Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 13:41

Turėjau jūrų kiaulytę. Ji mirė 7 metų. Labai gaila buvo. :prašau: :fear:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 13:55

Šuniukas. Udytė, pertrenkė mašina ;(

Vartotojo avataras

4ug1ss

Apšilinėjantis

Trakai

1,237.85 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 12:56

Mano gyvunas buvo Suo
Deja amziaus neprisimenu, bet jis mire lygtai nuo cukralyges
Jauciausi tikrai labai blogai, nes buvome labai susidraugave ir dar plius buvau netoks jau ir didelis. Tad tikrai buvo galima sakyti, sunku buvo islideti mano tuo metu buvusi geriausia drauga ;( . Atsimenu ilgai verkiau, gal visa diena, net pasikukciodamas ;((
Jo vardas buvo Lordas

Dar turejau daug gyvunu, kurie mire, bet apie juos nelabai prisimenu

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Geg 05, 16:12

Užvakar mirė mano žiurkė. Kaip gaila!!! :prašau: :fear: :ooops:

ernestaa;p

Lankytojas

Kaunas

190.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 03, 11:14

Turejau suniuka,jis dar labai mazas buvo. Kaip suzinojau kad ji partrenke,labai pradejau verkti,bet ateina laikas kai su tuo susitaikai :(

Vartotojo avataras

muonikulis

Dalyvis

Šiauliai

2,833.62 Lt

Standartinė » 2011 Lie 20, 15:44

Aš turėjau labai daug papūgyčių. Nusipirkom vieną didesnę. Uždėjom vardą Yva ( :D ) nes buvo labai ryškių spalvų. Kai pirkome, sakė gyvens gal 30 metų, jaunutė dar visai. Bet praėjo 5 ar 6 metai, nuėjau į kambarį pasiimti kuprinės, ir pamačiau kaip ji nukritusi į dubenėlį guli. Mokykloje per visą pirmą pamoką praverkiau.

Paveikslėlis

Gile159753

Lankytojas

Mažeikiai

29.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 23, 16:30

Aš tai turėjau prerijų šuniuką. Keista jo istorija.. Vieną rytą išėjau su sese į lauką ir pamatėm kažką lakstant po krūmu. Pirmiausia pamanėm, kad pelė ar žiurkė, bet buvo labai įdomu tai pažiūrėjom, o ten, kažkoks padaras :D. Tokio gyvūno mes nebuvome mačiusios. Tai tada parsinešėm namo ir parodėm tėvams. Taip jis ir pasiliko pas mus.. Pavadinom jį Papulia, nes mano mažasis brolis jį taip praminė. Tik gaila, kad jis labai susirgo..kai nuvežėm į gyvūnėlių kliniką, veterinaras pasakė, kad tokio gyvūnėlio dar nėra matęs ( tai labai nustebino ), prirašė vaistu, už kuriuos daug sumokėjom, tačiau jie nepadėjo ir Papulia numirė jau po poros dienų.... Gaila labai buvo. Pas mus jis pragyveno 2 metus. O palaidojom ten, kur ir atradom - po krūmu. Štai tokia istorija.
Prikabinti failai
images.jpg
Papulia
images.jpg (6.87 KiB) Peržiūrėta 772 kartus(ų)

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 17:24

sofa rašė:Kas buvo jusu gyvunas suo pele..?
Kokio amziaus buvo jusu gyvunas?
kaip jautieties?
jai verket kiek laiko pagalvojus apie mylima gyvuna?
Koks jo/jos vardas?

Katė ir žiurkėnas.
Katei buvo maždaug trys metai, kai ją paskutinį kartą mačiau (išvežė ją į kaimą ir ten paliko, dėl ko taip atsitiko nesigilinam, bet aš labai išgyvenau tai). Na nežinau ar ji dar gyva, gal būt.. O žiurkėnui buvo dveji.
Blogai, o kaip kitaip. :prašau:
Visą dieną, o vėliau irgi paverkdavau, kai prisiminimai sugrįždavo.
Katės - Irisė, žiurkėno - Pepsė. :D

wongerlt

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 15, 17:58

SUO
14 ar 15 METU
Vardas: Marsas
Mire greita mirtimi , nes baisiai sirgo is vidaus , net nebepaejo tad teko nutraukt kancias su sautuvu :cry:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 18, 14:24

Šiandien mirė mano mylimas šuo, ~5 metų sulaukęs. Iš tiesų skauda širdį, nors ir niekada nebuvau perdėm didelė gyvūnų mylėtoja, tačiau skaudu prarasti kažką artimo, juolab charakterio labai draugiško buvo, visada prieidavo ir laukdavo kol kas paglostys, stengėsi pelnyti kiekvieno žmogaus palankumą. Dabar daug ką padaryčiau, kad sugrąžint akimirkas, praleistas su juo.

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 16:15

Džera, 2 metų. Mirė maždaug prieš tris metus
Susirgo kažkokia liga, nuvežėm pas veterinarą, patarė nebekankinti, iš kart užmigdyti. Buvo baisu matyti, kad tavo mylimiausias šuniukas jau nebegyvas ;(

Vartotojo avataras

Meuw*

Apšilinėjantis

1,278.58 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 18:56

Turėjau papūgėlę.
ji mirė..kaip net pati nežinau. :prašau: :prašau:

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 00:07

Persų katė, 10 metų nusibaigė sava mirtim :( lb gaila buvo, sirgo cukralige, niekuo padėt negalėjom.
Ir šuo 6 metų taksas, lūžo stuburas. vakare viskas ok buvo, ryte iš lovos jau nebeišlipo-paralyžavo..........

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 25, 22:15

Šuo bokseris,11 metų. Siaubingai gaila.. Visa šeima baisiai liūdėjo.Iki dabar naujo nenorim.
Žiurkėnas Pūkis metų ar dviejų mirė. Bet jie tiek ir tegyvena. Buvo mano pirmasis 'nuosavas' gyvūnėlis. Labai mylėjau pamenu. Kiekvieną dieną su juo žaisdavau.
2 Žiūrkės. Viena mirė po pusmečio gal ar mažiau,kita po daugiau nei metų.
Na ir žuvytes 2 mirė. Net nežinau kiek gyveno apskritai ten daugiau mamos nei mano ; D

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:06

Auginau tik šunis,daugiau jokio kito gyvūno nesu auginus. Man šuo tikras draugas ir labai juos myliu :lovegif:
O šiaip su savo šuniuku teko atsisveikint kovą, buvo jam 3mėn. bet deja spėjau ir prisirišti,gaila, bet ką padarysi, ateina visiems laikas :( :| Tuomet jaučiau tuštumą,tad įsigijau kitą šunių :D

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių