|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Lajalak
- Dalyvis
-
- Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno
- 4,535.00 Lt
» 2009 Bir 02, 19:39
whatever rašė:Dievaži,žmogau.Giliau pažvelk.Taip elgtis be galo šlykštu.Kažin ar mandrumai neišgaruotų,kai akis į akį susidurtum,o ne už "trečio aukšto" slėptumeisi.Plaukus tokiems vaikigaliams nurauti norėčiau! Atrado mat pramogą.O jeigu man dar taip padarytų,nepatingėčiau iki jūsų trečio aukšto užlipti,ir pasikalbėti jeigu pačioms nesuprantamas normalus elgesys.
Whatever, nu negalvok, kad aš tokia baisi. Nu šiaip padurniavom ir..? Nemanau, kad tu ką nors padarytum šiaip.  Žmonės čia mašinas padeginėja, o tau nerūpi. Nu šiaip užjaučiu tuos žmones į kuriuos mes dešreles mėtėm ar vandenį pylėm 
--------------------------------------
-

Lajalak
- Dalyvis
-
- Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno
- 4,535.00 Lt
» 2009 Bir 02, 19:43
Pukuoc rašė:Vau, žinok labai sunku užkilti į tuos aukštus laiptais ar liftu. Buvo kažkokie vaikai panašiai darę, tik kaime važinėjo su mašina ir iš balionų mėtė į žmones. Tada pataikė į kažkokį vyrą, kuris ne pėsčias buvo. Vakare jau girdėjom pasakojimus,kad pagavo tuos pacukus su kita mašina ir prapjovė 2 padangas (kiti sakė,kad visas 4, bet kažkaip neįtikinamai). Pacukų tėvai parašė pareiškimus dėl tų dalykų, tačiau neberado pjovėjų. Nevietiniai buvo.
Sunku rasti tą mūsų kambarį būtų. Ten didelis kompleksas, painus toks. O ką, manai, taip pasibelstų ir ileistume? Ne, oj ne 
-

Tomytoo
- Apšilinėjantis
-
- Gargždai.
- 1,386.56 Lt
» 2009 Bir 02, 22:37
Prie mano laiptinės ankščiau, gyveno toks senas diedas nuosavam name, ir turėjo jis papuvusia gazelka  Jis visada buvo piktas, na ir mes tai : mano brolis, ir mano draugai Olegas ir Tadas sedėjom toje gazelkoje tipo važiavom maži, na ir ka tas diedas mus pamatė, kad puolė gaudit su palka, aš, mano draugai ir brolis pabėgom, o kaimynas ir liko sedėt tai ji pakėlė už kojų, ir dauže su pagaliu, tada mes žvengėm todėl, kad viską buvom suplanavę, po to dalyko jis sedėjo prie laiptines, ir šaukė mama, padėk  bet gerai nuo to senio gavo, už tai, kad vaidino kietą. Na, o mes dar sedėdavom pas mane, ir mėtėm į to senio namą kiaušinius, daug gerų vaizdų buvo kai jo langų plionke pramušdavom  Na ir viskas. Įsimintiniausias tai šitas buwo gal mes ir per žiaurej kaimynui mano padarėm.
-

Ksė.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 15,621.05 Lt
» 2009 Bir 03, 13:17
Kyborgas123 rašė:Oho  Be žodžių  :D:D
Ėm..gi maža buvau.: D
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Bir 03, 20:39
Eikit į pm aiškintis ok?
-

Rugil
- Aktyvus dalyvis
-
- Telšiai
- 6,303.98 Lt
» 2009 Bir 04, 14:14
Kai buvau maža labai mėgdavau rugštynes, tai nuėjom į kiemą, sakau draugui žiūrėk rūgštynės!!! O ten kažkokios žolės, atsikandu suvalgau, karčios, vos neapsivėmiau ; DD Ai visokių nesamonių galima prikrėst ypač kai mažas būni 
-

Naktinė aguona.
- Dalyvis
-
- Kažkur anapus.
- 6,844.47 Lt
» 2009 Bir 04, 14:20
Broliui kepdama pyragą su gimtadieniu į jį pridėjau mažų šinčilos išmatų (dabar ta činčila jau mirusi), tai, jos tokios mažos, kad tas nepastebėjo ir suvalgė.
Padėkojo už pyraga ir dar lyg šios dienos nežino šito ir niekad tikiuos nesužinos.
Apskritai, tai buvo dar visokių panašių atvejų su maistu, kada keršinu broliui,o brolis mėgstantis pavalgyt, tai neatsisako..  D
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Bir 04, 14:41
Naktinė aguona. O fu ..Kaip tu taip galėjai ;o
-

Apocalypsia
- Dalyvis
-
- 4,769.13 Lt
» 2009 Bir 04, 17:15
Kai dar mažesnė buvau su drauge per antro aukšto balkoną balionėlius su vandeniu ant šaligatvio mėtėm, paskui pamatėm tolėliau mašiną stovint tai sugalvojom kuri pirma pataikys. Tai kai abi kartu paleidom, pataikėm, kai užkaukė signalizacija  Išėjo į lauką mašinos savininkas o mes atsitūpę ir žvengėm.
Nu čia kaip ir neišdiga bet vistiek linksma .Gal prieš porą metų, naktį prieš Motinos dieną nakvojau pas draugę tai naktį ėjom tulpių skint  Paskui kai ryte ji savo mamai padovanojo tai jos mama sakė: tai jau prisiskynėt naktį  O mano mama tai galvojo kad nupirkau 
-

Blackwolf
- Dalyvis
-
- Jonava
- 944.28 Lt
» 2009 Bir 04, 20:19
padegiau siena sode  :) na o siajp tai prisimenu kaip istempem siulus uz namo .. padarem voratinkli  tai zmones sunu negalejo vedzioti  sulai klijais istepti buvo  DDD
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bir 04, 21:52
Apocalypsia rašė:Kai dar mažesnė buvau su drauge per antro aukšto balkoną balionėlius su vandeniu ant šaligatvio mėtėm, paskui pamatėm tolėliau mašiną stovint tai sugalvojom kuri pirma pataikys. Tai kai abi kartu paleidom, pataikėm, kai užkaukė signalizacija Išėjo į lauką mašinos savininkas o mes atsitūpę ir žvengėm.
Man panašiai buvo tik, kad pataikiau ne į mašiną o į kažkokia močiutę kuri ėjo taku.. 
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Bir 04, 21:57
Nu mano kelios  Žiemą draugas davė ten tokių juostų tai kelią užtvėrėm, važiuodavo važiuodavo sustodavo, ir paskui važiavo per tas juostas  aišku tada reikėjo vėl uždėt naujas.
Vėl žiemą. Su draugu buvom, smile piešiėm ant mokyklos dirbtuvių langų, ir kažkaip ėmiau sniegą, akmuo pakliuvo tai lupau ir langas sudužo 
-

.DiamQnd.
- Apšilinėjantis
-
- 1,448.78 Lt
» 2009 Bir 04, 22:11
Visų kiemo draugų susitarimu, kai man buvo 10 metų (draugams nuo 8 metų iki 15) aplaistėm labai nemėgstamos kaimynės durų kilimėlį su alyva, duris ištepėm su klijais ir priklijavom cukraus, popieriaus, ant durų rankenos pakabinom lapuką su užrašu ''netrukdyti''(patys jį padarėm : D)...Bet paskui sužinojom, kad ji jau savaitė kaip išsikrausčius... Oh..Nekas buvo, net policija buvo atvažiavus, ačiū Dievui mūsų neįtarė tik mūsų draugus 2 : D
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
-

vaidile-pu
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 6,566.98 Lt
» 2009 Bir 05, 13:19
Lajalak rašė:Čia prieš porą dienų vykom į festivalį (saugumo sumetimais nepasakosiu kur ir kaip  ) ir gyvenom poilsio namuose. 4 mergaitės. Žodžiu. Balkone stovim, kalbamės ir matom eina tokios mergos. Viena iš mūsų nubėgo į kambarį ir pripylė vandens į puoduką. Tada nuvarė prie balkono ir sušukusi : "paleistu*ės!" tėškė vandenį tų mergų pusėn  Kitą dieną sakėsi geriau: ėjo daugiau merginų, apie 15 ir su butelių jas laistėm. Dar vėliau dešreles į praeivius kambariokė mėtė. Ai ir šiaip smagu buvo : susirenkam pas mus vidurnaktį 7 mergaitės ir pradedam nežinomiems numeriams skambinti ir visokias nesąmones kalbėt. Smagu buvo, gaila, kad vakar viskas baigėsi 
O DIEVE. jūs nesveikos. susirinko 7 maliafkos ir nesąmones daro.!! tipo vau, kokios mes kietos... kaip pikta skaityt. siaubas. jūs įsivaiduojat, jeigu jums taip padarytų??? arba jeigu ateitų tie žmonės pas jus, pas jūsų tėvus, auklėtojus, gal truputį apsiramintumėt? man rodos reikia protą įjungti, jei tokį turit, prieš ką nors darant. Šakės. nesuprantu viso šito šūdo smagumo. ewuutteee rašė:Kai man buvo apie 3 metai ir šaltibarsčius užsipyliau sau ant galvos. *rofl*
eina sau. perskaičiau ir pradėjau juoktis.  DD aš kai buvau maža, laiščiau palangoj gėlytes, ir mano močiutė netoli sėdėjo. priėjau prie jos, ir sakau: mamulė gėlytė, ir apipyliau vandeniu ;':)
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|