šiandien mirė mano žiurkėnė Freda, tebuvo keturi mėnesiai jai. Laikiau savaitę. Radau šiandien narvelį išsitiesusią, galvojau miega, bet papučiau jai i veidą, nė krust, dar kartą, tas pats. Pašaukiau vardu, vistiek nieko. Tada paliečiau ją ir išsigandau. Ji buvo šalta. Tai va, supratau kad numirė. Ašarų buvo, gerai kad dar berniuką turiu.
O dieve... Žinau kad mūsų šeimoj yra mirė kokie 4 šunys. Žinau, kad vienas šuo mirė nuo sniego (VALGĖ JĮ.) Nžn, jei ką tėvo pasiklausiu pasakys priežastis
apelsininee rašė:Turėjau du šunis, abu vokiečių aviganiai. Vienas vardu Maksas, tai jam kažkas buvo blogai, nežinau, paprasčiausiai grįžau iš mokyklos, ir ten jis gulėjo ant žemės kažkaip prisimerkęs. mama padėjus buvo po galva skudurėlį, nes seilės upeliais bėgo. tada pakvietėm veterinarą, tai nustatė jam kažkokią ligą ir sakė, kad nebepagydis. o kito vardas Kingas. nu čia žiauru buvo, prieš tris metus lygtas, ten prosenelės kieme aptvare laikėm, kadangi mes bute gyvenam, tai tam šuniui nei erdvės nebūtų nei normalių sąlygų. ir kaimynų katė ten bėgo pro jo aptvarą, ta prasmę pro pačią tvora, nes tokie tarpai dideli buvo. nu ir labai banalu. pagavo Kingas ją ir sudraskė. tai tie kaimynai užpyko, (nors ir buvo šlykštūs ir nedraugiški) ir žiurkių nuodais numarino. rado tėtis su broliu gulintį išsipūtusį, nu grynai kaip balionas. buvo labai menki šansai išgydit, bet neišėjo. Tai kai tuos žmones pamatau, visąlaik toks pyktis užverda, atrodo paimk ir iš kuloko į galvą dėk. ir nedaėjo zarazom, kad nieks čia nekaltas,nu nieko nebepadarysi, bet už tokį poelgį tai nėr kas ir sako.
Paskutinis mires buvo naujagimis kaciukas, kuri radau ismesta siuksliadezeje ir parsinesiau namo. Tris dienas maitinau siltu karves pienuku, bet to akivaizdziia neuzteko ir numiro mano katukas
Dingo jau ilgą laiką katinas sodyboj. Visi tikimės geriausio, bet vistiek... Teko skaityt, kad prieš mirtį katinai išeina, nors palyginti jis dar nebuvo labai jau senas. : /
atsimenu kalyte Micę turejom, dar maza buvau kai sese su gimtadieniu gavo ją... Lakstė lauke ir šašlykinę ant savęs užsivertė... Kokią savaitę veterinarą kvietėm ir kai atvažiavo nieko nesakęs užmigdė, verkiau kelias valandas nes sena buvo ir tikra mano draugė. Mama net nežiūrėjo, dėdė išvežė į mišką ir užkasė...
dar kačiuką Čyžiką kelių mėnesių amžiaus tai pabėgo, jį mašina partrenkė o kažkas į šiukšlių dėžę įmetė... Savo kieme palaidojom, dar ir paminklą buvau padarius bet po kelių dienų ta kapelį radau kiaušinių lukštais apmėtytą žiauriai pykau tada
Mano katukas. Kaip jau sakiau mociute rado ji ismesta i siuksliadeze ir turbut sirgo kazko maziukas, nes sekancia diena, per kelias dienas mire. Ir šiaip keistai atrode jo nosyte, tokia pamelynavus visad buvo.. Veliau palaidojau netoliese, uzdejau sunku stiklini trikampi and karstelio padaryto is batu dezes, gaila buvo maziuko ;(
HotMess rašė:Mano katukas. Kaip jau sakiau mociute rado ji ismesta i siuksliadeze ir turbut sirgo kazko maziukas, nes sekancia diena, per kelias dienas mire. Ir šiaip keistai atrode jo nosyte, tokia pamelynavus visad buvo.. Veliau palaidojau netoliese, uzdejau sunku stiklini trikampi and karstelio padaryto is batu dezes, gaila buvo maziuko ;(
Atrode kad tavo katukas jau numires kai ji maudei... bet mano kaciukas lygiai tokio pat kailio buvo O paskui siuksliu dezej ji rado sese su mociute ir neleido man i ji ziuret nes zarnos isvirte buvo :,(