiesą sakant, aš ne tiek liūdėjau dėl jo mirties, kiek dėl jo kančių. Sirgo žiurkiuks vėžiu, o tai buvo mano pirmasis augintinis ir buvau prisirišusi prie jo, tai bijojau užmigdyti, bet kai galiausiai apsisprendžiau, tai tą pačią dieną ir nugaišo. Aš esu labai jautri tai išverkiau apie 4mėn. liūdėjau ilgesnį laiko tarpą, bet, pagaliau, praėjo. Nors ir dabar pagalvoju apie jį...
Jis buvo 3metų. Na, gal jam buvo likę mėnesis iki 3metų...

Vartotojo avataras

Aterga

Dalyvis

6,812.72 Lt

Standartinė » 2010 Vas 13, 00:02

Turejau katina, kuris mire :prašau: Verkiau del jo nemazai. Dabar turiu suniuka, jei mirtu manau butu labai sunku ir tikrai apsiverksciau... :(

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Vas 13, 11:19

Man niekas nėra miręs.Nu tik žuvys,pradžioj buvo liūdna kai turėjau pirmąsias,dbr vienodai.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių