Jūsų mirę mylimi gyvūnaiKeturis šunis ir katę esu praradus, bet dauguma išėjo mirti, tad lavonų nemačiau. Neseniai pertrenkė mano šunį 13 metų. Daug nepergyvenau, nes kai mama pasakė, kad turi blogą žinią iš kart apie brolį pagalvojau, tai kai pasakė, net atsipūčiau
![]() Turėjau banguotąją papūgėlę. Tiksliau papūginą. Čikį. Jam buvo keturi metai, šiaip mirė dar labai jaunutis, bet sirgo labai. Neprižiūrėjau kaip turėjau, nemylėjau kaip reikėjo, nebranginau kol nepraradau..Kad mirė pamačiau ryte iš lovos vos išlipus. Baisiai išgyvenau, mokykloj vaikščiojau užtinusiom nuo ašarų akim, namo grįžus pasiimdavau popieriaus lapą ir piešdavau jį.. Net iš medžiagos susiuvau. Dar ir dabar kažkur jo plunksnų turiu. Būna kartais pagalvoju ir vėl verkiu. Persekioja tas kaltės jausmas, nurimt neleidžia. Jei būčiau geriau prižiūrėjus..Būtų buvę kitaip. Dabar auginu taksę. Ji man daugiau nei augintinis, ji šeimos narė. Ir ne bet kokia. Ištikima, nepalieka nelaimėje, kai sunku, žinau, kad galiu ją apkabinti ir tai išties ramina. Kai miegu aš, miega šalia. Taip gera jausti tą šilumą kurią ji teikia.. Be jos namai taptų tušti ir dar niūresni.
Turėjau šunį.. Jam buvo septyneri metai. Jis mirė labai.. na ... Įvertinsit patys. Jis iš tikrųjų buvo mano senelio ir jis nieko nepranešęs vieną rytą užmigdė Rikį... jaučiausi klaikiai. Net neatsisveikinau su juo... Pradėjau nekesti senelio. O verkiu... Vos tik apie šunį pagalvojus..
sincila
1m net nepasdebejau 0metu 0 menesiu 0 dienu 0 wal 0 min mikis juru kiualyte 2m piktas nekenciau wisu kalsiokau sulauziau ranka is nerwu ![]() ![]() 3 dienas pukute paukstis 1m pakraupis (mire nes uzstrigo narwelyje koje ji luzo per puse kai grysau kraujes apibeges narwelis buwo pakraupes buwau wisa menesi mike suo daba jem sueitu 15 metu ji jau gimes turejau ;( norejau wisus su katana supjaustyt ![]() dar dreab ji prisimines werkiu demas ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |